Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 61

• 32 955
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • Тук някъде.....
Терзи, Диди, благодаря!   bouquet

Компасът, виждам, се е оказал отново на врата на Джемре  Heart Eyes и мисля, че е станало без проливане на кръв, или поне Джемре не е арестувана  Mr. Green Все пак, браво на Баръш, ако й го е върнал.
Сами ще занесе на Кузей 3 писма - едното, което чете, другото, което е скъсано и смачкано до него на леглото, и третото е от Джемре. Това го има преведено от озета.

# 586
Скъсаното трябва да е от Зличка  Mr. Green

# 587

За Зейнеп няма да пиша, писала съм хиляди пъти и знаете мнението ми. Кузей - в конкретния случай с Баръш - да го е наранила? Значи, тя няма право да бъде с друг, защото Кузей я обича, но и с него не може да е, защото той й е казал Олмаз?   #Crazy Наранен ли? Да си беше изпълнил Олмазите той, после Джемре била виновна, че предизвиквала ревността му. Като си казал Олмаз - нито ще ревнуваш, нито ще се бъркаш. Ама не стана така, нали? Тя няма да излиза никъде и с никого, а той ще прави каквото си иска и с която си иска? Наистина ли?  Joy

Смятам, че когато един човек наистина обича така чисто и дълбоко, както казвате, че обича Джемре, не прави всичко възможно да предизвиква ревност, а говори открито и честно, както го направи след доста време. Така смятам аз.

И като са ти казали олмаз, няма да преследваш с твойто „обичам те“

# 588
Благодаря на дтерзийска за инфото.  bouquet
Има вече превод. Кузей не иска да повтаря грешките от миналото и иска мир от Баръш.
3-те писма, едното къса, другото чете и оставя, третото чете няколко пъти и го запазва в сърцето си.
Едното писмо, трябва да е от Дениз.

Последна редакция: пн, 18 фев 2013, 15:47 от dafne_1

# 589
# 590
Благодаря на дтерзийска за инфото.  bouquet Значи, писмото, което чете за n-ти път/според моя Гугъл/ Kузей трябва да е от Дениз. Връща се в Истанбул, може би! Писмото на Джемре може и да не го чете. Знае си какво пише.
Хубавото е, че Кузей е решен да не повтаря грешките от миналото. Баръш предлага мир на Кузей. Джемрето напразно си наплюва Баръш. Явно е върнал компаса. Отново показаха класата и възпитанието на Баръш, и отново компрометираха Джемре като селска пръчка.

Какво ли е намислил Баръш?  newsm78 Много ме съмнява, че е добронамерен.

Много писма , много нещо получава Кузей. Според мен едното от тях ще е на Демет.

Последна редакция: пн, 18 фев 2013, 16:37 от sinq laguna

# 591
  • Тук някъде.....
The guy confessing Ferhie's murder will change the case course, no doubts.
Burak and Şeref are still in search of the real murderer.
The suspected murderer words reminded Şeref some story.
On the other hand Güney is temporarily revealed with the guys confession.
Banu is now easier to be convinced. But with the affair with Melda Güney faces new threat.
Kuzey, living again reality from years ago, tries not to repeat the same mistakes.
On the visit's day Sami and Handan meet for fist time since long. Handan learns the date of marriage from Kuzey.
That day Sami gives Kuzey three letters… The first he doesn't read, torn it to pieces, reads and leaves the second, the third he reads again and again, puting it in his heart.
An anonymous mail is threatening Baris' own freedom. However, for him the biggest shock comes from Kuzey.

Преводът е на Vici от неанглийския форум.

# 592
Благодаря на дтерзийска за инфото.  bouquet Значи, писмото, което чете за n-ти път/според моя Гугъл/ Kузей трябва да е от Дениз. Връща се в Истанбул, може би! Писмото на Джемре може и да не го чете. Знае си какво пише.
Хубавото е, че Кузей е решен да не повтаря грешките от миналото. Баръш предлага мир на Кузей. Джемрето напразно си наплюва Баръш. Явно е върнал компаса. Отново показаха класата и възпитанието на Баръш, и отново компрометираха Джемре като селска пръчка.

Какво ли е намислил Баръш?  newsm78 Много ме съмнява, че е добронамерен.

Много писма , много нещо получава Баръш. Според мен едното от тях ще е на Демет.

Правилно, от Демет. Това което чете няколко пъти. Hug

# 593
Грешка - писмото от Демет ще го скъса на парчета и ще го зареже, писмото от Зейнеп - ще го прочете и толкова, а писмото от Джемре - него ще запази! Гаранция!  Whistling

Защото в момента на Демет е най-ядосан.  Peace

# 594
Грешка - писмото от Демет ще го скъса на парчета и ще го зареже, писмото от Зейнеп - ще го прочете и толкова, а писмото от Джемре - него ще запази! Гаранция!  Whistling

Защото в момента на Демет е най-ядосан.  Peace
Може, ама не знам на коя е по-ядосан. На Демет или на Зейнеп. Или на Шереф. newsm78
 Hug

# 595
Грешка - писмото от Демет ще го скъса на парчета и ще го зареже, писмото от Зейнеп - ще го прочете и толкова, а писмото от Джемре - него ще запази! Гаранция!  Whistling

Защото в момента на Демет е най-ядосан.  Peace

За мен, Зейнеп ще прояви отново нахалството си на конска муха и ще му пише и в затвора.
Нейното ще скъса веднага. Второто , ако е от Дениз ще прочете и остави настрани, а ще скъта като скъпо писмото на любимата си Джемре.
 Heart Eyes

# 596
Добро утро! Hug
Софи  newsm51
А според мен пък, след сцената на гроба на Али , Джемре вече никак не е несигурна в себе си, даже напротив...Точно затова ги каза тези думи на Гюней, включително и към подслушвачката hahaha и това не е случайно.Баръш също каза: " Да видим дали г-жа Хакмен ще успее да преживее това изпитание" Според мен ще го преживее и още как. Но ще гледаме и ще видим.
Не съм съгласна, че Джемре никога не е молила Кузей да престане с преследването на Фърат...който е забравил, да си направи преговор. И да, тя е единствената, пред която Кузей се смирява и се държи като ученик. Точно защото нея обича повече от всичко и всички. Змам, че някои няма да са съгласни с мен, но тези двамата просто са родени един за друг, те си приличат и се допълват. Вярвам, че двете дами ще дадат шанс на тази трудна, невъзможна любов. Не зная по какъв начин, но Кузей ще проумее, че всичко, което изброи като пречки за любовта им на летището е само в неговата глава...и според мен точно това е причината за неговите олмази - да не излезе пред Гюней, че е лъжец. Ще си даде сметка, че не си заслужава да прави тази саможертва. Така мисля, пък ще видим дали ще изляза права.
Хубав ден! Hug

Пращаш ме на преговор, Фенче,  но е излишно. Нямам нужда, защото добре си спомням сцената на гробищата, за която може би намекваш, където Джемре казва на Кузей, че е съгласна да не го вижда повече, но не може да понесе мисълта, че може да го загуби. А постигна ли нещо? Вятър!  ooooh! Кога друг път му каза и показа, че е готова на всичко само и само Кузей да не си цапа ръцете с кръв, както например го правеше баща му? Точно никога. Толкова беше заета със собственото си страдание, че не може да стои далеч от Кузей, че дори за миг не и мина през ума, че Кузей е зает единствено и само с фикс идеята за отмъщение. И когато го видя с Дениз, макар че твъди , че го познава най- добре от всички, реши без изобщо да се замисли / това упражнение трудно и се удава /, че той си е намерил нова утеха. За кого помисли първо в случая? За Кузей или за себе си?  Отговора е ясен. На сцената преди убийството на Фърат как само викаше "стерляй, не ме е страх". Патка и полувина.
Дразни те, че Зейнеп подслушвала. Чудя се защо не се дразнеше, тогава , когато Джемре подслушваше, че и тъпата и майка също?  Wink

# 597
Грешка - писмото от Демет ще го скъса на парчета и ще го зареже, писмото от Зейнеп - ще го прочете и толкова, а писмото от Джемре - него ще запази! Гаранция!  Whistling

За мен, Зейнеп ще прояви отново нахалството си на конска муха и ще му пише и в затвора.

Може даже да подпечата писмото с целувка.  Wink

# 598

От нея очаквам всичко  Mr. Green

# 599

Joy Joy Joy Joy Joy Щом го е прочел, много сме напред.Щото нали каза, че не иска да му се мярка пред очите. И вече не се познават.

Общи условия

Активация на акаунт