Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 61

• 32 897
  • 746
  •   1
Отговори
# 555

За Зейнеп няма да пиша, писала съм хиляди пъти и знаете мнението ми. Кузей - в конкретния случай с Баръш - да го е наранила? Значи, тя няма право да бъде с друг, защото Кузей я обича, но и с него не може да е, защото той й е казал Олмаз?   #Crazy Наранен ли? Да си беше изпълнил Олмазите той, после Джемре била виновна, че предизвиквала ревността му. Като си казал Олмаз - нито ще ревнуваш, нито ще се бъркаш. Ама не стана така, нали? Тя няма да излиза никъде и с никого, а той ще прави каквото си иска и с която си иска? Наистина ли?  Joy

Смятам, че когато един човек наистина обича така чисто и дълбоко, както казвате, че обича Джемре, не прави всичко възможно да предизвиква ревност, а говори открито и честно, както го направи след доста време. Така смятам аз.

# 556
  • Тук някъде.....

Кого? Назови имена, Госпожата. .

Зейнеп например. Кузей също. Как ти се струва? Дали не нарани Кузей, когато представяше Баръш за нещо повече от нейн шеф и приятел.  

За Зейнеп няма да пиша, писала съм хиляди пъти и знаете мнението ми. Кузей - в конкретния случай с Баръш - да го е наранила? Значи, тя няма право да бъде с друг, защото Кузей я обича, но и с него не може да е, защото той й е казал Олмаз?   #Crazy Наранен ли? Да си беше изпълнил Олмазите той, после Джемре била виновна, че предизвиквала ревността му. Като си казал Олмаз - нито ще ревнуваш, нито ще се бъркаш. Ама не стана така, нали? Тя няма да излиза никъде и с никого, а той ще прави каквото си иска и с която си иска? Наистина ли?  Joy

Само на един въпрос ми отговори, моля - като толкова много го обича, защо не го разбира, защо не е търпелива, защо не спре да го притиска, защо тръгва да му прави напук/ ще пропусна въпросът защо точно с баръш , а не с някой от махлата, например /.... Кузей си спазва олмазите - нито е тръгнал да я гони, нито я песледва, нито я притиска.....Знам, че веднага довода с целувката ще изплува, но ти знаеш мнението ми - тя си беше абсолютно изпросена и след това Кузей изпитваше чувство на вина, знаеше, че е предал сам себе си.
А и аз изредих поредица от случаи, не само конкретния с баръш . Peace

За вас е притискане - за мен е борба за любовта им. Иска да я изживеят, и не мога да я упрекна. Защо не е търпелива - от доста време за мен е - от летището насам не го е притискала, и е вярно, че не тя го извика на покрива  Peace Дори и на Демет Джемре каза, че знае, че това няма да се повтори. Дори и на гробището, не му каза, че го обича, не заговори за олмазите му. Всъщност, ако се замисля, Кузей искаше да говорят за целувката, но тя отказа, защото знаеше какво ще й каже. И по скайп му каза, че не се развежда заради него, а заради себе си и заради Баръш. Когато той за пореден път й го натякна, та му каза, че знае, познава Кузей. Е, какво повече от това? В последната серия го търси заради Баръш, а след като се изнесе от къщата, го изпрати в затвора. Ще видим натам, но преди всичко друго - те с Кузей са приятели. Не я чух да вика, че го обича в коридорите на съда, нито никъде. Обаче чух много добре защо Кузей удари една глава на Баръш  Mr. Green

# 557
Ама какво общо има Гюней - аз казах същото малко по- назад ! Peace
За теб Кузей се инати, но за мен това не е така . В любовта гордост няма, но има чест, има достойнство, има дадена дума  ! Колко пъти Джемре му обеща, че ще го остави, колко пъти му каза, че се е примирила .... това не е борба за любов, тя е обсебена от тази любов и започва все повече да прилича точно на Гюней в това отношение.
И не съм казала, че е разбила семейството, казах, че е застанала между двамата братя, което е фак още с появата и в квартала ! Peace
Щом знае , че е обичана, защо е освирепяла, защо е толкова несигурна ? Нали вярва, че тяхната любов ще бъде по- силна от всичко и всички, защо не остави Кузей да съзрее за това, защо не му дава време ?
Така мисля аз ! Peace

Не мога да разбера, защо толкова се радвате, че Кузей се е държал като простак ! newsm78

# 558
  • Тук някъде.....

За Зейнеп няма да пиша, писала съм хиляди пъти и знаете мнението ми. Кузей - в конкретния случай с Баръш - да го е наранила? Значи, тя няма право да бъде с друг, защото Кузей я обича, но и с него не може да е, защото той й е казал Олмаз?   #Crazy Наранен ли? Да си беше изпълнил Олмазите той, после Джемре била виновна, че предизвиквала ревността му. Като си казал Олмаз - нито ще ревнуваш, нито ще се бъркаш. Ама не стана така, нали? Тя няма да излиза никъде и с никого, а той ще прави каквото си иска и с която си иска? Наистина ли?  Joy

Смятам, че когато един човек наистина обича така чисто и дълбоко, както казвате, че обича Джемре, не прави всичко възможно да предизвиква ревност, а говори открито и честно, както го направи след доста време. Така смятам аз.

Ох, Лагуни, всеки се бори със средствата, с които мисли, че е редно. Хайде де, всички са го правили и ще го правят. /не говоря за никого конкретно/ Всеки си гледа от неговата камбанария. Едни искат Джемре да я прибият и изнасилят, защото го заслужава. Аз пък не виждам нищо кой знае какво лошо в предизвикването на ревност, поне не както тя постъпи. Това е.

# 559
  • Тук някъде.....
Ама какво общо има Гюней - аз казах същото малко по- назад ! Peace
За теб Кузей се инати, но за мен това не е така . В любовта гордост няма, но има чест, има достойнство, има дадена дума  ! Колко пъти Джемре му обеща, че ще го остави, колко пъти му каза, че се е примирила .... това не е борба за любов, тя е обсебена от тази любов и започва все повече да прилича точно на Гюней в това отношение.
И не съм казала, че е разбила семейството, казах, че е застанала между двамата братя, което е фак още с появата и в квартала ! Peace
Щом знае , че е обичана, защо е освирепяла, защо е толкова несигурна ? Нали вярва, че тяхната любов ще бъде по- силна от всичко и всички, защо не остави Кузей да съзрее за това, защо не му дава време ?
Така мисля аз ! Peace

Не мога да разбера, защо толкова се радвате, че Кузей се е държал като простак ! newsm78

И аз написах по-горе, че не се радвам. Това неговото е патология и съм съгласна със Шани, че има нужда от терапия. Спешна. Гневът му е много, много опасен и неконтролируем. Но извън него, той можеше да каже това на Баръш и без да го удря. За пръв път, пред всички, Кузей казва това. А иначе, Кузей прави Джемре несигурна - поведението му иди ми - дойди ми.

# 560
Е, нали казваш, че знае, че е обичана, затова се бори и иска да изживее любовта си, сега пък Кузей я прави несугирна ?! Кузей е мъж  на честта, убедили сме се многократно. След като веднъж и е признал за чувствата си, въпреки всичките си терзания, значи я обича и толкова !
Само че, аз не мисля, че неговото поведение провокира у нея тази несигурност, просто защото то си е съвсем праволинейно и с нищо не я е подлъгал. Каза и , че я обича, но че не може да е с нея, че тя е като рана в сърцето му, като буца в гърлото му и че няма как нещата помежду им да се случат, въпреки чувствата им ! Къде, в кой момент, той изневери на тези думи, кога и даде напразни надежди, каза ли и някога - потърпи още малко, ще бъдем заедно или нещо подобно ? Няма такива филми. Нека не му стоварваме и несъществуващи вини, той си им достатъчно негови. Peace

# 561
Е, нали затова го тикнаха в затвора. Да съзрява. И да преосмисли олмазите.

# 562
Дори и на Демет Джемре каза, че знае, че това няма да се повтори.

Но пък твърди пред Кузей, че 2013 год. е годината на тяхната любов. И още и още... Притиска Кузей и то много сериозно. Нейно право е да действа както намери за подходящо. Друг е въпроса дали дейстивята и ще бъдат оправдани от сценаристките.

# 563

Joy Joy Joy Да се прекълами, викаш !  Laughing

# 564

Кузей прави Джемре несигурна - поведението му иди ми - дойди ми.

Джемре не разбира от дума. Затова Кузей трябва да е по- категоричен. До момента нито веднъж не я потърси заради тръпката, която изпитва към нея. Но когато тя го направи и го предизвика, като сцената с целувката например, наистина Кузей поддаде. Той е мил и любезен с нея, и това и дава повод да си мисли, че Кузей ще се предаде. А според мен той изобщо няма такова намерение.

Можеше да го направи на някое друго място, като романтичен остров например. По- подходящо е за целта  от затвора.

# 565
Дами,  Hug благодаря ви за хубавата вечер, приятната дискусия и споделените мнения !    bouquet
Много ми е приятно, но утре заминавам на ски рано- рано и няма да мога да се вдигна от леглото .
Пожелавам ви лека нощ и успешна нова седмица ! Hug

# 566
. Притиска Кузей и то много сериозно.  
Да си го притиска, колкото иска.Щом обезсмислиха жертвата на Дж и Кузей пак влезе в затвора, всичко е ясно.  Ще я оставят сама да се дави. И тя ще плати сметката.

# 567
Дами,  Hug благодаря ви за хубавата вечер, приятната дискусия и споделените мнения !    bouquet
Много ми е приятно, но утре заминавам на ски рано- рано и няма да мога да се вдигна от леглото .
Пожелавам ви лека нощ и успешна нова седмица ! Hug
Hug Приказно е!

# 568

Лека нощ и от мен! Hug

# 569

Кузей прави Джемре несигурна - поведението му иди ми - дойди ми.

Джемре не разбира от дума. Затова Кузей трябва да е по- категоричен. До момента нито веднъж не я потърси заради тръпката, която изпитва към нея. Но когато тя го направи и го предизвика, като сцената с целувката например, наистина Кузей поддаде. Той е мил и любезен с нея, и това и дава повод да си мисли, че Кузей ще се предаде. А според мен той изобщо няма такова намерение.

Можеше да го направи на някое друго място, като романтичен остров например. По- подходящо е за целта  от затвора.
Предлагам да ги изстрелят в пето измерение, пространството на любовта. И там от само себе си падат олмазите заради вибрациите.

Общи условия

Активация на акаунт