Новите ни козметични похождения 39

• 52 515
  • 713
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Повлияна от темата за червилата си купих това:

А за да не пътува само допълних с тази озаряваща пудра:

# 571
  • София/Бургас
Каква е цената на хайлайтъра на Есенс, за който говорите ?
Много ми харесва в кутията и дано се класирам в купуването, че това се оказва доста трудно.  Mr. Green

# 572
  • София
6.39 лв.  Hug

# 573
според мен ще се появи навсякъде след време - точно както здрачовската беше много дефицитна в началото, а после висеше по стелажите  Wink

# 574
Да и аз така предполагам  Wink

Като го видях този бял шоколад се зачудих дали и той не е вариант на Здрача  Thinking Той блести ли, като Здрачовата пудра или той е по-дисткретен  newsm78

# 575
  • София/Бургас

Благодаря!  newsm51

bubanka, сигурно ще се появи, но предполагам, че и новите продукти на Есенс и Катрис ще се появят, а съм заинтересувана от няколко неща и предпочитам да избързам.

# 576
Весе, за мен е по-дискретен и с лек розово оттенък - става за цяло лице докато здрачът не го ползвам така, слагам го само на някои места

# 577
Най-любимата ми пудра на Мake-up Sudio, за фиксиране

# 578
Весе, с по-седефен блясък е шоколада и не е златист като здрачната пудра. Досега и двата съм ги ползвала само на скулите и под веждата и са много различни - на цяло лице не знам как ще стоят обаче.

# 579
Любимата ми пудра за финиш на Make-up Studio

# 580
Най-любимата ми пудра на Мake-up Sudio, за фиксиране

Любимата ми пудра за финиш на Make-up Studio

Моля да се включвате адекватно в темите, защото постовете Ви ще бъдат премахнати. Благодаря предварително за разбирането!

# 581
Пух, при теб дава ли розов оттенък  Rolling Eyes
Аз Здрача си я ползвам на цялото лице всеки ден, мноого ми допада  Flutter Но дава златист блясък. Искам нещо по-неутрално, за да си ги сменям.

# 582
При наслагване може би ще даде бяло-розов вид, но не съм сигурна. Ще пробвам - а ако не бързаш, ще го донеса на следващата среща Peace

# 583
  • София
Мис Пупа 300 Pop Pink
Скрит текст:

Мис Пупа 102 Candy Nude
Скрит текст:

Pupa China doll blush
Скрит текст:
bowuu

# 584
  • София
Веси, нищо общо с блясъка на Здрачовската. Наистина са много малко частичките, ама много малко!

А коя от двете би била по-подходяща за по-тъмна кожа?

Общи условия

Активация на акаунт