Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Защо рядко вдигам температура, но често съм болен и се чувствам зле?
Как мога да помогна на кучето си с камъни в бъбреците с хомеопатия?
Какво представлява компонентът хомеопатия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Защо рядко вдигам температура, но често съм болен и се чувствам зле?
Рядкото покачване на температурата само по себе си не означава непременно добро здраве. Възрастните често имат по-слаб имунен отговор, което може да доведе до липса на треска дори при наличие на инфекция. Продължителното боледуване и чувство на изтощение могат да бъдат признаци за хронични заболявания, прекомерна употреба на лекарства или отслабена имунна система. Това може да показва липса на жизнена сила и необходимост от подобряване на цялостното здраве.
-
Как мога да помогна на кучето си с камъни в бъбреците с хомеопатия?
Лечението на куче с камъни в бъбреците с хомеопатия изисква консултация със специалист по хомеопатия. Въпреки че има някои лекарства, споменати онлайн като ефективни при лечение на това състояние, важно е да се консултирате с опитен професионалист, който може да препоръча най-подходящото лечение за вашето куче. Уверете се, че наблюдавате състоянието на вашия домашен любимец и предоставяйте подробна информация за симптомите, за да помогнете на хомеопата да определи правилната дозировка и режим на лечение.
-
Какво представлява компонентът хомеопатия?
Компонентната хомеопатия включва приемане на хомеопатични гранули няколко пъти дневно, комбинирани с Шуслерови соли. Този метод се различава от класическата хомеопатия, при която лекарствата се приемат в течна форма и се предписват след проведено интервю с хомеопат. Важно е да се консултирате с хомеопат, за да сте сигурни, че избраният от вас метод е най-подходящият за вас или вашето дете.
-
Какви са хомеопатичните гранули Mercurius solubilis 15 CH и Kalium muriaticum 9 CH?
-
Какви са разликите между приема на хомеопатични гранули и течни форми на лекарства?
Знам за един хомеопат от крайморски град (име не помня), който се слави като много добър, защото предсказва всеки път какво точно ще се случи след приема на лекарство (кашлицата ще се засили, ще избият 2 нови пъпки и т.н.) и обикновено предсказанията му били точни.
,а то докато го приспивах все ми се навираше в устата докато му пея и сега това го мисля, да не би да съм антидотирала