Аутистичен спектър. Аутизъм - тема 21

• 61 197
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
 Доника , не се отдалечавам на 5 м от децата ,особено "особеното" . То иска буквално висене над себе си ,а контакта с другите деца и особено майките им е същинско изпитание .

Много гадна постъпка от страна на въпросната майка ,обаче!  #Cussing out
   Не знам ,в ситуацията ,когато някой физически посяга към детето ти и ти вземеш примерно ошамариш посягащия , как ще бъде оценено от правосъдието ? Самозащита? Саморазправа ? Хулиганство ?

На нашата площадка най-големия проблем са играчките ...... Изнасят се безумно скъпи играчки , слагат се посредата на площадката и нон стоп се съска " не пипай!" "не давам!"  Crazy До какви разправии и обиди се е стигало ,да не ви разправям !  Crazy

# 151
  • София
Принципно винаги съм до Гого, но Хриси се заигра с деца, а репликата - все всичко става както Гого каже, аз не съм ли ти дете? Искам да се клонирам понякога. Rolling Eyes
Имала съм и други случаи, когато възрастен родител посяга на детето ми. Странното е, че и в предишните аз не съм се разправяла - гледах да успокоя детето. Другите покрай мен обаче не са спестявали скандала Mr. Green
От скоро е на ново ХЛ  - не знам внушавам ли си , но май виждам леки проблясъци и начало на имитация Rolling Eyes

# 152
Продължават тренингите за родители на деца с аутизъм в страната!

Фондация ,,Стъпка за невидимите деца в България" продължава провеждането на тренинги за родители на деца с аутизъм в цялата страна,наречени ,,Пространство за психологическа подкрепа на родители на деца от аутистичния спектър".

Тренингите се осъществяват с подкрепата на Министерство на образованието и РИО в страната и  се водят от Георги Антонов i Анелия Василева-Асоциация на психотерапевтите в България и Институт по психодрама.

За Габрово датата е 30.03.2013 г.
Партнъори са Равен Старт- Габрово и Ресурсен център-Габрово.
Всички желаещи от региона могат да се запишат на имейл- titi_21969@abv.bg
Очакваме Ви в сградата на Ресурсен център-Габровона 30.03.2013г. Начало 10 часа.

За Ловеч датата е 31.03.2013г.
Партнъори са сдружение ,,Закрила" и Ресурсен център-Ловеч.
Всички желаещи от региона могат да се запишат на имейл- margarita.petrov@abv.bg

Очакваме Ви в сградата на Ресурсен център-Ловеч на 31.03.2013г. Начало 10 часа.

За Варна датата е 05.04.2013 г.
Партнъор е Ресурсен Център- Варна" и Ресурсен център-Варна.
Всички желаещи от региона могат да се запишат на имейл- r.centar@abv.bg
Очакваме Ви в сградата на Ресурсен център-Варна на 05.04.2013г. Начало 10 часа.

# 153
   Честно казано ,виковете на детето ми (поне преобладаващия им процент) ,изобщо не ги свързвам с някаква физическа болка .

Обикновено той вика ,когато не разбира , не може да обясни ,не може да дефинира какво му се случва ..... Когато му се нарушават ритуалите . Когато му се сменя средата . Когато му се нарушава ритъма .... Ей такива .  Peace

Откакто имам работа със сътоянието му и аз обаче все съм с чувството ,че детето се държи ,като интоксикирано . Сякаш аха аха ще настъпи момент ,в който той ще се изчисти ,ще  "изтрезнее" или какво там и ще започне да възприема реалността ,както и другите хора ....

Някой път му се случват проблясъци . След болести с висока Т ..... Какво е обяснението , не знам .  Rolling Eyes

Щом се оправя от болести това може да означава, че е от "нашите" - средиземноморски тип
аутизъм, където има дисрегулация на имунната система причинена от ваксини (хиперимунитет) и аутистичен
ентероколит. Много правилно обясни, че викането на децата, не е винаги заради физическа болка, а много често е от МЕНТАЛНА БОЛКА и от яд и заради раздразнение.

Можеш да му намериш една хубава коластра и да съчетаеш даването на коластра с лецитин и
добър пробиотик за деца. Пробиотикът може да навреди на деца с отслабена или прекалено
дисрегулирана имунна система, ето защо първо се прави нещо за имунната система,
например дава се коластра, Sambucol, цинк и витамин D3, захранват се. Много добър опит имам
от даване на колстра и Sambucol в един и същи ден, а съчетанието коластра и лецитин е също много добро.

Витамин D3 е важен за имунната система и игарае роля за детоксикацията.

DoctorAl, напишете ни/изредете природни средства или добавки, които помагат на имунната система и същевременно са безвредни и можем да ги даваме на децата Sunglasses

Нисък глутатион, проблеми свързани с витамините от B-групата и проблеми с PPP - pentose phosphate pathway играят роля в аутизма.  За проблемът с PPP помагат по-големи дозички В1 (тиамин). Витамин В1 в по-голямо количество има във Klaire Labs - VitaSpectrum,
където количеството В1 е Thiamine (as thiamine mononitrate) - 25 mg.
Дава се половин доза на деца, което означава 12 мг. thiamine mononitrate,
а в една трета от дозата има към 8 мг. thiamine mononitrate.

Това, което казвам е за регресивния тип аутизъм, този от ваксини. Някои хора се съсредоточават
само върху В6 и В12/фолат, а забравят за В1 и В2, което е грешка.

В две капсули от Thorne Research, Children's Basic Nutrients има 4 мг. Thiamine HCl,
което е също много добра доза.

В една доза от Spectrum Complete II Powder на Kirkman Labs има 5 мг. thiamine hydrochloride.
Давам половин доза от него.

В Super Nu-Thera на Kirkman Labs се съдржа следното количество В1 -
Vitamin B-1    - 7.5 mg    -  % оf daily value: 500 %
Давам по четвърт доза от него.

Както виждате слагат доста В1 във мултивитамините за деца със специални нужди и аз направих
сравнение между четири известни мултивитамина по отношение на това колко В1 се съдържа в тях.

Thiamin undergoes rapid metabolism. Thiamine + ATP → thiamine pyrophosphate (cocarboxylase) coenzyme.

Давала съм само по веднъж на седмицата Authia Cream, защото е много силен и страшно мирише.
Ето тук можете да прочетете за Authia Cream и pentose phosphate pathway -

Authia Cream - Thiamine (B-1) tetrahydrofurfuryl disulfide (TTFD) -

http://westlake-labs.com/products/authia-cream

Продължавам да го давам по веднъж на седмица и така даже още имам от крема (Authia Cream).
Мажа крака на детето, че нагоре ако го намажа много вони, веднъж в седмицата се оказа
удачно за нас, обикновено го намазвам  вечерта петък срещу събота за да може да се
извони през събота и неделя и да не прави впечатление на училище в понеделник.

В1 е един от нутриентите , които  могат да бъдат засегнати при прием
на Aluminum Hydroxide (ваксиниране с ваксина съдържаща алуминий).

Aлуминиевият хидроксид намалява усвояването на тиамин и от там може да се
намали способността на тялото да изхвърля живак, защото когато имаме дефицит на
тиамин се намалява активността на ензима транскетолаза, който участва във pentose phosphate pathway!!!

Transketolase - http://en.wikipedia.org/wiki/Transketolase

Ми да, ето една хипотеза какво може би става - инжектират алуминия и той си стои и затруднява
абсорбирането на В1 (тиамин) и от там се намалява активността на ензима транскетолаза,
а заради това може да се затрудни изхвърлянето на живака.

Живака изглежда трови през  pentose phosphate pathway и за това трябва да го засилим този
био-химичен път, чрез малко повече тиамин.

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 16:09 от Tatti

# 154
Здравейте! Влизам при вас да анонсирам едно събитие, което организира Карин дом Варна:

Международна конференция по Аутизъм, която ще се проведе на 10, 11 и 12ти юни 2013 в к.к. „Св.Св. Константин и Елена”, близо до Варна. Подготвили сме интересна програма с чуждестранни лектори, специалисти в областта на аутизма и най-новите тенденции и методи за работа. Очакваме ви!
Международна конференция по аутизъм:

autism.karindom.org

# 155
    Анджелина , благодаря за този анонс !   Hug Hug Hug

Дано мамите ,които имат възможност , посетят конференцията . Вярвам, има какво да се научи там!  thumbsup

# 156
svinia007, още веднъж напомням . В този форум пишем на български език ! Моля те ,не ни товари с големите си постове на английски ! Превеждай ,ако искаш да те разбираме .  Peace

# 157
svinia007, още веднъж напомням . В този форум пишем на български език ! Моля те ,не ни товари с големите си постове на английски ! Превеждай ,ако искаш да те разбираме .  Peace

Ъхъ! От три олигофрена и един арабин Laughing

Арабинът може и да има да каже нещо ... той аутизма нали за тях е измислен ... да ги брои,
особено йеменския тип много добре го преброява, че да не вземем да изпуснем бройката!

Autism Is Not Just An American Thing (статия от Форбс) -

http://www.forbes.com/sites/emilywillingham/2012/11/16/autism-is … n-american-thing/

Коментар под статията:

"Autism is indeed a global phenomenon. It’s amazing, really, how the unprecedented American-style expansion of immunization programs by nations such as UAE, Cambodia and Yemen tends to be followed a few years later by the opening of autism centers, generally to much self-congratulatory fanfare and accompanied by a chorus of “such a puzzle, no explanation, ho hum.” When will the world connect the dots?"

Ела го изтрий Селма, защото не е на английски, гиди мързел с тебе мързел Laughing

Арабинът знае (за ваксините), но няма да ви каже, защото е сериозен човек и гради кариера
и ако каже, че царят е гол, няма да има командировки на екзотични места като ... източна Европа,
която за него е все още екзотика, ако не е живял в тази част от света. Къде ли ще е следващата
му командировка, да се надяваме да е някъде по френското средиземноморие.

Ахам, бг. докторката може да е забелязала, че някои от аутистите трудно се възстановяват от хирургични
интервенции с анестезия! Голямо откритие Laughing Отишла в Америка и открила топлата вода!
Обяснение за този "феномен" може да даде всяка средно любознателна майка  - опиоиди,
бактерий, вируси, имунна ситема, миелинова обвивка, затруднени способности за детоксикация,
възпаление, но ми е интересно какво ще каже нашето изучено чедо от Хамерика, може пък и да науча нещо
ново, аз бих отишла или поне бих изгледала конференцията, ако я заснемат и качат на някой сайт. Вливат ли се течности по време на хирургични интервенции, които могат случайно да
съдържат някакво количество алуминий или други метали...

Да, наистина бих отишла, надявам се тези които отидат да разкажат как е било.

Ако бяхме в средните векове тези от бостънската болница да ги бяха убили вече с камъни ...
както са правели и все още правят по родните места на аутистите!
Вече ги подгониха в Америка (родителите не пестят комплименти) и докторката си търси българските връзки. Ами добре дошла
отново ... (ще дойде на конфренция). И какво, ще се преброят и толкова (нар. го ранна диагностика), какво общо има тука някакъв си анестезиолог,
аха ... пейчек и пациентите са от спектъра! Може да види дали са останали някакви записки от немските доктори, с какво
са анестезирали в лагерите от втората световна война, все пак генетичния материал
в Бостън и в лагерите на смъртта е същия, нъл тъй докторке! Може да са умрели още
от анестезията, така че е нямало никаква нужда да ги горят. Да, анестезиолозите са много
важни, но за бостънската детска болница и аутистите се чуват и пишат ужасни неща ...
проверете сами!
Ето защо са решили да стават "аутизъм френдли" - какво лицемерие,
но защо не, все пак няма да им кажат, че са отровени от ваксини, но ще им направят подходяща
за тях анестезия - това е френдли! Хипотеза - да речем решила е да прави обратна емиграция от Хамерика
към България, ама защо мъкне и другите трима? За да стане бройка за конфренция ли?!?
Това е само хипотеза. Не знаех, че обратната емиграция или началото на такава вече
я наричат конференция - това са клевети и спекулации, жената със сигурност има най-искрени
намрения да помогне на българските анестезиолози как да работят по-добре с аутисти!
Много е важна анестезиологията, особено при нашите деца, защото има много изледвания,
че опиоидната система играе роля в аутизма.

Опиоидна система, мозък и болка - докторката сигурно може да каже много за това!

Children's Of Boston Plays it Safe With Autism Research. -

http://www.ageofautism.com/2009/11/childrens-of-boston-plays-it- … ism-research.html

Коментар под статията:

"Another area Dad of a sick kid with autism wrote: “ we don’t take our son to CHB anymore…for inflammatory bowel disease, autoimmunity problems, serious food allergies…because the facility offers nothing to us but genetic tests.” "

CHB - бостънската детска болница има лоша репутация сред аутистичното общество в САЩ!

Ето какво е станало в една друга болница, която също е свързана с Харвард -

Autism Brain Samples Damaged After Freezer Problem At Boston-Area Hospital

http://www.huffingtonpost.com/2012/06/11/autism-brain-samples-da … al_n_1586811.html

Коментар под статията -

""The hospital launched an investigation to determine why the freezer malfunctioned and why two alarm systems failed to go off as the temperature rose."

Maybe you missed this part. " - Упс, "спекулация" или ... лоша техника!

Тези болници са добри в други области, но не и в областта на аутизма ... при заповед "отгоре",
ще станат много добри в ... лекуването на отравянето с алуминий!

Естествен отбор - първо малко амалгама на мама, след това тя отива във фетуса, след това
на фетуса/бебето пускат още живак и алуминий, а алуминия затруднява усвояването на В1,
заради което отслабва активността на транскетолаза, металите не могат да се изхвърлят,
получава се дизбиоза, имунната система започва да атакува разни неща и така ... след
това при смърт се взема част от мозъка, но хладилника може да се развали и ще пишат
за това във вестника. Това е само хипотеза. Silica за отравяне с алуминий. Нека да има
ваксини и ваксинации, но защо не лекуват страничните реакции, а вместо това ги наричат
аутизъм и пращат децата на логопед, вместо на токсиколог? Баси, всичките ваксини сложих,
но поне ми се чете и се оправих със страничните реакции с цената на много четене и хиляди
пръснати за терапии, добавки и какво ли не! Ами, ако бях хем проста, хем бедна?
Не че сега не съм! Но ако бях, дори по-проста и по-бедна!

Oligomeric but not monomeric silica prevents aluminum absorption in humans. -

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10731501

CONCLUSIONS:

The oligomeric, high-aluminum-affinity form of soluble silica reduces aluminum availability from the human gastrointestinal tract. Its potential role in the amelioration of aluminum toxicity in other biological systems requires attention.

Това са едни хора, които прикриват епидемията, ммм ... отравянето с алуминий и други боклуци,
защо ги каните? Те са навредили толкова много на американските деца, защо каните
тези, които предадоха СВОЯ НАРОД (американския) в България??? Предателя е предател навсякъде!
Генетичните изследвания са супер полезни и интересни, стига да не са съпроводени
с лъгане за пари ... Точно там в бостънско стигнаха до извода след "рисърч", че аутизма е 90%
генетичен и сега ги опровергават!

Аха, никой не я е канил, тя изглежда се е домъкнала сама да изследва как реагират на анестезия
отровени с алуминий гърци! Вервайте ми, има какво да се изследва и в тази област, стига докторката да е
обективна ... Ами, не реагират като "другите хора", наистина понякога трудно се възстановяват след анестезия.

"В момента работи по два научни проекта, свързани с децата с аутизъм. Едното проучване е насочено към родителите на деца с разстройства в аутистичния спектър в национален мащаб, относно проблеми, които тези деца биха могли да имат във връзка с проведена анестезия. Второто е ретроспетивно проучване на всички пациети с диагноза “Аутистичен спектър” , които са имали хирургични интервенции, изискващи обща анестезия в Бостънската детска болница в периода 2007-2012. Целта на проучването е да се потърсят някакви асоциации между типа анестезия и прояви на поведенческа регресия в постоперативния период при тези пациенти. "

Мда, много гърци, много италиянци в Бостънско и евреи, араби, ирландци - само за рисърч,
ето - сега барабар и с бившите гръцки колонии по черноморието! Мнооо работа за изследователи,
дейба! Бостон като се добави към Варна си е направо "световен мащаб", няма пет-шест!

Aluminum in Water, Bad. In Syringe, OK. -

http://www.ageofautism.com/2009/03/aluminum-in-water-may-cause-a … minum-in-vac.html

Коментар под статията -

"We need to loоk at the synergy factor. For eg. aluminum and mercury together are more dangerous.
Boric acid and Polysorbate 80 has more detergency as they enhance each other.
Boric acid presence will increase aluminum adjuvant breakdown and absorption.
They find other ways to hurt us and hurt our children. This is a war on our children."

Оформят се две - три синергии:

1) алуминий и живак - алуминия предотваратява изхвърлянето на живака

2) Boric acid и Polysorbate 80

3)  Boric acid и Polysorbate 80 и алуминий - изглежда Polysorbate 80 прави мозъка по-достъпен
за алуминия.

Medical use - http://en.wikipedia.org/wiki/Boric_acid

Boric acid can be used as an antiseptic for minor burns or cuts and is sometimes used in dressings or salves. Boric acid is applied in a very dilute solution as an eye wash. Dilute boric acid can be used as a vaginal douche to treat bacterial vaginosis due to excessive alkalinity.[14] As an antibacterial compound, boric acid can also be used as an acne treatment. It is also used as prevention of athlete's foot, by inserting powder in the socks or stockings, and in solution can be used to treat some kinds of otitis externa (ear & eye infection) in both humans and animals. The preservative in urine sample bottles (red cap) in the UK is boric acid.

Boric acid solutions used as an eye wash or on abraded skin are known to be especially toxic to infants, especially after repeated use because of its slow elimination rate.[15]

Питам се за колко още синергии не зная.

Сигурно докторката би се изхилила, ако ми прочете писанията, ами да, така са
правили и през втората световна война някои доктори - хилили са се, и след войната се изтеглят в САЩ, да се хиля там ...
ето защо аутистите са ... усмихнати! Чувам, че с Деплин се лекували такива озъбени аутистични усмивки,
но докторката това няма да ви го каже - тя има за задача да прикрива епидемия - платена е
много добре за това и да обяснява за анестезията! Докторке, ядосах ли те, искаш ли да ми
пуснеш малко райски газ Laughing Wink

Колкото и добри намерения да има докторката, щом работи в САЩ като лекар и се занимава
с аутисти в болница, значи учавства в прикриването на епидемията (vaccine damaged children).

Ако не е така, да го докаже, ама едва ли ще може! Докторке, помня всеки един доктор по име,
останалите американски майки също ВИ ПОМНЯТ, ще ви помним и в ада! Помня колко сте
лицемерни, страхливи и хлъзгави, а когато ви изобличим - груби и нахални!
Ако бях на ваше място, какво бих направила ... може би същото като вас - ето това е цялата
ирония!

Ще пишем гадно за вас, с отвращение и презрение, не само с ирония! Хм, трябва да бъдем
гадни, иначе ще измрат милиони. Гадни, поне на приказки, ако не на действия!
Супер гаднo трябва да пишем, така че да жегнем, да нараним, да унижим, да създадем съмнение - въх!
Их, каква съм гаднярка! Важното е да се вдига поне шум - awareness month априлий. Искам всеки, който прочете това да може
да повърне в ... стихотворна форма - това може да го накара да си размърда мозъка.
Отвращението от нещо е някакво начало!

"Обективно", кога съвпада с "гадно"???

Така, добър анестезиолог, но работи с деца, а децата са вече аутисти, поне в бостънско!
Докторката трябва да пази политическа коректност, но анестезията на аутисти, не е шега работа! Докторката го вижда, болницата го вижда и сега ще изследват как аутистите
регресират след анестезия/оперативна намеса??? Ами добре!
Кой ще знае по-добре какво става от един детски анестезиолог и от там кой ще мълчи като пукал,
повече от един ДЕТСКИ анестезиолог!

Този професионален интерес на д-р Власакова доведе до установяване на връзка с Карин Дом, откъдето се роди и идеята за конференция по темите на аутизма като първа стъпка в изграждането на програма, която да осигури ранна диагностика и многопрофилна интервенция за тези деца и така ще помогне за тяхното интегриране в обществото.

Иде да брои!

Джейсън Травърс

Джейсън Травърс, Ph.D., BCBA-D, ABA поведенчески анализатор. Трета година асистент преподавател по специална педагогика в Масачузетския Университет Амхърст. Родом е от Лас Вегас. Получава докторската си степен в Университета на Лас Вегас, като същевременно преподава на ученици с аутизъм.

Понастоящем се занимава с проучване разпространението на аутизма сред различните раси.

Иде да прай сравнителна характеристика между варненски гърци, етиопски гърци
и еврейски гърци, ирландски гърци и норвежки гърци, и анaдолски гърци и гърци в Чикаго.

Даян Л. Максън

Даян Максън е специалист по Therapeutic listening® (Терапевтично слушане), специализирана хранителна терапия Food chaining, подходът Beckman (орално-моторна терапия), Sequential Sensory Oral Approach (нестресиращ подход за справяне с проблеми с храненето), сертифициран интерактивен терапевт-метроном.

Иде да прай ПИАР на новия бизнес.
Деца, скоро ще избирате между feeding tube и хранителна терапия - отказа от храна,
може например да е страничен ефект от PCV13 - пише го официално като страничен ефект от тази ваксина. Идва нов бизнес - хранителна терапия - да ни е честит - вчера в САЩ,
днес във България!

Доктор Рамзи Назир

Д-р Рамзи Назир е педиатър с подспециалност педиатрия при деца с проблеми в развитието и поведението. Има обширна подготовка и богат клиничен опит от Бостънската детска болница, афилиирана към Медицинското училище на Харвард. Има експертиза в диагностициране и мениджмънт на нарушения като аутизъм, синдром на хиперактивност с дефицит на вниманието, умствена изостаналост, обучителни затруднения, забавяне в развитието на речта, езика и моториката, енуреза, енкопреза, изоставане в тоалетните навици.

Д-р Назир има специален интерес и опит в неврологичното развитие при генетични нарушения (напр. Синдром на чупливата Х-хромозома, Синдром на Уилямс, Хромозомни аномалии) и психофармакологията.
Д-р Назир говори свободно английски, арабски и испански, което му позволява да предлага компетентна грижа на широк спектър от пациенти.

Иде, иде! Ама дали е женен? Щедър ли е ... като арабски шейх, ах/ох!

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 12:04 от svinia007

# 158
Свиня има ли вероятност навсякъде по света да е плъзнала въпросната пшеница с опиати. Т.е да си е ГМО продукт излязъл от контрол - и да предизвиква реакция в децата. При някои - по-тежка, при други по-лека?
Също и болест на Крон и прочие уж автоимунни.
Защото хората от много поколения ядът пшеница и хоп тя става опасна за децата.

# 159
Свиня има ли вероятност навсякъде по света да е плъзнала въпросната пшеница с опиати. Т.е да си е ГМО продукт излязъл от контрол - и да предизвиква реакция в децата. При някои - по-тежка, при други по-лека?
Също и болест на Крон и прочие уж автоимунни.
Защото хората от много поколения ядът пшеница и хоп тя става опасна за децата.

Заради глутамата е това, ма!
Гледай филм номер две, три, четири и пет от филмите на Блейлок за ваксините, които пуснах,
това беше първия ми постинг в бг-мама с 14-те филмчета от по няколко минути за ваксините!
Чукни ми на ника и ще ми излязат постингите - търси първия ми постинг, където са клипчетата
от youtube! Най-добре е да ги изгледаш и 14-те!

Dr Blaylock Vaccines and Autism Part 1 of 14 - http://www.youtube.com/watch?v=aUCCdCecLTo

Wink

Има го в картофите, млякото, хляба и по-малко в ориза, ето защо хората започват с кафяв
ориз диетата - хем има витамин В1, хем няма толкова глутамат, но в някои области
ориза съдържа арсеник и за това трябва да се проверява къде е отгледан.

Gluten, Glutamate & Neurological Disease by by Dr Vikki Petersen -

http://www.healthnowmedical.com/blog/2011/03/21/gluten-glutamate … ological-disease/

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 16:12 от Tatti

# 160
   На какво е заприличала темата ......  Confused

Липсва ми Констанца .....
   И Катина изчезна покрай нея .....

_re_ge, не знаех ,че руския ти е роден.  Hug

# 161
  На какво е заприличала темата ......  Confused

Липсва ми Констанца .....
   И Катина изчезна покрай нея .....

_re_ge, не знаех ,че руския ти е роден.  Hug

Прочетах на няколко места, около четири  постинга от родители, че не са доволни,
когато са водили децата си от аутистичния спектър в тази болница, ето даже постнах
мнмение на баща, който живее в района на Бостънската детска болница, че не иска
да води аутистичното си  дете там, защото не им предлагат друго, освен да речем тест
за чуплива хромозома, т.е детето може да показва симптоми на нещо друго,
но от болницата отказват да тестват децата за други състояния, а пращат
само на генетични тестове, а други тестове отказват. Родители са молили в болницата за
тестове - например биопсия за да се провери за митохондриална дисфункция, за
гастроентерологични проблеми, но от болницата са откавали и родителите или лекуват
децата сами или намират определени специалисти от други болници, които да тестват
децата, защото тези от бостънската детска болница, не са пожелали да го направят.

Изведнъж четерима от тази болница, която де факто отказва да лекува аутисти в САЩ
пристигат в България, е нима нямам право да споделя със форумци, абе хора, така и така
четах, че правят в тази болница, защо тези хора са се домъкнали в България, след
не са наравили някаква "голяма работа" в САЩ?

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 17:52 от svinia007

# 162
svinia007, признавам ,абсолютно съм се отказала да следя постовете ти .
Първо са огромни , второ ..... сякаш не са писани за човеци ......

Не знам дали има смисъл да продължаваш да ни заливаш с информацията ,която на никого не е интересна....

Май ви се получаваше някакъв диалог с Еднакака , нищо не ви пречи да продължите на лични .
Не виждам някой друг да е проявил интерес към монолозите ти от последните страници .....

Защо ме цитираш в посленото си съобщение , хич не ми е ясно ....  Rolling Eyes

# 163
Успяха да излекуват симптомите на аутизъм при мишки

Тестваха успешно препарат, който лекува аутизъм

Цитат
Лекарството Suramin се използва от 1916 г. за лечение на сънната болест (африканска трипаносомоза). Тя засяга както хората, така и животните. Причинява се от паразита Trypanosoma brucei, пренасян от мухата цеце.
Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 14 мар 2013, 20:07 от n_alex76

# 164
Селма
всеки има право да пише по темата пък дори и да не е много читабелно. Изливането на душата не подлежи на шаблониране. Чете внимателно който го интересува, който го интересува частично чете по диагонал, предполагам че тези които не искат просто прескачат, но нека имаме и такива в темата - всеки от нас си е индивидуалност.

Това за цитирането също е 'почерк" на Svinia_ta 007. Забелязах го и вече гопрескачам. Както и други особенности.

Катина "схруска" констанца и изчезна. констанца не издържа на това постоянно нападане, но то също си характерно за тази тема - от време на време се кръстосват шпагу - всеки тук е екстра докачлив. Таня също се махна - отиде при по-позитивните. Останахме тези дето повече четат - по-малко пишат.

П.с.Отново за Селма  Hug руското у мен пазя скътано. споделям го само с роднини и прители  . Прекалено много афектирани русофоби се навъдиха. Българите обичат крайностите , с това се изчерпва всичко по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт