СЕПТЕМВРИ`09-тема 42

• 47 110
  • 351
  •   1
Отговори
# 180
Момичета какво подготвяте (подаръци) за рожденните дни на децата. Ние сме сериозно затруднени  Rolling Eyes

# 181
  • София
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … 23f17856ab13a2501
От нас ще е това.
На желаещите да купуват подарък - дрехи -  че всичко му е окъсяло, лего, книжки. Той самия иска - багери /има сигурно почти всички видове и размери, но все още иска/, колички, камиони и пожарни... Laughing Много иска и робо фиш http://www.toy.store.bg/p98356/pluvashta-ribka-robo-fish-igrachk … a-robo-fish-.html  , та и нея ще я има...
Тоя път няма да правим детски рожден ден, падат се почивни дни и всеки ще хукне на някъде....та и ние решихме да отидем някъде, а бабите ще каним на 09/09 в понеделник....резервирах една къща за гости в Сапарева баня - с приятели ще ходим..та там ще му е истинския рожден ден на 07/09. Собственичката обеща да ми поръча торта, да не я мъкна от Сф и така....тоя път повече ние ще го празнуваме:))) щото децата са малко, но пък там има много минерални басейни, ако е хубаво времето ще скочим и до Рилските езера...Та надявам се липсата на игри в детския клуб да бъде компенсирана с по-интересните неща, които ще правим:))) За сега уж казва, че му харесват идеите, пък да видим...Simple Smile))

# 182
Здравейте и от мен!
Завърнахме се окончателно от всичките ни почивки и разходки. Чак не ми се искаше да свършва, но трябва и да се поработи. Живот и здраве съм от 09.09 на работа и всеки си поема задълженията - няма как.
Честито на Покахонтас - страхотна новина и успешен край ти пожелавам.
Атракция за почивката от деца - сега като почна работа, поне ще си почина от личните ми.

За рожден ден на Боян си мислех - ама има много условности - да извикам клоун в детската градина, да купя някаква почерпка и така хем всички хлапета на едно място, хем няма да се притеснявам как и какво. Вечерта с бабите си е задължителна при всички положения.
За подарък не знам, той има голям мерак за колело, голямо и бяло. Щяхме да му го купим още сега, но сега с тази пукната ключица, точно за рождения му ден ще се появи, тъкмо ще сме махнали коланите. От големите ще искам или само пари или дрехи, че и при нас е проблем с дрехите. От баткото почти нищо свястно няма за носене, така че всичко трябва да се подменя.

# 183
Здравейте,
много отдавна не съм се разписвала, но тези дни ми остана време да ви изчета и ми достави огромно удоволствие. Бях забравила колко ми е интересно какво се случва със всички вас.
Валери отпразнува тази година по-скромно откъм деца РД, но пък въобще не беше беден откъм емоции. На самия ден беше заведен от баба си и дядо си във Варна на зоопарк и разходка в морската градина. А имаше и парти вкъщи с роднините. Тортата си я беше харесал от месеци напред. Получи за подаръци каквото си беше поръчал - аз като един разпределител само поръчвах, ако някой ме попита какво иска. Тази година търсехме трансформърс, монсуно, бен-тен часовник и прочие неща, които се налагаше да обяснявам на хората какво точно представляват.
Божидар наричаше естествено всичко "мой" и стана голяма какафония.
Най-желания ни подарък беше бяла футболна топка и иска да го запиша на футбол, има голямо желание, но тук в забутания град най-рано ги вземат на 6г., а в детската вече няма, понеже родителите не им се плаща и няма желаещи треньори. Всичко това е в резултат от обработката на чичо му, който е голям фен и има дъщеря. Сега си прехвърли амбициите към него, като дори обеща да го води на тренировки, самия той ходи да пита треньора, но май ще се отложат нещата.

Честито за новата лентичка на Покахонтас! Мисля, че ще е чудесна разликата между децата. Пожелавам й лека бременност и леко раждане, а накрая едно спокойно бебенце.

Хайде, стига толкова от мен, че няма да има кой да ми изчете километричния пост.

# 184
Изчетох го дори с голям кеф  bouquet
И на мен ми се струва, че темичката позамря, но с идването на есента и свободното време май изчезва.

До рожд. ден на Боян останаха броени дни, колелото още не е купено, клоуна за градината е поръчан, за почерпка за децата няма да си играя да правя торта от картон, ами смятам като бонбони да опаковам каквото съм взела за децата.
Баткото захапа училище и край - влязохме в матрицата - домашни, вечеря, тренировки по футбол някъде там и спане и пак наново.

Пишете какво правите и вие.....  bouquet

# 185
С. ходи на д. градина 2/седмично. Купихме билети за шоу на лед (Дисни) и мозайки за рождения ден. Празнувахме в парка с нялколко приятелчета.
Бебето удвои тегло на втория месец и вече си нямам крехко, мъничко бебенце. Тъжно ми е, че вторите толкова бързо растат.
Свалих теглото до забременяването, но кърма има много (Атракция  Laughing ).
Тръгнах на работа 3/седмично и ми е супер гадно. Пак.

# 186
  • Испания и Стара Загора
Здравейте и от нас,
тук нищо интересно.Децата тръгнаха на училище на 9.09.Аз започнах работа,но Андреа още не може да свикне с мисълта,че и аз работя и всеки ден плаче като я оставя в училището.Днес ходих да я записвам на плуване,но  нямаше свободни места.Алекс го записах още юли месец,но Андреа тогава каза,че не иска на плуване,а искала на танци.И сега се сети,че иска да е с батко си.Само че ще почака до следващата година. Rolling Eyes
Иначе Андреа още от сега ми казва каква торта иска за следващия РД и къде иска да го празнуваме. ooooh!
След 2 седмици моите родители ще ни дойдат на гости,и сестра ми и тя.Ще се съберем всички заедно за първи път от 10г.Много съм щастлива. Party

# 187
Хайде и аз да се подредя тук Simple Smile

Свил на градинка, едната от госпожите му няма да е в групата дълго време, сигурно докато завърши той. ГАдно, защото я харесвахме всички, но поне остана другата. Толкова се радвах на добрия тандем госпожи и те се разтуряха.

Бужи свиква с всичко. Сутрин му харесва, но следобед не. Да видим следващата седмица как ще е.

Аз на работа, септември е много натоварен, излизам в 7, връщам се в 5, домашни, готвене - ясно ви е  Whistling

Ники, много са сладки момичетата  Heart Eyes Замразявай мляко, после ще се къпите като Клеопатра  Wink Сега сериозно - ти си опитна, но ако искаш да си приказваме нещо, ще драснеш  Hug

Наде, де ти е третата лентичка?  Sunglasses

# 188
Ей, забеляза - изчезна някъде по пътя към усъвършенстването   Crazy

# 189
  • София
И аз да се отчета тогава...днеска се върнахме от море...супер беше. Вървим назад с графика - още не са тръгнали на ДГ..тепърва ще пускам изследвания, че не знаех как ще се приберем от морето. На Ангел РД беше в Сапарева баня - по случай РД направихме преход до една хижа в Рила, вечерта в ресторант, та реално детски рожден ден в парти клуб и клоуни не е имало, но мисля, че беше доволен. На другия ден ходихме и до Цари мали град, преди това цял ден в минералните басейни на Сапарева баня - дано разнообразието му е харесало, хахах щото на мен ми хареса:)))) Подаръци - дрехи, робо фиш, очакват се още, че бързо след това заминахме за Анталия и тепърва ще допразнуваме РД Simple Smile))) Честит рожден ден на всички септемврийчета, аз редовно влизам в темата, но рядко някой пише, добре, че се разписахте:))))

# 190
Ей, забеляза - изчезна някъде по пътя към усъвършенстването   Crazy
Пропуши ли? Къ ти не беше съвестно след цялата воля  Whistling

# 191
  • София
При нас нищо интересно няма. .. Реших да не пускам малката на училище тази година,  рано ми се вижда. Живи и здрави ноември месец ще ходим в Румъния и там ще й търся детска градина на половин ден,  да ходи все пак някъде,  където има деца. Пък на пролет,  ако всичко е наред дотогава,  ще се местим всички на вилата за лятото Simple Smile Е, без тати, щото някой трябва и да работи  Whistling

# 192
  • sofia
Ми да драсна и аз тогас.
Мина купона, Пепи доволен, ние доволни, че отмина и така.
Малко ми е странно, че вече е на 4.
У дома ще е и тази година. Оглеждам се за някаква занималня, където да го водя до обяд, в по-мрачните месеци.

# 193
И аз да се отчета... За рождения ден купихме такава писта: http://www.bebe-best.com/carrera-go-disney-cars-pista-porto-cors … 2238-p-32791.html Явор много доволен, пистата е огромна 1.70 на 148. Рождения ден... мина добре, но се заклех че повече рожденни дни няма да правя  Wink Отиваме в някой мол на детски кът, наиграват се, отиваме в магазина, избира си играчка и толкова.
Тази година с Тея са 2ра група, изключително щастливи са че вече няма слети групи и са си с техните си госпожи. Много се търсят и играят/бият заедно.

Наде, и аз пак пропуших, след 5 години въздържание... при мен няма как с тая работа и тея нерви.... ама май май само оправдания си търся да ги спра.

# 194
Вчера поради наличие на свободно време се заразглеждах в разни стари клипчета от бебешките дни, хем ми се дорева от мъка по отминалите години, хем ми възтържествува сърцето, че тези бебешки криви периоди минаха и заминаха. Голям сладур е бил малкия, ама и голяма кривня беше, ей като си спомня само. А ако беше една идея по прав и можеше да имам и трето дете.
Напоследък ми минават мисли порочни за трето дете, като ви гледам какво се напъпихте с тези линийки на растящи кореми и ми се прииска и на мен. Обаче пък като си представя сега кефа, да ги "нариташ" и двете деца в другата стая и само какво спокойствие настъпва (дори и за кратко) и как се обслужват сами и не търча с биберони и шишета и не ми се иска да си развалям рахатлъка. Доста егоистично, но пък все още имам 2-3 години да размисля.
Днес видях една бивша съученичка, с хлапе на около годинка, направо из злорадствах как има да се мъчи още поне 2 години, докато стане на човешка възраст хлапето. Абе не е зле с малко дете, подмладяваш се някак си, да се потопиш в аромата на бебешките неща, навсякъде около теб да мирише на младост, ама зора голям.
Тъй ставам да раздавам правосъдие, че този път спокойствието беше много кратко.

Общи условия

Активация на акаунт