КЛАСИЧЕСКА ХОМЕОПАТИЯ СПОДЕЛЯНЕ НА ОПИТ И ЗНАНИЯ 26

• 42 392
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
mimozche и що чак във Франция? Където няма да разговаряте с хомеопата на родния си език? Пък интервюто е къде час-два и има доста за говорене от ваша страна.

Vanqdimitrova1234 хроничните проблеми обикновено се решават по-бавно. Но само обикновено, щото всичко зависи от скоростта на самия пациент. Освен това е възможно в някакъв момент, поради някаква причина отново да изпитате същите симптоми, които сте имали в началото. Тогава по-добре да се чуете с хомеопата и определено да не прилагате алопатични препарати. Имала съм такава случка. При мен едно от оплакванията беше херпес, който излизаше периодично. Не се беше появявал доста дълъг период от време след ХЛ. При появяването му определено цялата симптоматика беше доста по-слаба и много по-бързо изчезна. НО - без алопатични препарати. Успех!

klem4e, стискам палци!

# 586
Клем4е, защо не се обадиш отново на хомеопата, при който ще ходите на интерв' и не го помолиш да ви вземе по-рано? До четвъртък ми се струва ужасно много време в остро състояние. Искрено ти желая да се оправи детето и да не влизате в болница.

# 587
Soleil* , много е зает - едвам ни смести в графикът си.....освен това неискам за сметка на нечие време да ни смести .....- знам колко е неприятно . Утре ще пробвам и инхалаций със физиологичен разтвор , че с този вентолин стана доста време . Ако видя дебелият край ще включа и Дехидрокортизон ....ама дано да не се наложи  Praynig
За стискане на палци си е  Praynig

# 588
  • Пловдив
Вижте как боаронци си намират пациенти...http://grabo.bg/homeopatichen-pregled-ot-kvalifitziran-lekar-0zr … 5029958/?dc=16011   Stop Mr. Green

# 589
ама пък виж къф хубав кабинет има жената Simple Smile))

# 590
mimozche и що чак във Франция? Където няма да разговаряте с хомеопата на родния си език? Пък интервюто е къде час-два и има доста за говорене от ваша страна.
Искам да комбинираме посещение и при специалист,защото честно да си кажа разочарованието от нашенските ми е голямо-само обещават.
Дори при един хомеопатичен преглед настояваха упорито да си закупим хр.добавки на известна фирма ,явно бяха дистрибутори.

# 591
mimozche няма логика да комбинирате специалист алопат и хомеопатия. Прочетете темата Информативно за хомеопатията както тази и предишните на тази.

# 592
  • Пловдив
DarinaK, според мен пък посещението при специалист по никакъв начин само по себе си не пречи на посещението на хомеопат. Оттам насетне какво лечение ще се избере, вече всеки преценява сам.
Освен това многократно е писано, че има състояния, при които не е желателно рязкото спиране на алопатичните лекарства (а може би има и случаи, в които е невъзможно newsm78). Не знаем какъв точно е случаят, така че по-добре да не бъдем крайни... Wink

# 593
 mimozche, би ли споделила какво сте лекували с хомеопатия и колко време?
Някои хомеопати препоръчват и хранителни добавки, но това не означава, че е задължително да ги купувате. Изборът си е ваш  Hug

# 594
Исках да коментирам, но се отказах. Дано не се подвеждат бъдещите майки и да пият лекарства, без да са им предписани от хомеопат.
Хомеопатия по време на раждането

# 595
yulinga аз само за комбинирането говорех. И то по-скоро защото останах с впечатление, че дамата това търси.

# 596
  • Бургас
mimozche няма логика да комбинирате специалист алопат и хомеопатия. Прочетете темата Информативно за хомеопатията както тази и предишните на тази.

DarinaK, защо не се въздържате, понякога поне??? Има много, много логика!

# 597
Ама защо да се въздържа?!Та нали хората тук влизат с питане,тя отговаря от своята гледна точка.И аз бих отговорила така,че и почти всички тук в темата.Ако има нужда от алопат ще го намери другаде,а не да не търси и негова помощ.Просто не е нужно хомеопатът да е алопат.

# 598
Само където не става ясно от поста на жената за какъв специалист говори, защото аз лично разбрах, че търси специалист-хомеопат чужденец, понеже е разочарована от българските хомеопати. Не оставам с впечатление, че говори за алопатия изобщо.

# 599
 Laughing Май-май си права,Мече!

Общи условия

Активация на акаунт