Javari.co.uk /.de /.fr -/място за боси стоножки/ - 48/ от 14.02 до 21.02.2013

• 46 840
  • 975
  •   1
Отговори
# 915

тези много ми харесаха, само се чудя за подметката: не е ли тънка и без никакъв грайфер  newsm78
за сравнително слаби крака (працес) дали ще са добре? На мен повечето ботуши дори с дънките вътре са ми свободни

# 916
# 917

тези много ми харесаха, само се чудя за подметката: не е ли тънка и без никакъв грайфер  newsm78
за сравнително слаби крака (працес) дали ще са добре? На мен повечето ботуши дори с дънките вътре са ми свободни
Тези съм ги пропуснала някак си.  Grinning Сега ще ги мисля цяла нощ. Проблемът не е да натисна Add to basket и  Place your order, а къде да ги складирам!  Mr. Green

# 918
# 919
  • Sofia
Аз ли съм кьорава, или в Амазон не намирам Mjus като марка? Моля някой виждащ да провери Praynig

# 920
# 921
Ама, ако са ми малки, обещавате някоя от вас да ги вземе! Naughty
 Laughing Hug
Благодаря за консултацията!  bouquet
Аз ги искам ако са ти малки  Money
На теб ще са ти големи, ама щом даваш публична заявка - добре! Hug

# 922
Banshee, в Банско съм, утре се прибирам в къщи и ще ги измеря, но може би са нещо като 37см - поне така ми изглеждат. Скоро мерих гумените Dav, те са 40см горе и са доста по-широки. Моите са 36-ти номер, но в магазина мерих 37, защото само такива имаше и пак не ми се сториха чак толкова широки иначе нямаше да ги поръчам (това беше още едно от опасенията ми, когато са без цип, аз съм с доста тънък прасец).
И аз ги глася И за пролетни и ще си ги нося на рокли/поли, дори да съм като щъркел в тях  Mr. Green Подметката им е от по-меките, имам други Г-стар с онази подметка с болтовете... много са твърди. Коментарът в Амазон е май от съфорумка и е точен  Peace

То аз се прежалих и ходих  днес в Сердика център да ги видя. Във Fan point имаше само един чифт останал,  40 номер в сиво, които ми бяха големички,  разбира се и доволно широки горе  – наврях си  и дънките, но  общо-взето добих представа, което беше целта на мероприятието, защото 39 едва ли ще са много по-тесни в прасеца (мен това ме притесняваше – че са като кюнци - равни догоре и дали ще успея да се навра в тях, ама вече мисля, че няма да има проблем) .  И добре, че отидох,  за да видя и цвета на сивите, та  да не ме е яд, че съм се минала – аз очаквах да са в някакъв по-опушен и матов нюанс (съдейки по снимките в Амазон), ама те са си съвсем равно и монотонно сиви.  Успокоих се и си ги платих вече  черничките.
Минах през Хюманик – продават Vagabond, което беше приятна изненада за мен – имат десетина модела (предимно пролетни), както и тези ботички. Пътем грабнах и мерих  набързо тези- много добре стоят, прибрано, удобни са, но сякаш не са за  широко стъпало.  Очите ми останаха в едни такива кецки , но изрязани по-ниско – 160 лв.
В магазин Bera  пък ги  има тези El Naturalista  в няколко разцветки, има и номера – та който им е хвърлил око може да ходи да мери.  Разгледах ги, но нямах време и желание да меря, но трябва да призная, че много добре изглеждат Peace .  Аз всъщност търсех едни  боти Clarks там, но  нямаше този модел. Всичко това ми отне около  17 минути  и после отидох в ДСК, за да вкарам пари в картата – там чаках 35 минути, за да обслужат двамата човека, които бяха пред  мен Mr. Green  ... но поне с картата им нямам проблем засега.  Peace

# 923
  • София
Banshee, El Naturalista на каква цена ги гледа в магазина? Много ми е любопитно дали изобщо имат намаление...

# 924
Banshee, El Naturalista на каква цена ги гледа в магазина? Много ми е любопитно дали изобщо имат намаление...

То аз дори цената  на ботушите, които купих току-що не погледнах ... представяш ли си колко съм зле - може да са били по-евтини Mr. Green.
Само цената на кецките погледнах и запомних ..
Обаче тези боти Clarks, които търсех да видя,  в Javari.de сега са 49 евро и са за една колежка, която  ги иска - та тя ги е мерила някъде много "намалени" от 250 на 200 лв.  Mr. Green

# 925
  • Къде ли не...
Да питам и тук  Hug

Момичета, Амазон имат ли гаранция на цената? Купих си едни обувки и сега са ги намалили. Дали връщат пари,както е в javari? Благодаря!

# 926
почти същия модел El Naturalista имам от есента, пак бяха доста изгодни.
Аз принципно не нося високи обувки, само ги колекционирам  Mr. Green , но тези почти не ги свалих 2 месеца. Много удобни, стабилни, не изморяват краката и карам кола без проблем с тях  Peace

# 927
  • София

Аз около Коледа ги гледах за 195лв.  Сега изглежда са ги намалили малко - http://shop.berafashion.eu/productv/10108/nw523-lila.html.

# 928
  • На черешатааа
Да питам и тук  Hug

Момичета, Амазон имат ли гаранция на цената? Купих си едни обувки и сега са ги намалили. Дали връщат пари,както е в javari? Благодаря!

Не, това  е само за javari за съжаление  Confused

Последна редакция: чт, 21 фев 2013, 00:27 от gold laydi

# 929
  • София

То аз дори цената  на ботушите, които купих току-що не погледнах ... представяш ли си колко съм зле - може да са били по-евтини Mr. Green.

Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт