КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 26

• 43 592
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
само за малко, няма за какво да се извинявате. Най-малко пък вие Simple Smile

Човек се учи докато е жив. И е важно да осъзнае, че всеки един миг от живота му, в съвкупност от всичко около него може да го научи на нещо Simple Smile Благодаря    bouquet

Честита Баба Марта и от мен, макар и със закъснение Simple Smile

mystic woman, виж ето това:
Поради същата причина, че хомеопатичните лекарства се предписват на тоталност от симптоми
.
Няма смисъл да се тормозиш защо се случва това с очите. Факт е и би трябвало, както обяснява само за малко хомеопата върху тоталността от симптоми да определи лекарство. Ако прецени, че в момента то е необходимо.
(аз се чудех за едни мой инцидентни раздранения на очите, докато не открих, че като ги пипна с намазани с крем ръце се получават)

# 376
  • Пловдив
Дари,аз не мога да намеря причина от какво се получава...Преди си мислех,че е като прекали с ТВ или компа,но не е от това,щото още като отвори очи и я има червенината Rolling Eyes

# 377
То може от предния ден да е прекалил, пък на сутринта да го виждаш.

# 378
Здравейте  Hug
Поръчах хомеопатично лекарство в потенция 200 от една аптека, днес ми го доставиха, но на шишенцето пише 30. Звънях им, казват, че е техническа грешка - при тях са записали поръчката ми - 200 СН, цената също е за тази потенция.
Сега се чудя - възможно ли е да са ми казали така само, за да ме успокоят?
Вие как бихте постъпили в такъв случай?

# 379
Течно ли е? Ако е течно, твърде възможно да е объркан етикета, защото по принцип ги лепят при тях. Ако е на гранули, не мога да кажа Confused

# 380
На гранули е, но не е от боаронските, там ги правят.

# 381
Надали гранулите ги правят там. Внасят ги, мисля. Ако говориш за Чаталджа аптеката, надали ще те подведат. Възможно е наистина да е объркан просто етикетът.

# 382
Точно за там става въпрос! Много ти благодаря Hug

# 383
Докато няма болни да използвам времето за един въпрос Simple Smile

Преди време бях попаднала на хомеопат (в същност не бих нарекла така, но има такава титла на кабинета си), който ми "приготвяше" лекарствата по следния странен начин - в една машина поставяше мостра гранули и гранули без лекарство, после пускаше явно ток и хоп бяха готови "лекарствата". Тъй като вече знам как точно се приготвят хомеопатичните лекарства имам чувството, че това е било нещо съвсем различно. Обаче какво? Някой може ли да обясни?

# 384
  • у дома
Привет, интересува ме как се отнася класическата хомеопатия към бреки и телчета за зъбите?

# 385
Дари, има такива машини, на различни принципи, скоро гледах някъде из мрежата. Едната е на по-достъпна цена, но ти изисква изходно вещество. Другата беше със заложена памет на хиляди лекарства, ако не се лъжа и направо задава това, което искаш на течността. Корсакофф потърси.

Привет, интересува ме как се отнася класическата хомеопатия към бреки и телчета за зъбите?
Конкретизирайте въпроса си.

# 386
  • у дома
Не знам как да го конкретизирам - одобрява ли? Позволява ли хомеопатията да се сложат телчета на зъбите, за да се оправи захапката на дете?

# 387
Мече, Корсаков, Семён Николаевич в гугъла ми дава само метода за шишенцата. И за "машина", която така и не патентовал - нещо като механизиран Реперториум. На английски .... не го владея, но се съмнявам да има друга инф.

Обаче и друго отрих по руските форуми за хомеопатия .... и там си изписват поголовно комбинации във всякакъв вид ....

# 388
    Брекетите , различните ортодонтски апаратчета като тренери, лингвални пластинки и др. се използват за да нормализират зъбно- челюстните отношения ако има нужда.
     Тъй като те се използват за нормализиране на функцията и естетиката са необходими.
    Все пак, както при всяко едно лечение, се изисква организма да се пренастрои да свикне с тях. За да се  
улесни процеса на ацдаптация на организма, може като помощно средство да се използва хомеопатия.
 Добре е пациента да се наблюдава от хомеопат , който да следи емоционалното и физическо състояние на индивида, да назначи средства подпомагащи адаптацията и намаляващи стреса.

# 389
Assamas, лично мнение: на мен като дете шините ми носеха много повече травма, от това че ги нося, отколкото сега леко кривата ми захапка. Не влизам в спор!!!! просто споделям лично усещане. И като такова, някой ден, ако имам дете и криви зъби не водят до по-сериозно зъбно заболяване (сигурно има такива случаи) не мисля да настоявам за подобни работи.

Общи условия

Активация на акаунт