Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е важността на терапията при деца с аутизъм в сравнение с диагнозата?
Какви са някои методи за работа с деца с аутизъм?
Как могат родителите да работят с децата си у дома?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е важността на терапията при деца с аутизъм в сравнение с диагнозата?
-
Какви са някои методи за работа с деца с аутизъм?
-
Как могат родителите да работят с децата си у дома?
-
Какви са някои методи за стимулиране на вниманието и обучението на деца с аутизъм?
-
Каква е идеята зад заснемането на дете с камера?
Както и да е , отплеснах се. Мисълта ми е , че не изпитваше болка. Ходеше си непрекъснато с цицина на челото, която само си сменяше цвета- от червено, през мораво и зеленикаво-жълто, в зависимост от момента на ударите. Когато започнахме диетата, може би на втората седмица за първи път се разплака като падна и се удари . Спря да си удря главата. В началото се опитваше , но явно го заболяваше и или си слагаше ръчичките между челото и земята или се свличаше на земята и си удряше главата в краката ни, които определено са по-меки...
Това самонараняване изчезна докъм втория месец от диетата , заедно с безпричинните истерични припадъци .
. А иначе незнам как са при вас училищата, че се притесняваш да избяга /това в характера ли му е да бяга?/, но училищата мисля, че навсякъде са така, са с ограда и с охрана. Да охраната лично при нас не е да охранява децата, а основно пропусквателния режим на външни лица, но пък ако им се обърне внимание за проблемните деца, те ги следят. Е лично аз нямам опасения Мири да избяга - той не се отдалечава от познатите места и хора, бъзлив е.