Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 61

• 32 831
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
Е това ще е върхът, особено за мама Баръшова и медиите Joy

# 646
  • Варна
А според моите звезди-  "Студен удар ще бъде предлаган от Кузей към него."  341uu bambam

# 647
  • Пловдив
Кузей се насълзява от първото писмо, без дори да го прочете, от друга страна той го оставя не прочетено, а третата той многократно я чете, криейки го върху гърдите си.
Това наистина не мога да си го представя.Кузей  да ми реве над писмо или да го притиска към сърцето си.
Баси, ако  направят Кузей тряпка и джемрешулка. В идентични ситуации винаги е бил мъжкар.
Не го вярвам. Заблуждават нещо.
Безсилие и любов карат един истински мъж да плаче. Има достатъчно много ИДЕНТИЧНИ сцени с Кузей. Но се сещам да пролива сълзи само за Джемре и Али...Нещо Зейнеп я няма. Мъжете-МЪЖКАРИТЕ също плачат, но го знаят само жените, които са били наистина обичани... 4470

# 648
  • Варна
Лека нощ на вси4ки Джемрейки!Любовта е по-силна от вси4ко Heart Eyes

# 649
Кузей се насълзява от първото писмо, без дори да го прочете, от друга страна той го оставя не прочетено, а третата той многократно я чете, криейки го върху гърдите си.
Това наистина не мога да си го представя.Кузей  да ми реве над писмо или да го притиска към сърцето си.
Баси, ако  направят Кузей тряпка и джемрешулка. В идентични ситуации винаги е бил мъжкар.
Безсилие и любов карат един истински мъж да плаче. Има достатъчно много ИДЕНТИЧНИ сцени с Кузей. Но се сещам да пролива сълзи само за Джемре и Али...Нещо Зейнеп я няма. Мъжете-МЪЖКАРИТЕ също плачат, но го знаят само жените, които са били наистина обичани... 4470

Rali100  newsm10 newsm10 newsm10
Диди  newsm51  love001

# 650
# 651
Добро утро, момичета и хубав ден-вторник ! Hug

А някои още сладко спят  Simple Smile

Терз, благодаря за пожеланията и кафенцето  smile3525

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 07:51 от allisas73

# 652
  • Пловдив

Рали smile3525 newsm10, подкрепям те в думите ти за Кузей и истинските мъже!
Мъжете рядко плачат и това винаги са истински сълзи! Щом в очите на един силен мъж, какъвто е Кузей, се виждат сълзи това ми казва само каква борба се води в душата му и каква болка изпитва. Никога не бих го определила като "тряпка" и "джемрешулка" (това от кой речник го изкара, Дафне? Не и от българския!). Не беше ли забранено използването на нецензурни думи и псувни?! newsm78

# 653
  • Пловдив
queen_fenka, Диди, Пирожка  newsm51 За вас и всички, които виждат един ИСТИНСКИ МЪЖ с ЕДНА ПРЕКРАСНА ЖЕНА и очакват ЕДНА ОСЪЩЕСТВЕНА ЛЮБОВ!!!

# 654
  • Пловдив
queen_fenka, Диди, Пирожка  newsm51 За вас и всички, които виждат един ИСТИНСКИ МЪЖ с ЕДНА ПРЕКРАСНА ЖЕНА и очакват ЕДНА ОСЪЩЕСТВЕНА ЛЮБОВ!!!

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 09:54 от Пирожка

# 655
  • Пловдив

Добро утро и успешен ден, мили дами!!!

# 656
  • Тук някъде.....
Добро утро и хубав ден!   bouquet

Рали, Пирожка, Или Или, включвайте се по-често!  smile3525 Не само защото виждаме нещата по един и същи начин, а и защото бих искала да споделите мнението си. Винаги има нюанси, които виждаме различно и това всъщност е страхотно!  Heart Eyes Благодарение на мнения от темата, съм имала възможност да погледна под друг ъгъл на доста от събитията  Hug

Тряпка - буквално означава парцал. В преносен смисъл е доста обидно, особено отправено към мъж.
Джемрешулка е отново някаква обидна форма на тези, които пишат в "не-руския" форум за Кузей, вероятно, че се води по Джемре.

# 657
  • Варна
Хубав ден и от мен! newsm51
Рали,Пирожка  bouquet

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 10:34 от didi_spain

# 658
  • Пловдив
Тинтири (Софи),
следя филма с интерес. Чета форума почти всеки ден, но не коментирам защото...:

* за мен форумите са място за споделяне на мнения, за забавление и т.н; smile3555
** за съжаление, има съфорумки, които не са на същото мнение и превръщат форума в място за разчистване на сметки, място за изливане на негативизма, натрупан през деня, върху хора, на които даже не си виждал очите, какво ли да познаваш newsm11 bash.

Това, че някой не споделя нечие мнение не го прави лош човек.
Малко повече толерантност към инакомислещите не би била излишна! Това ще даде "кураж" newsm47 на повече съфорумки, да се включват с мнения!

# 659
  • Варна
Пирожка, и аз до скоро не пишех,поради същите при4ини.Но виждам, 4е ве4е позитивните хора са пове4е,което ме радва.Някой дори се изказаха,4е тук не било седянка ooooh! ooooh! ooooh!
Какво ли не про4етох тук ве4е,та да се 4удя...Но се радвам на живота и любовта,на красивото и положителното!

Общи условия

Активация на акаунт