Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 48/ от 14.02 до 21.02.2013

• 46 900
  • 975
  •   1
Отговори
# 45
  • Бг
Кодът, "лови" следните:

- дамски
- мъжки
- детски
- чанти

И да допълня, че още при самото отваряне на дадена обувка, отдолу преди описанието пише дали се повлиява от кода.
Приятно харчене на пари  Mr. Green стоножчици.

Харесах сандалките обаче гледам на някой пише 31/2 Е на други 4Е какво означава цифрата newsm78

Нети, това 3 1/2 и 4 аз си го тълкувам, че е номерът по английската номерация, а "Е" е ширината, знам, че са за тясно стъпало, но прочетох един коментар, че били доста широки, и за това се зачудих дали ще стават и за широко стъпало. Мисля, че ги дават иначе тези сандали ортопедични, но не съм на 100% сигурна.

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 12:52 от Alexa_a

# 46
  • Sofia
LilaC, точно днес отново гледах Rehab-а и мисля,  е го отхвърлих, защото ще ми е широк в прасеца Sad Иначе марката е страхотна, имам ботите Рамона  Peace На Gaastra този fleece отгоре може лид а се вдигне или е зашит така подгънат?
Alexa_a,  Hug

# 47
  • sofia
Получих Groundhog в черно, номер 5 или 38. Страхотни са, изключително качествени, удобни и мекички. Най-хубавото е,че стават идеално на моя мнооого широк крак (поне три пъти Е). По принцип съм 38,5 така че смятам, че са мъничко уголемени.
Бижу, ти си нашата жива легенда и ходеща shoepedia, но трябва да ъпдейтнеш инфото за граундхог - не са умалени със сигурност  Heart Eyes

# 48
И аз чакам от Амазон, сигурно са пристигнали с превозвача, днес ще ходя да видя какво е дошло. ))))
Едни за мен и едни за щерката.
И сега се чудя на показания на предната страница Габор, 10.5 за другата зима....но щерката в момента е на 9.5, и ми се струва че до тогава ще са и малки. (( май ще се въздържа.

# 49
Дами,изтървах ви за малко,а вие сте вече в нова тема  Simple Smile
Честит празник!
Някой питаше за турист.обувки на Килтек.
Аз имам това:
http://www.javari.de/brand/Killtec/ref=dp-bb#__ie%3DUTF8%26cAsin … 15%26pageCode%3Dd
Лека,удобна,стабилен грайфер,цвят нюд,просто забравих,че съм обута.За човек,който е все в пришки,това е отлична маратонка.
Не съм собственик,но влизам в 39 н.на двата чифта,които получих днес:
http://www.javari.de/Rehab%20Vivienne%201111072%20Fashion%20Stie … RL=%2Fmythings%2F
и
http://www.javari.de/Gaastra%20BERMUDA%2066341722%20Fashion%20St … RL=%2Fmythings%2F

Съвършено непознати за мен марки,оскъдни отзиви.
На вид много ефектни,младежки,спортно-елегантни.Кожа-страхотна,ухае,мека,качествена.Гаастрата е сива,нагоре с много тъмновиолетов велур,Рехаб-а е червеникавокафява с велурени акценти в светлокафяво.Изпипани отвсякъде.
Определено за тесни крака,като РЕхаб-а позволява прасецът да е малко по-широк,докато Гаастрата си иска слаб крак отвсякъде.Подметката не е много дебела,има си грайфер,но не като на снегорин.
Като номер Рехаб са точни,Гаастра-та е с половин номер уголемена,т.е.39 се чувства като 39,5.

Сега остава да чуя присъдата на собственичката им довечера.Към вида едва ли може да отправи забележки,важното е да й са удобни.

Чудесени покупки, направо ми останаха очите в Гаастра-та. Може ли дължина на стелката и кой номер си взела...
Със здраве да си ги носи собственичката:-)

# 50
  • Sofia
Получих Groundhog в черно, номер 5 или 38. Страхотни са, изключително качествени, удобни и мекички. Най-хубавото е,че стават идеално на моя мнооого широк крак (поне три пъти Е). По принцип съм 38,5 така че смятам, че са мъничко уголемени.
Бижу, ти си нашата жива легенда и ходеща shoepedia, но трябва да ъпдейтнеш инфото за граундхог - не са умалени със сигурност  Heart Eyes

Моите бели ботички от марката 36ти номер "глътнаха" агнешка стелка 38ми номер  Rolling Eyes И пак леко ми се вади крака при ходене...

# 51
  • зад парка
Превозвачът е обявил, че камионът е пристигнал в България преди 3 дни, но все го "обработват"!
Вече нямам търпение - чакам поне 5 чифта от намалението в английския амазон, така че отивам на обяд до офиса им да проверя лично!

# 52
А пък немците така са стиснали с тези 50% ... с трици маймуни ще ловят  Confused

Ей това успях да "изцедя" на 70%

39,40,41, черно – 29,45

38, кафяво – 23,64

само 40 -  13

39, кафяво - 27

# 53
Ей ще ме изкушите да пусна едни сандали Grinning
Код още валиден за френското джавари има ли?

# 54
  • София
Честит празник, дами !  1dating luvbed txtloves newsm76 Two Hearts Wine Glass Drunk beer
Да ви питам мъжките Хъш пъпис дали обуват широко краче ?
Харесах тези за ММ:
http://www.javari.co.uk/Mens-Shoes/b/213377031/ref=topnav_sd_mn_ … 87%26pageCode%3Dd

# 55
  • Бг
 Netty, за франсетата няма код.

# 56
Alexa_a  bouquet
Пуснах номер 39 от тези да видим Grinning
https://www.javari.fr/dp/B005XXHTJO

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 13:15 от Netty

# 57
  • София
Да ви питам мъжките Хъш пъпис дали обуват широко краче ?
Харесах тези за ММ:
http://www.javari.co.uk/Mens-Shoes/b/213377031/ref=topnav_sd_mn_ … 87%26pageCode%3Dd

Имаме едни мъжки на Хъш пъпис. Подобен модел, но купувани преди няколко години. Според мен не стават за широк крак.

# 58
Joy Ми аз имам едни с такава подметка - сандали и получих втори за друга дама - почти същите като тези. От там са ми впечатленията. И двата чифта тесни и отговарящи си на размера по UK номерация, което винаги съм подчертавала. Изобщо не смятам, че са уголемени или умалени.  Grinning

Последна редакция: чт, 14 фев 2013, 13:18 от Бижy

# 59
  • Бг
Alexa_a  bouquet
Точен номер ли пусна от сандалите newsm78
Половника отгоре, нося 38, пуснах 38,5, но аз едва ли ще ги получа, т. к. франсетата пак са ми писали за проблем с картата. Сефте  hahaha.

Общи условия

Активация на акаунт