Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 61

• 32 915
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Защо да я обвинявам Джемре, че е отвърнала на ударите срещу нея? Напълно заслужено.

А няма да я обвиняваме разбира се. Само няма да се изненадваме, когато другите отвърнат с удар на удара.

# 526
Защо да я обвинявам Джемре, че е отвърнала на ударите срещу нея? Напълно заслужено.

А няма да я обвиняваме разбира се. Само няма да се изненадваме, когато другите отвърнат с удар на удара.

Е, това вече ще е незаслужено.  Щото тя прави всичкото от любов, а другите от злоба.

# 527
Софи,  bouquet ще те изчета подробно, но ти сякаш не разбра, че изключвам всички други герои и Кузей го оставям насаме с Дж? newsm78 Щом има голямо, и то най- голямо, влияние върху него защо не му показа правия път, защо? Е що за любов е това- да примираш за едно сен севийорум и да го въртиш после на шиш ли? Смятам, че и тя не знае кое точно е правилното, та камо ли да му повлияе и вкара в пътя. В началото на филма беше едно влюбено момиче, сега е твърде озлобена от глупостите, които сама натвори! Не я сравнявам с никой персонаж, моля и Вие ги игнорирайте. Интересува ме Дж сама по себе си каква е. Peace

# 528

Е, това вече ще е незаслужено.  Щото тя прави всичкото от любов, а другите от злоба.

Нали!!! И от малко глупост. Ама тя глупостта не се наказва.

# 529

Доста показателно за наш левент, а ?! Wink Laughing

# 530
javascript:void(0);

# 531
# 532
Предходното беше грешка Simple Smile

# 533
Абе баш глупостта се наказва, ама ако си глупав, не разбираш, че си наказан Simple Smile

# 534
Предходното беше грешка Simple Smile

Ползвай бутона "редактирай" за поправка на собственото си мнение  Hug

# 535
Абе баш глупостта се наказва, ама ако си глупав, не разбираш, че си наказан Simple Smile

Да де, ама лошото е, че покрай теб и що народ още, е наказан......

# 536
Така е, то затова хората гледат с какви се обграждат!

# 537

Как мислиш, дали Джемре е разбрала защо Баръш я наказва?

# 538

Доста показателно за наш левент, а ?! Wink Laughing
Hug '' Най-голямата лудост е да не си никак луд''.''Ако не скъсаш връвта, кажи ми, какъв вкус има животът? Философията на Зорба Гърка. Затова си го харесвам Кузейката. Щото ми пролича на него.

# 539
  • Тук някъде.....
Софи,  bouquet ще те изчета подробно, но ти сякаш не разбра, че изключвам всички други герои и Кузей го оставям насаме с Дж? newsm78 Щом има голямо, и то най- голямо, влияние върху него защо не му показа правия път, защо? Е що за любов е това- да примираш за едно сен севийорум и да го въртиш после на шиш ли? Смятам, че и тя не знае кое точно е правилното, та камо ли да му повлияе и вкара в пътя. В началото на филма беше едно влюбено момиче, сега е твърде озлобена от глупостите, които сама натвори! Не я сравнявам с никой персонаж, моля и Вие ги игнорирайте. Интересува ме Дж сама по себе си каква е. Peace

Явно не съм разбрала, но Шани, не мога да я отделя сама по себе си, защото е тясно свързана с останалите, и най-вече с Кузей. Да му покаже правилния път - това е доста общо, но считам, че за това се бори тя - за него, за любовта им, за добро. По пътя си кого нарани? Освен Баръш, който, както се видя, е бил много наясно и сега беснее заради неосъществените си планове? Не я оправдавам, но и него не го съжалявам. Другиго не е наранила.

Общи условия

Активация на акаунт