Училищата в район Младост, София- ІІ част

• 61 970
  • 962
  •   1
Отговори
# 675
  • София
И нашето гардже ще е първолак в 125-то!  newsm44

И по този повод, ще съм много благодарна, ако някой може да сподели мнение и впечатление от г-жа Дафина Бояджиева  Flutter

Ако може още някой да се включи с впечатления за госпожата.  Praynig
По мои сметки е искарала не повече от един випуск, което ме притеснява. И ние сме приети в руската паралелка.

# 676
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=294333.new;topicseen#new

В тази тема последните два коментара са за г-жа Бояджиева от 125 то, която поема руската паралелка.

И моето дете ще е в този клас  Peace

Благодаря, Сиско! Хич не съм я отразила тази тема (а хем и търсачката пусках... ooooh!)
Ще се видим на родителската среща  Laughing

# 677
От минали години знаете ли - в 125то има ли някакви промени за 2ро класиране?

# 678
Ами, събрахме се доста в класа на г-жа Бояджиева, някой ако има желание да се видим утре при записването, моля, да ми пише на ЛС, да си разменим контакти.
Какво става с този набор 2006, къде са девойките, така беше и в детската, доста повече момчета.

# 679
  • София
И ние сме в 1-Б. Госпожата е много сладка. Родителите от нашия клас бяхме най- спокойни май. Родителската свърши бързо, почти никой нищо не пита Mr. Green Като си тръгнахме видях че всички други класове още коментират и питат.  А ние по съкратената процедура. Странно ми е обаче няма ли да се събират пари за ремонт на класната стая? Че то ако не е сега няма за кога Thinking

Значи ще сме заедно.
За парите никой не говори, защото кой ще прави ремонта, дори и да съберем парите...

Стаичката горе-долу е добра... Поне на първи поглед ака ми се стори...

# 680
  • София
Ами, събрахме се доста в класа на г-жа Бояджиева, някой ако има желание да се видим утре при записването, моля, да ми пише на ЛС, да си разменим контакти.
Какво става с този набор 2006, къде са девойките, така беше и в детската, доста повече момчета.
В 144то са Simple Smile

# 681
 Нашата стая също бива. Чиновете и шкафчетата са съвсем нови, от  ремонт според мен не се нуждае. Една боя няма да и е излишна де.
 Казаха ни, че това лято ще ремонтират тоалетните на етажа.
 Момичета и момчета са поравно.

# 682
  • София
В музиката може би, в хореографията бяха 12 момичета и 10 момчета, но според мен след записванията момчетата още ще намалеят.

# 683
Честито на приетите в руската паралелка на 125-то. На останалите както се казва- успех!

# 684
Мисля, че с Iris "сме в един клас" Simple Smile. Децата де.

# 685
И ние сме в 1-Б. Госпожата е много сладка. Родителите от нашия клас бяхме най- спокойни май. Родителската свърши бързо, почти никой нищо не пита Mr. Green Като си тръгнахме видях че всички други класове още коментират и питат.  А ние по съкратената процедура. Странно ми е обаче няма ли да се събират пари за ремонт на класната стая? Че то ако не е сега няма за кога Thinking

Значи ще сме заедно.
За парите никой не говори, защото кой ще прави ремонта, дори и да съберем парите...

Стаичката горе-долу е добра... Поне на първи поглед ака ми се стори...

Аз просто защото съм подготвена, че на родителска среща се започва с "вижте сега ще трябва да съберем пари за ремонт на стаята, за пердета, за циклене на паркета - 50 лева". Rolling Eyes

# 686
  • София
В края на миналата седмица гледах сайта на 10 СОУ и не ми беше направило впечатление, а днес го забелязах и затова го пиша тук:
Цитат
1.Подаване на заявление по образец в срок до 31.05.2013г.
2. Обявяване на списък с класираните ученици в срок до 04.06.20013г.
3. Записване на класираните ученици 05-07.06.2013г.
4. Обявяване на незаетите места в срок до 10.06.2013г.
5.Приемане на документи за свободните места до 11.06.2013г.
6. Записване на новоприетите ученици 12.06.2013г.
7. Обявяване на окончателен списък на записаните ученици  14.06.2013г.
8. При наличие на свободни места документи се приемат до 09.09.2013г.

Сроковете са много кратки

# 687
Такива са сроковете в повечето училища  Peace поне в 125 то  и 118то, където кандидатстваме ние.
На мен друго ми направи впечатление, в 118 пише да се подаде заявление за второ класиране, а в 125то оставам с впечатлението, че директно класират.
Още нещо, ако го запиша в едно, после мога ли веднага да си изтегля документите, ако на по късно класиране го приемат в другото?

# 688
А дали нечие дете не е било при Диана Атанасова? Синът ми ще е в нейния клас.
И дъщеря ми ще е в класа на Диана Атанасова - 1д клас на 125-то. Имате ли някаква информация за нея? Аз не можах да намеря нищо.

# 689
  • София
А дали нечие дете не е било при Диана Атанасова? Синът ми ще е в нейния клас.
И дъщеря ми ще е в класа на Диана Атанасова - 1д клас на 125-то. Имате ли някаква информация за нея? Аз не можах да намеря нищо.

Аз до момента също не откривам нищо, но пък ще се запознаем на живо с нея на родителската среща  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт