(родена е 3,500) За зъбите пропуснах, има 14 и последните 2 кучешки са на път.
Имам и още едно притеснение, фонтанелата и не е напълно затворена още. Уж на година беше добре, почти затворена, но от тогава до сега не е много мръднала, е посмалила се е още, ръбовете не са меки, но една педиатърка ми каза, че нормално било до 1,2г да се се затвари, абе въобще .....
Юлка не се притеснявай, до септември имате много време, за тази възраст половин година е страшно много.

А работа почнах и аз , още от септември, но Бела я гледа майка ми. То тя за ясла въобще не става, дори не съм и помисляла. Първо не яде мляко, второ с това боледуване... Не чувствам вина , че ходя на работа, не мога стоя в къщи по цял ден с децата и да им шетам, то домашната работа край няма. Е ако можеше да ми е по-късо работното време и да по-дълги отпуските и почивните дни , ноооо няма идеален вариянт.
На 1г. 6м. беше 11.400кг и 87 см 
Друго си е като са две другарчета. Като гледам приятелите ни с по две деца - ами по-забавно им е на децата с деца, възрастен човек не може да предложи същото, каквото може дете. Мен като малка като ме оставяха у баба оревавах света, защото умирах от скука с нея, същото не бих го причинила на моето дете. Нали знаете, всеки съди по себе си и гледа да не прави това, което не му е харесвало на детето си 
Изчистихме гадините. И от тогава гърнето се ползва по предназначение. От около месец си казва за акане, а за пишкане казва докато го прави
За една бройка да стигнем до Пирогов. Започнах да я навличам и постепенно започна да се затопля. Не можеше да ходи и залиташе. Ужас. И накрая избиха пъпките, след което нещата постепенно се нормализираха. А от теглото си беше свалила може би около 1 кг и ми призля като я премерих. Но сега вече е доста по-добре. Хапва и наваксва.