Училищата в район Младост, София- ІІ част

• 61 973
  • 962
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Благодаря, Шани. Много съм доволна, защото това е моето училище  Grinning

# 661
И ние сме в 1-Б. Госпожата е много сладка. Родителите от нашия клас бяхме най- спокойни май. Родителската свърши бързо, почти никой нищо не пита Mr. Green Като си тръгнахме видях че всички други класове още коментират и питат.  А ние по съкратената процедура. Странно ми е обаче няма ли да се събират пари за ремонт на класната стая? Че то ако не е сега няма за кога Thinking

# 662
125то се изложиха, обяд стана, а списъците още не са качени на страницата им  Tired

# 663
  • София
И ние сме в 1-Б. Госпожата е много сладка. Родителите от нашия клас бяхме най- спокойни май. Родителската свърши бързо, почти никой нищо не пита Mr. Green Като си тръгнахме видях че всички други класове още коментират и питат.  А ние по съкратената процедура. Странно ми е обаче няма ли да се събират пари за ремонт на класната стая? Че то ако не е сега няма за кога Thinking
То това не винаги е добър показател, по-добре да се пита, за да се разбере всичко, да има ангажинорст и да сте наясно с всичко.

# 664
Здравейте,
Списъците на 125 вече са на сайта.Може ли някой да сподели мнение за г-жа Надежда Павлова.-става въпрос за немската паралелка...Може и на лични - благодаря ви предварително.Успех на всички!

# 665
  • София
Здравейте,
Списъците на 125 вече са на сайта.Може ли някой да сподели мнение за г-жа Надежда Павлова.-става въпрос за немската паралелка...Може и на лични - благодаря ви предварително.Успех на всички!

Дъщерята на моя приятелка тази година завърши 4-ти клас при Павлова. Много е доволна, не съм чувала да се оплаква от каквото и да е от учителката.

# 666
Аз доволна от басейна в 144. Правиха тези година някакъв ремонт. За две години ходене сина не е пинал нищо от там.Много рядко са му били леко зачервени очите. Вече има очила и е много доволен.
Учителките са много добри и строги.Децата ги харесват.Има човек вътре който  им помагада си сложат шапките.

Надявам се тази учебна година да съчетая предучилищната на малката и плуването на двамата. Но май няма да ни огрее през цялата година.Поне единия срок ще се разминават.
Таксата  децата от 144 няма. Има такса за външните деца от 25 лв. за срок.

Този месец можем да ходим всеки ден на плуване и ще се възползваме колкото можем.

# 667
  • с/у ОколоМръсТното
И нашата партньорка от танците беше при Павлова ( нана, да не говорим за едно и също дете  Laughing ). Ще й пиша по-късно за мнение, моля имайте търпение.

# 668
  • София
И нашата партньорка от танците беше при Павлова ( нана, да не говорим за едно и също дете  Laughing ). Ще й пиша по-късно за мнение, моля имайте търпение.

Ами девойката ходи на танци, ако се казва Виктория, тя ще да е  Mr. Green

# 669
  • с/у ОколоМръсТното
Не, не е Вики (но ако е едно много слабичко и високо девойче, го знам).

най-хубавата девойка е нашата
Обаче какъв мил жест е тази тоЛта с колаж от 1-волаци и четвъртокласници  Heart Eyes

# 670
И нашето гардже ще е първолак в 125-то!  newsm44

И по този повод, ще съм много благодарна, ако някой може да сподели мнение и впечатление от г-жа Дафина Бояджиева  Flutter

# 671
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=294333.new;topicseen#new

В тази тема последните два коментара са за г-жа Бояджиева от 125 то, която поема руската паралелка.

И моето дете ще е в този клас  Peace

# 672
Скрит текст:
Хайде да се включа и аз - майката на партньорката  Grinning

Госпожа Надежда Павлова е много добра учителка. Аз лично съм много доволна от нея. Децата много я обичат и тя съумя като с вълшебна пръчка, да ги кара да учат все повече и повече, без да ги пресира. Дава им достатъчно домашни, с които затвърждават материала, които обаче не са толкова много, че да ги затруднява. Миналата година я нямаше за един срок и веднага си пролича, как изостанаха. В началото на тази година успя да навакса пропуснатото и децата показаха доста добри резултати на ВО (ако това е показател всъщност ... ). Питайте ме, каквото желаете. С удоволствие бих Ви отговорила!  Simple Smile

# 673
  • София
А дали нечие дете не е било при Диана Атанасова? Синът ми ще е в нейния клас.

# 674
  • София
И синът ми е приет в 1а клас - музика на 144. Родителската ни среща продължи 2часа и половино, но така е с много учители по музика. Успех на всички деца.

Общи условия

Активация на акаунт