Домакини - първи сезон / пети епизод

• 26 862
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
  • UK
Луси, ти много диети смени, обърках се вече newsm78 на коя си  hahaha Все си мислех, че този житен режим е свързан и с приема на жито Thinking Joy Явно, че не е ...
Аз си минавам на моя си режим, закуска, обяд и вечеря  hahaha Закуската е кисело мляко с овесени ядки и семена+ленено семе, обяда всичко, междинни закуски, каквото ти душа сака Joy ииии вечеря кисело мляко Peace Така посмъкнах бая кг преди 2-3 години  Mr. Green
Утре ще липсвам, смятам да помарширувам вече по магазините  Joy крайно време е  Joy

# 541
  • Fort Worth, TX
И като е пълнолуние какво става?Повече се отслабва ли?

# 542
  • в сърцата на децата <3
Уж. Аз лично само повече огладнявам, друго не става...

# 543
  • UK

Уж. Аз лично само повече огладнявам, друго не става...
И аз така съм чувала, даже свеки я спазва тогава, ама незнам, в какво се състои тази диета, тя само мисля, че пропуска вечерята newsm78
Ами Ангелче Hug то си има резон за огладняването, нали всичко иде от главата като си кажеш край на диета съм и веднагически огладняваш hahaha и ти се прияждат, знайни и незнайни неща Joy
Тъй готова съм с вечерята   chef
Днес да ви кажа какъв номер сама си спретнах Joy
Излизам и винаги в чантата в единия джоб си слаам мобилните телфони, да са ми подръка и да ги чувам най-вече Mr. Green Та бъркам аз да видя колко аджеба е часа ииииии няма го Shocked единият телефон го няма Laughing малейййй препотих се #Cussing out Къде ли не го търсих, само дето не обърнах чантата наобратното на тротоара, няма и няма hahaha И вече почвам да мисля схеми, как съм примерно забравила да си затворя джоба на чантата и някоя ловка леля или чичка са ми го взели и как сега в тоя дъжд трябва да с еотвея до моб оператор и да се обяснявам, направо ме втресе Crazy После си викам, чакай да се върна вкъщи, да не съм го забравила някъде там ooooh!
Върнах се, къщата обърнах няма го и няма Whistling УжасТ! Викам чей пак за последно да огледам чантето ииииии по едно време ми се струва, че то е странно издуто отзад hahaha А то, да вземе да се разпори подплатата и оттам телефоня Crazy да ми изпадне нейде из хастара Joy Акъла ми излезе и душата и тя, замина с него Joy

# 544
  • в сърцата на децата <3
Коконче, аз имах в предвид, че по пълнолуние огладнявам  Mr. Green За диетите е ясно... То за това хич не ми е ясно как ще свалям останалите от бременността килограми, че искам и повече да сваля, защото като забременях тъкмо бях подхванала една диета... Сега като почнат да излизат българските марулки и зелен лук - стой и гледай - има една салатка, за която УМИРАМ!
Скрит текст:
Взех рецептата от един ресторант.
Маруля, зелен лук, краставица, домат, печена чушка, скилидка счукан чесън, рендосано сиренце най-отгоре. Аз добавям няколко варени яйца и я превръщам в мое основно, а не гарнитура. Реално оригиналната салата е без яйце. Много вкусна става! А и е диетична  Heart Eyes

# 545
  • София
Не знам точно, но съм чела, че започвайки от пълнолунието по-лесно се сваля... не мога да кажа защо... Thinking

Коконче, досега бях на 8-часова. Не помня вече кога я започнах, но свалих 2 кила, обаче не мърдам повече.

Днес е пълнолунието от около 11 вечерта, затова утре ще съм на "течен ден" - сокове, чайове, ако огладнея някой плод.

От 27.02 - започвам житния режим на Дънов - 10 дена за прочистване на организъма... Колко ще отслабна - не знам. Режима е такъв - запарва се снощи 100 гр жито в термос, сутринта изпива се тази вода с мед и лимон. 1 час преди всяко ядене - 1 чаена чаша с лимон и мед.  Житото се разделя на 3 приема... На всяко хранене се яде - част от житото+1 ябълка + 3 ореха..

Ето го линка:
http://www.bialobratstvo.info/index.php?option=com_content&v … 63&Itemid=115

За първи път ще го правя. Житото вече купих Peace

# 546
  • Fort Worth, TX
С това жито знаеш ли какво хубаво ашуре можеш да направиш. Grinning

# 547
  • София

Не знам какво е ашуре, но звучи вкусно Laughing

# 548
  • в сърцата на децата <3

Не знам какво е ашуре, но звучи вкусно Laughing
Много вкусно и абсолютно НЕ диетично  Mr. Green

Ашуре
500 г жито (грухана пшеница)
200 г захар
100 г орехови ядки
100 г стафиди
40 г нишесте
1 ч. л. канела
2-3 капки розова вода
пудра захар за поръсване и дребни бонбонки

Измитото и почистено жито се сварява до пълно омекване и около 2/3 от него се претрива през цедка, след което се смесва с останалата 1/3 от свареното жито. Прибавят се захарта, стафидите и предварително разтвореното в 100 мл вода нишесте и сместа се вари 2-3 минути. Сваля се от огъня и се ароматизира с подправките.

Разпределя се в облени с вода купички или други подходящи съдове, като пластмосови еднократни чашки и се охлажда.

При сервиране купичките се обръщат в чиния, за да изпадне съдържанието им. Ашурето се поръсва със смлени или натрошени печени орехови ядки и пудра захар.

# 549
  • Fort Worth, TX
Ами аз слагам около 125 гр жито.Това половин кг в горната рецепта е промишлено количество.
Варя го в 3-4 ч.ч. вода вечерта като се свари го оставям да цъфне.
На другия ден Към това количество жито прибавям 1.5-2 литра вода , захар на вкус.Ние го обичаме по сладко.Стафиди.1  или 1.5 пакета нишесте в зависимост колко е водата-задължително ванилия или пшенично.Като заври житото се добавя нишестето и повира още малко.Слагаш в купи .Като поизстине се слагат смлени орехи и канела.Аз заливам със сироп от Арония.Много е вкусно и със сладолед.Обаче не всички обичат ашуре, затова пробвай в някоя сладкарница или от магазин преди да се хванеш да го правиш.Ние сме му фенове и се изяжда за 1-2 дни.

# 550
  • София
мммм, вкусно, ще го направя някой ден Peace

# 551
  • UK
Мммм и аз много го обичам, но си го приготвям и диетично  Crossing Arms варя житото и добавям орехи малко стафиди и се консумира bowuu Само дето си го ям сама Mr. Green мъжа ми , си предпочита другия вид десерти  hahaha

# 552
  • Fort Worth, TX
Аз затова казах на Люсито да пробва предварително.Моя мъж също не го понася.Значи утре сме на сок всички.

# 553
  • Талант на 2012,2013 г.
Мммм... дали ще мога?

Трябва да правя кюфтета за мъжете?!? Thinking newsm78 Laughing

А ашуре никога не съм правила. Варя си жито и си го ям ей така със захар, понякога и прясно мляко слагам и канела...Ама така само аз си го ям.

# 554
  • при късмета
Значи утре сме на сок всички.

Креми смили се моля те, ще умрем от глад.
Никакви диети не признавам, мен ме тресе ПМС и ще изям света

Общи условия

Активация на акаунт