Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 61

• 32 859
  • 746
  •   1
Отговори
# 570

Кузей прави Джемре несигурна - поведението му иди ми - дойди ми.

Джемре не разбира от дума. Затова Кузей трябва да е по- категоричен. До момента нито веднъж не я потърси заради тръпката, която изпитва към нея. Но когато тя го направи и го предизвика, като сцената с целувката например, наистина Кузей поддаде. Той е мил и любезен с нея, и това и дава повод да си мисли, че Кузей ще се предаде. А според мен той изобщо няма такова намерение.

Щом знае , че е обичана, защо е освирепяла, защо е толкова несигурна ? Нали вярва, че тяхната любов ще бъде по- силна от всичко и всички, защо не остави Кузей да съзрее за това, защо не му дава време ?
Е, нали затова го тикнаха в затвора. Да съзрява. И да преосмисли олмазите.

Можеше да го направи на някое друго място, като романтичен остров например. По- подходящо е за целта  от затвора.
Предлагам да ги изстрелят в пето измерение, пространството на любовта. И там от само себе си падат олмазите заради вибрациите.

Joy Joy Joy Joy Joy

# 571
Добро утро, момичета и хубав ден ! Hug

Софи    smile3525

Последна редакция: пн, 18 фев 2013, 08:02 от allisas73

# 572
Добро утро! Hug
Софи  newsm51
А според мен пък, след сцената на гроба на Али , Джемре вече никак не е несигурна в себе си, даже напротив...Точно затова ги каза тези думи на Гюней, включително и към подслушвачката hahaha и това не е случайно.Баръш също каза: " Да видим дали г-жа Хакмен ще успее да преживее това изпитание" Според мен ще го преживее и още как. Но ще гледаме и ще видим.
Не съм съгласна, че Джемре никога не е молила Кузей да престане с преследването на Фърат...който е забравил, да си направи преговор. И да, тя е единствената, пред която Кузей се смирява и се държи като ученик. Точно защото нея обича повече от всичко и всички. Змам, че някои няма да са съгласни с мен, но тези двамата просто са родени един за друг, те си приличат и се допълват. Вярвам, че двете дами ще дадат шанс на тази трудна, невъзможна любов. Не зная по какъв начин, но Кузей ще проумее, че всичко, което изброи като пречки за любовта им на летището е само в неговата глава...и според мен точно това е причината за неговите олмази - да не излезе пред Гюней, че е лъжец. Ще си даде сметка, че не си заслужава да прави тази саможертва. Така мисля, пък ще видим дали ще изляза права.
Хубав ден! Hug

# 573
  • Варна
Добро утро newsm51Хубава седмица newsm51

В любовта няма правила,няма граници,приемаш 4овека когото оби4аш такъв какъвто е.Ако трябва да го променяш,то просто не си за този 4овек.Със вси4ките хубави и лоши неща,бих се борила за такава любов.Вси4ки се възмущават от държанието на Кузи,от поведението му,но само тя-"махленката",не го оставя,защото наистина го оби4а,ина4е би била предателка като вси4ки останали!

Последна редакция: пн, 18 фев 2013, 09:48 от didi_spain

# 574
Да добавя и това, че онази кокошка Зейно, пък нямаше никакво право да обвинява Джемре, че Кузей ще влезе в затвора. Защото вината беше на Гюней. Интересно тя дали би била способна да направи това, което направи Джемре? Съмнявам се! Както видяхме, след убийството на Али си вдигна чукалата и си отиде в Италия, нали много го обича, защо не беше до него в този момент? И тя какво иска, Джемре завинаги да остане женена за Баръш ли? Да, за нея това ще е прекрасно, но нищо няма да и донесе. Кузей никога няма да бъде с нея и тя много добре го знае.

# 575

Днес се навършват 140 години от обесването на Васил Левски.

Роден:

18 юли 1837
 Карлово, Османска империя, днес България

Починал:

18 февруари 1873 г. (на 35 г.)
 София, Османска империя, днес България
 *Годишнината се отбелязва традиционно на 19 февруари

Обесването на Васил Левски

О, майко моя, родино мила,

защо тъй жално, тъй милно плачеш?

Гарване, и ти, птицо проклета,

на чий гроб там тъй грозно грачеш ?

Ох, зная, зная, ти плачеш, майко,

затуй, че ти си черна робиня,

затуй, че твоят свещен глас, майко,

е глас без помощ, глас във пустиня.

Плачи! Там близо край град София

стърчи, аз видях, черно бесило,

и твой един син, Българийо,

виси на него със страшна сила.

Гарванът грачи грозно, зловещо,

псета и вълци вият в полята,

старци се молят богу горещо,

жените плачат, пищят децата.

Зимата пее свойта зла песен,

вихрове гонят тръни в полето,

и студ, и мраз, и плач без надежда

навяват на теб скръб на сърцето.

Христо Ботев

# 576
фенче, диди, добро утро  Hug Hug Hug

# 577

Джемре не разбира от дума. Затова Кузей трябва да е по- категоричен. До момента нито веднъж не я потърси заради тръпката, която изпитва към нея. Но когато тя го направи и го предизвика, като сцената с целувката например, наистина Кузей поддаде. Той е мил и любезен с нея, и това и дава повод да си мисли, че Кузей ще се предаде. А според мен той изобщо няма такова намерение.

Тя си мисли, че Кузей вече се е предал. затова си позволява да говори и от негово име.''Никой от Вас не може да НИ спре''. Здравата е филмирана. Кузей няма и идея какви ги твори любимата.
И докато Джемрето бори враговете на ВНЛ-то, Дениз ще й отмъкне Кузей под носа. А, дано!Ако нямаха по-сериозни планове за Дениз, нямаше да подходят така към кастинга. Тъмнокоса, висока,екзотична. Става за партньор на Кузей. С нетърпение очаквам появата й. Ако се появи и с нова визия, няма място за никакво съмнение.

# 578
  • Тук някъде.....
Добър ден и хубава седмица!  smile3525

Дано да излезе още някой фрагман днес!

# 579
Рускините смятат, че Джемрето и Зейнеп ще са в коалиция с новата съперница. Джемрето ще я плюва и замеря с камъни, Зейнеп ще рови в Интернет за компромати. Joy И Дениз строга и безпощадна като баща си. ''Долу ръцете от този мъж''. Joy
http://www.replikizle.com/15815/kuzey-guney-kuzey-deniz-ile-opusuyor

Последна редакция: пн, 18 фев 2013, 13:27 от dafne_1

# 580
youtube
Ferhatı öldürdüğünü itiraf eden birinin ortaya çıkması, dava dosyasının seyrini değiştirse de, şüpheleri ortadan kaldırmaz. Burak Çatalcalı ve Komiser Şeref hala gerçek katilin peşindedir. Katil zanlısının ifadesi Şeref'e geçmiş bir hikayeyi hatırlatır...
Öte yandan Güney bu sürpriz itirafla kısa süreliğine rahatlar. Banu'yu ikna etmek artık daha kolaydır. Ancak Melda'yla yaşadığı yasak ilişki dikkatleri çektikçe, Güney yeni bir tehlikeyle karşı karşıya kalır.
Kuzey yıllar önce yaşadığı kabusun içine yeniden düşmüştür, aynı hataları tekrarlamamak için çabalar . Hapiste geçen her dakika için Barışa şimdi daha çok hırslıdır...
Görüş günü, Sami ve Handan uzun zamandan sonra ilk kez oğullarının karşısında karşılaşırlar. Handan Saminin nikah tarihini de Kuzeye söylenirken öğrenir..
O gün, Saminin eliyle Kuzeye üç mektup teslim edilir... Kuzey mektuplardan birini hiç okumadan yırtar, diğerini okur bırakır, üçüncüsünü defalarca okur, kalbinin üstünde saklar.
Kuzeyi parmaklıklar arkasına yollayan Barış, köşke gelen isimsiz postayla , kendi özgürlüğünün tehdit altında olduğunu anlar. Ancak Barışa asıl şoku Kuzey yaşatacaktır.

# 581
# 582
# 583
  • Варна

Последна редакция: пн, 18 фев 2013, 14:54 от didi_spain

# 584
Терз, мила благодаря ти !
Джемре е с медьонът на врата си, значи Баръш го е върнал.
Надявам се, много ми се иска, Баръш да постъпи благородно, поне той да ги остави на мира  Praynig
Много харесвам този образ , този актьор, иска ми се доброто в него да вземе връх.
Има такива индикации в развитието му досега.
Той скъса годежа с Венус, въпреки изгодната партия, каквато е и предпочете момичето от махалата на Кузей-Джемре  Heart Eyes
Не посегна физически на Джемре, нито в първи сезон, нито сега.
Сам се отказа от преследването й, когато тръгна след Кузей.
Беше сразен , а очите му излъчваха болка.
Значи, за разлика от Зейнеп, Баръш не е така обсебен от Джемре, че да се превърне в маниак.
Засегната е честта му, гордостта му, затова прави грешки и откровени глупости / да я държи насила, да вкарва Кузей в затвора/ , но ми се струва, че ще помогне на Кузей да излезе оттам.
Имах чувството, че той вече съжалява за стореното.

Дано, дано пощадят сценаристките този образ. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт