Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 61

• 32 915
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Ами на мен ми е достатъчно това, че непрекъснато наранява Кузей !
Въпреки, че моето мнение, е че нарани доста хора по пътя към любовта си, но, както сама каза - толкова си може !

# 541
  • Тук някъде.....
Абе баш глупостта се наказва, ама ако си глупав, не разбираш, че си наказан Simple Smile

Как мислиш, дали Джемре е разбрала защо Баръш я наказва?

Защото, и след хиляди години, той не може да има това, което има тя - и то не е материално, а човешко. Любяща майка - и най-голямата махленка да е, но орлица, която застава зад детето си, а не го дава на прокурор. Голяма любов - отново не материална и луксозна, но квартална и проста. Отношения с хората - приятели, а не хора, които гледат да ти забият нож в гърба. Всъщност, Баръш е жалък - вместо да се бори за тези неща, той й отмъщава, защото не е предпочела лукса му. И той , и Зейнеп по правило счетаха, че са по-добри от съперниците си - тя от Джемре /ама как така Кузей ще я обича, олмаз, тя е бивша годеница на брат му и аз няма да й го дам - нейни думи/. Баръш - Кузей е един неуравновесен бивш затворник, когато Джемре види яхтата и лукса, ще го забрави. И двамата не бяха прави  Peace

# 542
  • Тук някъде.....
Ами на мен ми е достатъчно това, че непрекъснато наранява Кузей !
Въпреки, че моето мнение, е че нарани доста хора по пътя към любовта си, но, както сама каза - толкова си може !

Кого? Назови имена, Госпожата. Освен това, не наранява Кузей за мен. Напротив, показа му много ясно кой е до него във всеки един момент. И Кузей го оценява всеки един път. Защо мислиш, Кузей никога не я попита защо се е омъжила за Баръш? Защото знае отговора и се чувства виновен. Но и това ще мине....сигурна съм.

# 543
Баръш далеч не отмъщава заради това на Джемре, според мен ! Отмъщава и за това, че го използва, знаейки, че обича друг ! Това, че той е знаел този факт, не омаловажава нейната глупост . Сега съвсем става ясно, защо той нито веднъж не я пожела като жена, като съпруга- просто я презираше и това беше показано ясно. Той може да е всякакъв, никога не съм го харесвала, но и той има достойнство, все пак !

# 544
Абе баш глупостта се наказва, ама ако си глупав, не разбираш, че си наказан Simple Smile

Как мислиш, дали Джемре е разбрала защо Баръш я наказва?

Защото, и след хиляди години, той не може да има това, което има тя - и то не е материално, а човешко. Любяща майка - и най-голямата махленка да е, но орлица, която застава зад детето си, а не го дава на прокурор. Голяма любов - отново не материална и луксозна, но квартална и проста. Отношения с хората - приятели, а не хора, които гледат да ти забият нож в гърба. Всъщност, Баръш е жалък - вместо да се бори за тези неща, той й отмъщава, защото не е предпочела лукса му. И той , и Зейнеп по правило счетаха, че са по-добри от съперниците си - тя от Джемре /ама как така Кузей ще я обича, олмаз, тя е бивша годеница на брат му и аз няма да й го дам - нейни думи/. Баръш - Кузей е един неуравновесен бивш затворник, когато Джемре види яхтата и лукса, ще го забрави. И двамата не бяха прави  Peace

Не отговаряш на въпроса, който зададох. Иначе, да Гюлтен е орлица, но е проста орлица. Създаде куп неприятности на дъщеря си. И преди съм писала, че се възхищавам на всеотдайността и като майка. Обаче действа без да се съобразява с детето си. Меркантилните и мераци взеха връх  в един момент. И ще плаща. На Зейнеп проблема и е друг. Знам, че не си съгласна. Но тава е моето мнение.  Peace

# 545
Наранява Кузей като го предизвиква непрекъснато, наранява го, когато изисква от него да взема решения, за които не е готов, наранява го като непрекъснато го нарича страхливец, само, защото той има принципи, в които вярва, наранява го, преследвайки го с нейното непрекъснато “обичам те “...мога да изброявам още много.....
Моето мнение е, че нарани и Зейнеп, като я излъга за чувствата си / не искам пак да спорим, знам, че ти мислиш, че не била длъжна ! Peace /, нарани семейството на любимият си, разделяйки и заствайки между двамата им сина, нарани дори майка си в един момент, която не понасяше да гледа как дъщеря и сама се унижава.....
Но, на мен дори само Кузей, ми е достатъчен, че да не мога нито да разбера, нито да одобря поведението и. За мен то не е поведение на влюбена, обичаща жена, а на един себичен и егоистичен човек, който иска нещо на всяка цена, без да държи сметка за чувствата на другите, подчинявайки се на максимата : “Целта оправдава средствата“.

# 546

Кого? Назови имена, Госпожата. .

Зейнеп например. Кузей също. Как ти се струва? Дали не нарани Кузей, когато представяше Баръш за нещо повече от нейн шеф и приятел. 

# 547
Наранява Кузей като го предизвиква непрекъснато, наранява го, когато изисква от него да взема решения, за които не е готов, наранява го като непрекъснато го нарича страхливец, само, защото той има принципи, в които вярва, наранява го, преследвайки го с нейното непрекъснато “обичам те “...мога да изброявам още много.....
Моето мнение е, че нарани и Зейнеп, като я излъга за чувствата си / не искам пак да спорим, знам, че ти мислиш, че не била длъжна ! Peace /, нарани семейството на любимият си, разделяйки и заствайки между двамата им сина, нарани дори майка си в един момент, която не понасяше да гледа как дъщеря и сама се унижава.....
Но, на мен дори само Кузей, ми е достатъчен, че да не мога нито да разбера, нито да одобря поведението и. За мен то не е поведение на влюбена, обичаща жена, а на един себичен и егоистичен човек, който иска нещо на всяка цена, без да държи сметка за чувствата на другите, подчинявайки се на максимата : “Целта оправдава средствата“.

bouquet Подкрепям до последната буква.

# 548
Ами на мен ми е достатъчно това, че непрекъснато наранява Кузей ! Въпреки, че моето мнение, е че нарани доста хора по пътя към любовта си, но, както сама каза - толкова си може !
Нещо повече, съвсем съзнателно игра  мръсно и към Зейнеп,  и  към  Кузей. Да си спомним какви циркове правеше в Анталия. Оттогава животът му тръгна надолу.

# 549

bouquet Подкрепям до последната буква.
+ 1.  bouquet Зейнепки, на умрело куче нож вадим. Джемрето е пътничка вече.

# 550
  • Тук някъде.....

Зейнеп например. Кузей също. Как ти се струва? Дали не нарани Кузей, когато представяше Баръш за нещо повече от нейн шеф и приятел. 

За Зейнеп няма да пиша, писала съм хиляди пъти и знаете мнението ми. Кузей - в конкретния случай с Баръш - да го е наранила? Значи, тя няма право да бъде с друг, защото Кузей я обича, но и с него не може да е, защото той й е казал Олмаз?   #Crazy Наранен ли? Да си беше изпълнил Олмазите той, после Джемре била виновна, че предизвиквала ревността му. Като си казал Олмаз - нито ще ревнуваш, нито ще се бъркаш. Ама не стана така, нали? Тя няма да излиза никъде и с никого, а той ще прави каквото си иска и с която си иска? Наистина ли?  Joy

# 551
Джемрето е пътничка вече.

Ами прав и път, ама и Кузей ще повлече надолу !

# 552

За Зейнеп няма да пиша, писала съм хиляди пъти и знаете мнението ми. Кузей - в конкретния случай с Баръш - да го е наранила? Значи, тя няма право да бъде с друг, защото Кузей я обича, но и с него не може да е, защото той й е казал Олмаз?   #Crazy Наранен ли? Да си беше изпълнил Олмазите той, после Джемре била виновна, че предизвиквала ревността му. Като си казал Олмаз - нито ще ревнуваш, нито ще се бъркаш. Ама не стана така, нали? Тя няма да излиза никъде и с никого, а той ще прави каквото си иска и с която си иска? Наистина ли?  Joy

Само на един въпрос ми отговори, моля - като толкова много го обича, защо не го разбира, защо не е търпелива, защо не спре да го притиска, защо тръгва да му прави напук/ ще пропусна въпросът защо точно с баръш , а не с някой от махлата, например /.... Кузей си спазва олмазите - нито е тръгнал да я гони, нито я песледва, нито я притиска.....Знам, че веднага довода с целувката ще изплува, но ти знаеш мнението ми - тя си беше абсолютно изпросена и след това Кузей изпитваше чувство на вина, знаеше, че е предал сам себе си.
А и аз изредих поредица от случаи, не само конкретния с баръш . Peace

# 553
  • Тук някъде.....

Не го наранява тя, Госпожата. За мен, това са Кузееви решения, от които не можа да си понесе последствията. Да не би Джемре да си въобрази обяснението му в любов? Той й се обади, призна й, и после - преследвала го била. Момичето се бори за любовта си, и да ти кажа, писала съм го и преди - в любовта гордост няма  Peace И да е прекалила, според някои, да не би да го преследва с нож в ръка? Знае, че е обичана и се бори да промени обстоятелствата, довели до отхвърлянето. Според мен - е права - това на Кузей не са чест и достойнство, а чист инат и гордост. И той започва да го осъзнава.
Що се отнася до разделението между двамата братя и семейството им. То си е разбито отдавна, вина за това тя няма. Хандан и Сами са се погрижили, и двамата поотделно и заедно. Просто Джемре беше катализаторът, който отприщи проблемите между братята. Или ше ми кажете, че Гюней я остави заради Кузей, и много я обича, така междудругото търкаляйки се с Мелда в чаршафите? Не обича никого той, дразни се единствено, че не е била негова в леглото.

# 554
Джемрето е пътничка вече.

Ами прав и път, ама и Кузей ще повлече надолу !
Aaaaa, не! Ще я оставят сама да си строши главата. Грешките на Кузей нямат нищо общо с греховете на Джемрето.  На финала, на всеки заслуженото.

Общи условия

Активация на акаунт