Домакини - първи сезон / пети епизод

• 26 856
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Елда, какво е пък това чудо, не съм яла таквоз. Ще опитам, някой ден.
Драги колежки, тук при нас има липси: Фортуна, Дарил Хана, Милена, Бонболина, Валенцето, Скарлет О`Хара, Ваничка 75, Плами 76, Ерма, Буба-коко, Джили, Булка Марулка, Тити 88, Ста-ди. Да се появят!  Да докладват, рапортуват, къде ходят, какво правят. Ние сме взели думата и на тях, ич внимание. Бяхме много, сега...айде.... Аз нали съм по списъците и организацията, всичко трябва да ми е в ред.
Сега съм сериозна. Изопризонина си е химия. Бъдете внимателни с него. Това е вмешателство в имун. система. Не съм го измислила аз, доктор ми го е казал. За мен по- добър вариант е на билкови отвари, абе, природна медицина. Препоръчва се на хора, които наистина имат сериозен проблем. Само споделих.
коя е тази тема, и аз имам бая акъл hahaha искам някъде да го влея Joy
МЪ, за козунаците , бре дете. Там съм факир! Когато зная и го мога, не си давам първото място, те това е. Ма, не съм отразена. Mr. Green

# 571
Разбирам, Люси, щом ставаш толкова рано, нормално е да лягаш рано. Лека нощ  Hug
Марче, а така, строявай ги!
Сега се зачетох за Ани от Пловдив. Ужасно е това, което и се случва, ужасно и нечестно  Confused Утре мисля да преведа малко парички по нейната сметка, дано да се събере сумата, от която има нужда и да успеят да я оперират навреме  Praynig

# 572
  • Талант на 2012,2013 г.
 oops

Трябваше и аз да се сетя.

Поддържам думата на Марчето и призовавам "изгубилите" се да се явят у дома... т.е у нашата тема. Laughing

Дано, Вио. Аз сега нямам как. Писах в темата... Embarassed

# 573
  • София
Тази тема за Ани е много тежка, също като нашата. Разгледах във фейса. Тежко положение и може би утре ще преведа и аз пари. Дано да имат късмет, за това се моля. Мари, този аватар по ми харесва, по ти върви, по свежо....крайно време беше да го смениш. Отивам да гледам филм.
Лека! Утре на линия, СИТЕ!!  Heart Eyes

# 574
  • Талант на 2012,2013 г.
Мерси, Марче и лека нощ. Hug Heart Eyes

# 575
  • планетата Земя
Драги колежки, тук при нас има липси: Милена,  Да се появят!  Да докладват, рапортуват, къде ходят, какво правят.

Редник Милена се явява по служба.Козирувам  Grinning

Добре сме.Потънах аз в бебеправещата тема.Пък там едни страсти,едни чудесии.То много жени на едно място,дето ги блъска хормона,не е на хубаво   Joy

# 576
  • Талант на 2012,2013 г.
АХАААААААААААА... ето я първата. Mr. Green Party

# 577
  • София
Миленчеееее, рапорт даден, рапорт приет.  Hug Къде ходиш по други  къщЯ. Ние тук ще те научим на всичко. Знаем си.
АХАААААААААААА... ето я първата. Mr. Green Party
То оставаше и да не дойде.... Mr. Green

# 578
  • Талант на 2012,2013 г.
Миленче, няма така да ни изоставяш. Бяхме се събрали отбор дружина, гледай сега как оредяхме.

добре че е Марчето да призове. Laughing

# 579
И аз съм си тук.
Рапорт даден!!!
Мъча се да ви опозная и съм се заровила в старите теми.
Не съм и на себе си.
Толкова много неща ми се случват, чудя се да плача ли да се радвам ли...
На фона на някои истории тук, като на Мари и Ангелчето, моите са бели кахъри.
Мари, и аз стискам палци, виждам каква любов струи от твоето семейство. Всичко ще се нареди, само малко търпение и вяра. Hug

# 580
  • планетата Земя
А,аз често са ви наглеждам  Hug

Дарил Хана,усмихнатото момиче,което ме гледа от аватара ти ми харесва много.Продължавай само така

# 581
  • София
И аз съм си тук.
Рапорт даден!!!
Не съм и на себе си.
Толкова много неща ми се случват, чудя се да плача ли да се радвам ли...
Оооооооо, ефект има. Една по една идват, браво!  Grinning
Ние сме си такива каквито сме: отговорни, внимателни, доброжелателни. Винаги на помощ ще се отзовем. Hug Ако е за хубаво ще ни го кажеш, ако е лошо...преценявай. Акъл ще ти дадем и то от сърце.  Няма да те подведем.и ти смени аватара, този е по-хубав.

# 582
И грам не сте ми в темата с тези диети, жита и елди. Twisted Evil
Искам калоричност.
Значи аз мога да ям една и съща храна месеци наред.
Сега съм на пържоли, супа и спагети.
Записах се в готварския- кой какво ще готви днес.
Ами имам сигурно три еднакви поста през два дни. Mr. Green
Сладко хапвам много рядко.

И да се представя- Дари, 35 год., Стрелец, дете на 2, 3 г., разделени с бащата отскоро.
Съвзех се вече.
Имам толкова неща за вършене, и работа търся от 2 месеца, ама няма засега.
Да не ви занимавам повече, утре пак.
Лека нощ на спящите!
Не съм от тях, стигат ми 4 часа сън.
 Heart Eyes

# 583
  • Пловдив
Рапортувам на бързо днес изживях един ужас, направо ми се обърна живота. Това чувство един единствен път го преживях, когато ми казаха диагнозата. Писах, че дребното е Т. вчера беше по-шен и днес мъжа ми го заведе на лекар. Лекарката, при която ходим е единствения специалист, на когото имам вяра. Прегледа го, изписа хомеопатия, дребното ги пи, нищо особено. Става следобед лошо ми е, Т.39.5 почваме с хаповете, губи му се гласа, започва да разправя, че му е лоша, не може да диша, започва да ме пита Нали няма да умра...помогни ми, страх ме е. Направо превъртях. Както и да е закрепихме положението, М отиде до аптеката и магазина, дребното спи. Като се събуди, беше се стреснал нещо, реве помогни ми, не мога да дишам, гърлото ме боли притеснявам се и сега сама много се изплаших. Звъня на М, да се прибира веднага по-принцип реагирам адекватно във всяка ситуация, но сега си глътнах граматиката, звъним на на лекарката, която даде наставления и всичко приключи. Сега къде спи, къде гледа мача, много по-добре е. Ако някой ми каже, че от един възпален ларингит мога да изживея такъв ужас, нямаше да повярвам.
Извинявайте, ако съм ви натоварила, но трябваше да отпусна душата.
 Hug Hug Hug

# 584
  • София
Ваничка 75, изплашена си. Мила, наша приятелко, няма страшно. Ларингита дава и висока температура. Това си е възпалено гърло, както при ангината.  Ще мине. Имате ли сливици? Изобщо не ни натоварваш!! Hug
Дарил Хана, всяка вечер изяждай по една порязаница бял хляб намазан обилно с масло и ....сол например. Знаеш ли какво е порязаница, ами дебела филия.

Общи условия

Активация на акаунт