Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 61

• 32 834
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Много странно,  Джемрето е отишла на свиждане, но явно не я допускат вътре. Не е отразен тоя паметен момент. Само майката  и бащата .Да не би Кузейката да е отказал среща или са забранени свижданията с любимите, щото отношенията нямат официален характер. newsm78

# 631
Значи, Зейнепки  Hug В първия спойлер пишеше, че Кузей готви изненада за Джемре, в озета пише, че прави шоково предложение  на Баръш. Е, не може да е друго освен да поиска Баръш да си прибере Джемрето. С други думи, нов Олмаз.

newsm09 tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth
Твоите идеи? Подаръкът за Дж и шока за Баръш? Да се посмея и аз. Само не ми пиши, че ще изненада Дж с предсрочно излизане от затвора и песен със саза под прозореца. Че от вчера още се хиля.

# 632
Много странно,  Джемрето е отишла на свиждане, но явно не я допускат вътре. Не е отразен тоя паметен момент. Само майката  и бащата .Да не би Кузейката да е отказал среща или са забранени свижданията с любимите, щото отношенията нямат официален характер. newsm78

Аз обичам изненадите Дафне  Mr. Green  Wink

Тази снимка е възможно да не е от свиждане,, може действително да го чакат да излиза пред затвора  Thinking

От Спойлера за епизода се споменава ,че има опастност Баръш да влезе в затвора... Mr. Green интересно  Thinking  дали няма да се засекат  в затвора с Кузи и да има  box близка среща от трети вид.... hahaha hahaha hahaha

Аз си расъждавам коя може да е мацката с мотора....и какво ще забърка Баръш със Симай  newsm78 Thinking

# 633
Кузей се насълзява от първото писмо, без дори да го прочете, от друга страна той го оставя не прочетено, а третата той многократно я чете, криейки го върху гърдите си.
Това наистина не мога да си го представя.Кузей  да ми реве над писмо или да го притиска към сърцето си.
Баси, ако  направят Кузей тряпка и джемрешулка. В идентични ситуации винаги е бил мъжкар.
Не го вярвам. Заблуждават нещо.

# 634

Аз си расъждавам коя може да е мацката с мотора....и какво ще забърка Баръш със Симай  newsm78 Thinking
Моторът е само екшън момент в анонса, струва ми се, че няма да има отношение. Ако намекваш за Дениз, тя ще влезе по много по елегантен начин в сериала, а не на мотор. И ръцете на моториста са на мъж. А, пък над кръста е жена. Но, якето определено е мъжки модел. И Дениз има много дълги пръст.
И пак бягаш от въпроса ми. Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 18 фев 2013, 23:40 от dafne_1

# 635

Аз обичам изненадите Дафне  Mr. Green  Wink

Тази снимка е възможно да не е от свиждане,, може действително да го чакат да излиза пред затвора  Thinking

От Спойлера за епизода се споменава ,че има опастност Баръш да влезе в затвора... Mr. Green интересно  Thinking  дали няма да се засекат  в затвора с Кузи и да има  box близка среща от трети вид.... hahaha hahaha hahaha

Аз си расъждавам коя може да е мацката с мотора....и какво ще забърка Баръш със Симай  newsm78 Thinking
Е какво може да забърка - мизерия, някой от гениалните му стратегически ходове, дето с майка си се надскачат кой по-тънко ще изработи другите. Накрая засега са "хитрата сврака" и джентълмена - с двата крака. То не че всички не са се овъртолили... Laughing

# 636
Значи, Зейнепки  Hug В първия спойлер пишеше, че Кузей готви изненада за Джемре, в озета пише, че прави шоково предложение  на Баръш. Е, не може да е друго освен да поиска Баръш да си прибере Джемрето. С други думи, нов Олмаз.

newsm09 tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth
Твоите идеи? Подаръкът за Дж и шока за Баръш? Да се посмея и аз. Само не ми пиши, че ще изненада Дж с предсрочно излизане от затвора и песен със саза под прозореца. Че от вчера още се хиля.
Може ли аз-подаръка за Дж.-бърз развод, изненадата за Б. - информация, получена от Зейнеп за подправения подпис, защото тя знае. За твоя наслада - нейното писмо на гърдите Simple Smile от щастие, че с тази информация е поискала прошка

# 637

Много делово чете Кузи това писмо  Thinking

От Кой въпрос бягам Дафне? newsm78

# 638
Подаръкът за Дж и шока за Баръш.
Писмото е номер  3.  Дето ще го стиска до гърдите. Joy Joy Joy Joy

# 639

Какво за тях?

Пуснах пак фрагмана и ми се стори ,че мацката на мотора е доста нисичка сравнение с един мъж в костюм до нея....доста по нисичка от дениз,,,,....по -скоро като Джемре.  newsm78

# 640
  • Варна
Поредните небивалици за шокови предложения ooooh! ooooh! ooooh!
По добре Кузи да стане "джемрешулка",отколкото да бъде "зейнешулка" Mr. Green,е тогава ще е тряпка и още какъв ли не го изкарахте. ooooh! ooooh! ooooh!

# 641

Какво за тях?
Пуснах пак фрагмана и ми се стори ,че мацката на мотора е доста нисичка сравнение с един мъж в костюм до нея....доста по нисичка от дениз,,,,....по -скоро като Джемре.  newsm78
Нямаш и най-малка идея, ама се смееш на чуждите. За мен между двете неща има връзка. Това, което ще е подарък за Дж, ще бъде шоково за Баръш. Ама разводът не може да е шок за Баръш.
И знаеш, че Джемрето, не на мотор, ами на ракета да я качат няма да ме впечатли.  Войнстваща посредственост е за мен този образ.

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 00:12 от dafne_1

# 642

Barışa asıl şoku Kuzey yaşatacaktır.
Според кристалната топка: Баръш действително шок Кузей предложение.

# 643
# 644
....само ще вметна ,че пръстена на ръката на Симай е същия /от фрагмана за сезона/ ,който носеше Джемре и остави на Баръш като се изнесе.... Whistling Whistling Whistling...отук  може шоково да импровизираш ....просто давам наклон за търкаляне... Whistling Whistling Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт