Kuzey Güney-Север - Юг ﻉ с участието на Къванч Татлъту - 61

• 32 918
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
# 616
  Hug Дано, дано се осъзнае този нервак!

# 617
# 618

Май, малко избързахме да се израдваме на удара срещу Баръш в съда. Дето уж гласно признал и заявил любовта си към Джемрето. Joy Joy Joy Joy Ще се извини, най малкото. И ще разбере, че Баръш никак не е виновен и причината за тая ситуация са глупостите на любимата му. Ако Кузей се намира в положението на Баръш не би реагирал по-различно.

# 619
Ха добър ден и от мен ! Не знам защо спорите от кого са трите писма - ми то е явно от снимката по- горе - Зейнеп, Джемре и Гюлтен ! Laughing Седнали са тринките и обсъждат коя какво да му пише, че да го утеши или пък смири, че даже и да го прекалъми ! Mr. Green

Благодаря за спойлерите и преводите им !  bouquet

# 620
Значи, Зейнепки  Hug В първия спойлер пишеше, че Кузей готви изненада за Джемре, в озета пише, че прави шоково предложение  на Баръш. Е, не може да е друго освен да поиска Баръш да си прибере Джемрето. С други думи, нов Олмаз.

# 621
Значи, Зейнепки  Hug В първия спойлер пишеше, че Кузей готви изненада за Джемре, в озета пише, че прави шоково предложение  на Баръш. Е, не може да е друго освен да поиска Баръш да си прибере Джемрето. С други думи, нов Олмаз.

newsm09 tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth

# 622
За новата серия....Мислите ли ,че Сами би се оженил докато Кузей е в затвора  newsm78 ?

Изненадата от Кузей за Баръш очевидно идва след като получава писмата ,а с тях и нова посока за убиеца на Ферат и значи сътрудничество в тази посока   Peace

Очаквам Кузей да излезе от затвора!  Peace

Възможно е Дениз да свидетелства в полза на Кузей.

# 623
# 624

newsm09 tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth tooth

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 625
  • Варна
То наистина са за присмех някой постове Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Официално резюме на 62-ри епизод.Превод на  emmaxx

Появата на човека, който признава, че е убил Ферхат, премахва от средата всякакви съмнения, които могат да променят хода на делото. Бурак Чаладжълъ и комисар Шереф все още преследват истинския убиец. Изразът на така наречения убиец, припомня на Шереф една стара обща история.
На другия край Гюней има успокоение за известно време от тази изненадана изповед. Сега е по-лесно за него да убеди Бану. Въпреки любовната му афера, която е изживял с Мелда, Гюней е изправен пред нова заплаха.
Кошмарът на Кузей, който е живял години наред преди в затвора, той ще се опита да не повтаря същите грешки отново. За всяка минута, в която той е в затвора, манията му към Баръш се засилва още повече.
На деня за посещения в затвора след много дълго време Сами и Хандан се срещат със сина им. Хандан разбира за датата на сватбата на Сами, когато Кузей и казва.
На този ден Сами със собствените си ръце, дава три писма до Кузей. Кузей се насълзява от първото писмо, без дори да го прочете, от друга страна той го оставя не прочетено, а третата той многократно я чете, криейки го върху гърдите си.
Баръш, който изпраща Кузей обратно зад решетките, получава по пощата анонимно писмо, и може да се разбере, че неговата собствена свободата е под заплаха. Но студен удар ще бъде предлаган от Кузей към него.

Последна редакция: пн, 18 фев 2013, 20:25 от didi_spain

# 626
# 627

Дааа, аз от вчера разправям, че затворът е последният му шанс....освен ако няма трети сезон Simple Smile

# 628
Абе баш глупостта се наказва, ама ако си глупав, не разбираш, че си наказан Simple Smile

Как мислиш, дали Джемре е разбрала защо Баръш я наказва?

Е, аз не съм я определяла като интелектуален колос Simple Smile Ама тя многократно си призна тъпотията на това да се ожени за Баръш, а и много добре знае, че си плаща за тъпотата на импулсивната си реакция.

Последна редакция: пн, 18 фев 2013, 22:14 от ili,ili

# 629
Наранява Кузей като го предизвиква непрекъснато, наранява го, когато изисква от него да взема решения, за които не е готов, наранява го като непрекъснато го нарича страхливец, само, защото той има принципи, в които вярва, наранява го, преследвайки го с нейното непрекъснато “обичам те “...мога да изброявам още много.....
Моето мнение е, че нарани и Зейнеп, като я излъга за чувствата си / не искам пак да спорим, знам, че ти мислиш, че не била длъжна ! Peace /, нарани семейството на любимият си, разделяйки и заствайки между двамата им сина, нарани дори майка си в един момент, която не понасяше да гледа как дъщеря и сама се унижава.....
Но, на мен дори само Кузей, ми е достатъчен, че да не мога нито да разбера, нито да одобря поведението и. За мен то не е поведение на влюбена, обичаща жена, а на един себичен и егоистичен човек, който иска нещо на всяка цена, без да държи сметка за чувствата на другите, подчинявайки се на максимата : “Целта оправдава средствата“.

Не го наранява тя, Госпожата. За мен, това са Кузееви решения, от които не можа да си понесе последствията. Да не би Джемре да си въобрази обяснението му в любов? Той й се обади, призна й, и после - преследвала го била. Момичето се бори за любовта си, и да ти кажа, писала съм го и преди - в любовта гордост няма  Peace И да е прекалила, според някои, да не би да го преследва с нож в ръка? Знае, че е обичана и се бори да промени обстоятелствата, довели до отхвърлянето. Според мен - е права - това на Кузей не са чест и достойнство, а чист инат и гордост. И той започва да го осъзнава.
Що се отнася до разделението между двамата братя и семейството им. То си е разбито отдавна, вина за това тя няма. Хандан и Сами са се погрижили, и двамата поотделно и заедно. Просто Джемре беше катализаторът, който отприщи проблемите между братята. Или ше ми кажете, че Гюней я остави заради Кузей, и много я обича, така междудругото търкаляйки се с Мелда в чаршафите? Не обича никого той, дразни се единствено, че не е била негова в леглото.
newsm10Инат, гордост, себичност и много комплекси, неумело прикривани зад мощна агресия, коята винаги е проява на страх и несигурност

Общи условия

Активация на акаунт