Домакини - първи сезон / пети епизод

• 26 640
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • UK
Тити писах ти на лични дано не се обидиш  Rolling Eyes
Луси Hug колко си права, това е и нашият извод и на фона на все по-ширещата се простотия сред хората, която нас специално ни убива Rolling Eyes и ние гледаме, вече навън ooooh!

Момичета копирах това от ФБ смятам, че ще е полезно!!!
Мари и за теб  Hug

ДЖИНДЖИФИЛ ПЛЮС МЕД - УБИВА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ ВЕДНАГА!
КОПИРАЙТЕ ГО И ГО РАЗПРОСТРАНЕТЕ, МОЖЕ НЯКОМУ ДА Е НУЖНО!
Получих преди дни отедна особа от Сараево тази рецепта на базата на ДЖИНДЖИФИЛ + МЕД и ето ме всред "нормалните" без болки хора. ...Женицата е имала карценом на ендокринната жлеза и е била на апарат 18 дни. Минала без операция и химиотерапия... пращи от здраве. Съвестта ми ме задължава да споделя това с всички, които имат някой нуждаещ се от помощ!

Ето и рецептата:
- два по-големи корена джинджифил се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед...сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка.
Да се ползва само НЕ-метална лъжица!
Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни...просто вдига и мъртвите!!!

СПОДЕЛЕТЕ ДА НАУЧАТ ПОВЕЧЕ ХОРА!

# 106
Мъжът ѝ е диабетик, Коконче.

И моето чаве подкашля нещо, та ще вземам превантивни мерки.  ooooh!

# 107
  • Бургас
Добър-ден!
Тити,здраей-и-ти,приятелко! Heart Eyes
Засега-си-стой-там,че-тук-хич-не-бива.Нямаш-ли-приятелки-или-семейни-приятели,че-да-не-ти-е-самотно?
Утре-си-идва-мойто-мъж-и-се-чудя-какво-да-готвя. newsm78
Мусака?Ще-видим.

Джили,моля-те,пиши-тук! Praynig
Страхотно-настроение-и-спокойствие-лъха-от-постовете-ти.Аз-съм-на-почти-43.Тук-пишат-и-млади-"колежки",но-ги-чувствам-като-връстнички.

Луси,имаше-една-ваша-поговорка,душицо.Извини-ме,че-нямам-руска-клавиатура-и-ще-я-напиша-като-идиот.Тя-гласеше:"Если-тебе-сегодня-плоха,значит-вчера-бьйла-хорошо."
Това-по-повод-главичката-ти. Heart Eyes

# 108
  • UK
Мъжът ѝ е диабетик, Коконче.

И моето чаве подкашля нещо, та ще вземам превантивни мерки.  ooooh!
Куини рецептата я споделих и за всички вас  Hug Иначе и сам по себе си Джинджифила също е полезен, дори и без комбинацията от мед  Peace Славче компютъра ходи ли на чичо доктор newsm78

# 109
  • Бургас
Не Embarassed
Не-си-давам-другарчето.
Все-отлагам,но-вече-няма-закъде.Човекът-ме-чака.

# 110
Здравейте,
 влизам само да кажа, че стискам палци за Мари  Praynig и дано болните дечица да се оправят бързо.
Коконче, ние пък сме наобратно - казаха, че няма да има вода от 10 до 22 часа, а още има. А ние излязохме с колелото в парка, ама сега успях да метна един зелен боб. Гледам, че долу копаят и може и да я спрат. Но наистина е добре да си направиш регистрация в сайта (ако си в Сф, де),  само дето понякога пращат и за район, който не е точно нашия.
 Оф, защо не мога да се организирам с това домакинство, не знам, ще търся да чета някъде, ако имате идеи, моля, пратете.
 Много е приятно навън, желая ви да ви е така слънчево и в душата   bouquet

# 111
  • София
Пих сутринта хапчета за глава - нищо, а сега на обяд пийнах малко вино.... е управихсе Peace

# 112
Пих сутринта хапчета за глава - нищо, а сега на обяд пийнах малко вино.... е управихсе Peace
Люси, трябвало директно с виното да почнеш  Wink Да не се обидиш, шегувам се.
При нас е мрачно, цял ден е така, аха - аха да завали всеки момент. Излязохме за малко, после в баба ми на обяд, и сега малкия спи.
Скарлет, какви идеи искаш за организиране на домакинството? Казвай, ще помагаме (и това го казва човек, който понякога дори не си оправя леглото... newsm78 ).

# 113
 Здравейте, момиченца-кокиченца Hug Heart Eyes.
След милите ви думи, си позволявам отново да си ,,поприказвам'' smile3523 с вас. Те нали ,,домакините'' си нямат работа clean clean needle prostor, все някоя от вас ще ме изслуша, а на мен днес така ми говори ... В къщи сме сами с котарака, той ми е верен приятел, но си е друго да си поговорим ,,по женски''.  

Още не съм ви ,,опознала'' повечето, но виждам,  все сте младички с малки ( някои с мааалко по-големички) дечица. Но нищо аз пък имам две внучки, едната почти на 2 години, другата на 1,3 , та можем освен по ,,домакински'' и по бебешки въпроси baby  ylinfant smile3504 да разговаряме. Само понякога  лееекинко ме притеснява,  дистанцията между семейните ни статуси - аз съм свекърва, тъща, баба af afwitch, а това по дефолт в доста случаи и от доста млади мами се приема с предубеждение и недоверие.

Коконче 20, ние да не се окаже, че живеем в един квартал с теб?  И при нас водата е спряла, а толкова неща мислех да правя.  Да ви кажа нещо смешно - случвало ми се е, при изненадващо спиране на водата, когато съм в банята,  да се плакна дори с бутилка минерална вода от хладилника . Но какво да се прави, красотата иска жертви 4470 babydust7....

Тити 888, и на мен едните деца  от много години са в чужбина.  Далече е, но им харесва уредеността на страната, социалната политика, спокойния живот и  за сега не мислят за напускане ( не казвам за прибиране в БГ, а за идване по на близо). Да знаете как ми се къса сърцето, че голямата внучка съм я виждала за около седмица, когато беше на 6 месеца и от тогава до сега общуването ни е само по скайп и телефон. Сълзи ми текат от очите, когато  целува монитора за довиждане, и ми носи да ми покаже нещо пред компютъра. Но да са живи и здрави децата, да са щастливи, това е техния живот и те решават как да го живеят.

А аз се разходих из квартала.
 Пътьом ,,забърсах'' една блузка  от една витрина, че много ми хареса. Да ме пита човек защо  са ми толкова дрехи, като много не излизам и не се знае кога ще имам повод да я облека, но ... женска суета. Харесва ми, отива ми - ( Дано не ме прочетат мамите от една подобна тема в клюкарника. Там толкова се коментира възрастта, че  сигурно бабите  изглеждаме като древни изкопаеми. Да ама не-и ние душа носим Wink Simple Smile) искам да я имам .

Еее, разприказвах се .
Приятен обяд, на който като мен още не е обядвал и спокоен следобяд.

П.П. Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора..

И аз съм една тутава баба загоритенджера Wink Simple Smile... като ,,взема думата'' и се забравям. Simple Smile Heart Eyes

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 14:09 от djily

# 114
  • UK
Скарлетче Hug ами аз съм от Варна Crazy при нас, справката е по телефонЯ  Joy
djily /Джили/ Hug  така ли/ да ти казвам/ какво ще кажеш  newsm78 за нас няма разделение по възраст Mr. Green тука, сме се събрали по интереси  Crazy Луси Hug а така с виното ще дойде и настроението Hug

# 115
  • София
Настроението дойде, ама винцето не го спирам, пийвам го като водичка.... Mr. Green
Чака ме много работа, че мързелувах досега... - да извадя прането, да сложа друго, да изгладя, след 16:00 - да изчистя, да направя тортичката медовик(поръчка от Миленка)...

Мъжът ми пусна СМС - в Гърция съм - купих вкуснотии и маслинки ( а уж отиде в командировката в Петрич и само да донесе още винцето) Twisted Evil

# 116
djily /Джили/ Hug  така ли/ да ти казвам/ Hug
Koконче, да .
Така се казваше любимото ни куче, и преди повече от 15-тина години, когато започна моя ,,виртуален'' живот, това беше първото име, което ми дойде в главата. За всичките години така се ,,сраснах'' с него, че не ми прави впечатление, дори когато и в действителност някой он-лайн познат ме нарече така.

Luss, няма лошо, човека мисли за прехраната Simple Smile А пък от там Гърция е на една ръка разстояние ....

# 117
Скарлетче Hug ами аз съм от Варна Crazy при нас, справката е по телефонЯ  Joy
Съжалявам, Коконче, то по телефона, ама след свършен факт ...   bouquet може да се изкъпеш в морето  Grinning
Джили, пиши, пиши, какво значение има на колко си години?! Пък и всеки е на толкова, на колкото се чувства (аз съм на 19  Mr. Green)
vio и аз не знам какво, просто ми е скучно и непрекъснато ме мързи, не ми се прави едно и също. Всяка сутрин след кафето пооправям и вечер е пак на 0, даже и на -1  Grinning Искам да си направя някаква организация, ама не знам каква и само се въртя и се чудя откъде да подхвана. По едно време мислех, че е защото малкия е вкъщи и непрекъснато иска внимание, ама вече знам, че в мен е проблема, трябва ми организация. Съжалявам за мрънкането  Embarassed
 Марú кога ли ще може да влезе да драсне някой ред?!

# 118
  • Fort Worth, TX
Здравейте,  девойки.Днес в Плд чудно време, чудно.С малки почти до 13.30 бяхме навън.Пазарувахме, наигра се в парка сега спи като пън. Mr. Green

Цитат
Само понякога  лееекинко ме притеснява,  дистанцията между семейните ни статуси - аз съм свекърва, тъща, баба , а това по дефолт в доста случаи и от доста млади мами се приема с предубеждение и недоверие
Джили, ако не живеете заедно не виждам какво те притесява.Ходиш им на гости като те поканят.Не се бъркаш в отглеждането на децата.Помагаш, ако те викнат и всичко ще е ок.За мен това е перфектната свекърва.Такава каквато ще бъда аз. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 119
  • София
Момичета, почина Тодор Колев... Тъжно...
 Както каза Росна Китка: Угасна още една звезда от небосклона на българския дух. Поклон пред магията на големия Тодор Колев. Осиротяваме бавно и отчайващо! Един по един си отиват великите ни съвременници, оставяйки след себе си пустота, мъка и печал.

Общи условия

Активация на акаунт