Новите ни козметични похождения 39

• 52 543
  • 713
  •   1
Отговори
# 240
veselina_s_p,това новите моливи на мейбълин ли са?

Ами те не са вече особено нови - май повече от половин година вече са по магазините  Grinning

# 241
bebsun,лака на Лореал откъде е?

# 242
veselina_s_p,това новите моливи на мейбълин ли са?

Ами те не са вече особено нови - май повече от половин година вече са по магазините  Grinning
Даже повече. Аз мноооого отдавна купих един лилав.
Но не си спомням дали тогава е имало зелен Thinking

# 243
Mоля те, сподели после как или по-точно с какво го подостряш.
Аз имам тъмносивия и обикновената ми острилка, на която никой молив досега не се е опъвал - не можа дори да го захване..
Иначе са страхотни моливи, нямат мърдане от водната  линия Heart Eyes

# 244
Mоля те, сподели после как или по-точно с какво го подостряш.
Аз имам тъмносивия и обикновената ми острилка, на която никой молив досега не се е опъвал - не можа дори да го захване..
Иначе са страхотни моливи, нямат мърдане от водната  линия Heart Eyes

Ще пиша  Grinning

# 245
Аз го остря с една двойна острилка на Есенс- никакъв проблем Peace

Последна редакция: вт, 19 фев 2013, 15:49 от Жаки°

# 246
Значи и при мен би трябвало да стане - и аз ползвам същата острилка  Peace

# 247
Моята май е Катрис ..или Ейвън, не помня.. 
Благодаря ви, ще си взема на Есенс  bouquet

# 248
Норе, поръчах ги по-миналия четвъртък, но са ги пратили вторник, че нали им беше новата година, което е 12 дни от поръчка до доставка или една седмица по пощата.

gadamer, толкова са готини, че ще ми е жал да ги пробвам, та някой сигурно ще ми изпревари със снимки на кожа, но мога да снимам самите продукти.

Бяха много добре опаковани, а и две подаръчета са пратили, но още не съм ги гледала точно какви. Едното май е някакъв лосион на скин79, а другото нямам идея...

# 249
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хахаха, Епона  hahaha няма ли да ги пробваш Холиките де, не ти ли е любопитно? Аз се надявам в събота на гримната среща да видя Холиката на Адри, но тя е различна от твоите 2.

# 250
Одеве като отворих кутийките и аха да ги пробвам, но ми беше толкова кеф да ги гледам, че се отказах. Но тия дни ще се предам сигурно. А и пише, че дизайнът не се губел с ползването.

Всеки случай шанелският пролетен хайлайтер още не съм го пипнала. Срам!

# 251
  • Отвъд алеята зад шкафа
Одеве като отворих кутийките и аха да ги пробвам, но ми беше толкова кеф да ги гледам, че се отказах. Но тия дни ще се предам сигурно. А и пише, че дизайнът не се губел с ползването.

Всеки случай шанелският пролетен хайлайтер още не съм го пипнала. Срам!

Joy  Уби ме - такава красота, за толкова много пари и не си го пипнала още???????????????????

Ама какво ти се учудвам - толкова години ми стояха разни гримове, кремове, лосиони - не ги ползвах, защото много си ги харесах и не исках да ми свършат, накрая установих, че повечето вече трябва да ги хвърля. Откакто си взех Нейкид палитрата и видях какъв кеф ми е да се мажа с нея, реших, че ще скъсвам всичко от носене, пък нека свърши, има безброй нови продукти, които ме очакват. А и като не ги ползвам, те се трупат и изпитвам угризения да си купувам нови  Twisted Evil

# 252
  • София
Епона, благодаря много за суочовете на очните линии  Hug

Ивче, читави са нещата на The Body Shop от там  Peace Аз си взех един сет и съм много доволна.

# 253
  • София
Аууу Ноарче, към всеки продукт на Шанел ли е този подарък?  Heart Eyes

Ами не. Офертата е такава: има доста продукти (лакове, червила, сенки, коректори видях...), които стоят отгоре на стелажа, и ти подаряват несесер при покупката на два от тях Peace

Аз взех дуо сенки, които мноооого ми харесаха - доста по-пигментирани са от традиционните четворки, и любимото Rouge Allure на майка ми, тъкмо й свършваше...

Дадоха ми и тестер на новата спирала, да ги подсетиш, ако ходиш и не ти предложат...  Mr. Green Hug

# 254
  • София
Епона, сподели наистина ли миришат на ягоди нещата на Холика?
Моят бухал още го няма  Sad

Общи условия

Активация на акаунт