Училищата в район Младост, София- ІІ част

• 62 702
  • 962
  •   1
Отговори
# 555
 Аз се надявам, че сме минали проверката, понеже картинката и беше доста прилична, обаче като гледам критериите - деца от предучилищната група, деца от Елхица, и чак тогава други, та де да знам ще стигнат ли до нас...

Аз разбирам, че днес се очакват резултатите от проверката - преминалите успешно, а не направо списък на приетите деца, или как?

# 556
  • София
 vivian05, благодаря! Не ми е късно, исках да съм сигурна, че това ще е госпожата. И моят син е приет в музикалната паралелка, така че децата ни ще учат заедно. Сега остава до трети да реша какъв вид музика - пеене или тамбура, защото с господина по тамбура много се харесаха. Приемам съвети, кое да изберем.

# 557
  Значи на проверката по музика направо казваха, че детето се приема, така ли ?

# 558
  Значи на проверката по музика направо казваха, че детето се приема, така ли ?
Да, и нас ни приеха в предучилищна. Моята иска хем пеене, хем пиано. Избрахме пеене, а допълнително ще запишем пиано.

# 559
Аз пък чак сега разбрах, че наведнъж е проведена проверката и за първи и за подготвителен клас Simple Smile. Защото ми се видяха поне 100 деца за изобразително изкуство, но ако 40 от тях са за подготвителен клас, значи имаме шанс!

# 560
  • София
Аз след 1 час отивам при училище за да видя списъците на приети деца.... Peace

# 561
  • София
Аз пък чак сега разбрах, че наведнъж е проведена проверката и за първи и за подготвителен клас Simple Smile. Защото ми се видяха поне 100 деца за изобразително изкуство, но ако 40 от тях са за подготвителен клас, значи имаме шанс!

Аз пък не съм разбрала, за всички профили ли важи, т.е. и на хореографията ли е имало явяващи се за подготвителна група?

Лус, вчера едната учителка каза, че надали ще излезнат преди 14, нищо че пише 12.

# 562
luss, ще проверите ли за моето дете? Ще дам имената на лични, ако става?

# 563
  • София
Не знам за какво говорите...

Поне миналата година е било така и днес ще питам нашата госпожа от предучилищна... Райна Гекова.

Предучилищните са само 2 паралелки. Гекова и Станчева са учители. Станчева е народна певица, Гекова е художничка. Независимо от това в каква ще сте паралелка - за 1 клас ще подадете документи в каквато искате паралелка и минавате БЕЗ изпит.

Тази година щяли да имат изпит и тези от редучилищна - но пак са го отменили, заради големия интерес към училището.

# 564
  • София
luss, ще проверите ли за моето дете? Ще дам имената на лични, ако става?

Ще проверя, дай имената на ЛС, само да знаеш, че аз ще се върна вкъщи към 15:00, защото чакам дъщеря ми да се върне от гимназията и да я водя на лекар, че й боли ухото...

# 565
  • София
В секция Актуално има списъци на приетите деца. Честито на приетите  bouquet

# 566
Не знам за какво говорите...

Поне миналата година е било така и днес ще питам нашата госпожа от предучилищна... Райна Гекова.

Предучилищните са само 2 паралелки. Гекова и Станчева са учители. Станчева е народна певица, Гекова е художничка. Независимо от това в каква ще сте паралелка - за 1 клас ще подадете документи в каквато искате паралелка и минавате БЕЗ изпит.

Тази година щяли да имат изпит и тези от редучилищна - но пак са го отменили, заради големия интерес към училището.

Аз вчера на изпита още на входа попитах и за предучилищната и нищо не ми казаха, че е отменен изпита. Сега гледам ,че сме приети в първи клас  ooooh! , а ние реално сме за предучилищна. В понеделник ще се оправяме.

# 567
Тюх, слава Богу, приет е. Много благодаря за линка!

# 568
  • на тавана в кошницата
vivian05, благодаря! Не ми е късно, исках да съм сигурна, че това ще е госпожата. И моят син е приет в музикалната паралелка, така че децата ни ще учат заедно. Сега остава до трети да реша какъв вид музика - пеене или тамбура, защото с господина по тамбура много се харесаха. Приемам съвети, кое да изберем.
Ние сме с китара на изпита казах и го отбелязаха. Щом му е допаднал и има данни го остави. По не така мисля аз. На 3-ти родителската среща с децата ли ще е newsm78
Вече има списъците по музика и хореография.

# 569
Браво на детето Ви, vela, нищо че е мъничко, се е класирало с каките и батковците, значи много хубаво рисува Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт