СЕПТЕМВРИ`09-тема 42

• 47 103
  • 351
  •   1
Отговори
# 165
Много ви благодаря   bouquet

Соник, тук е просто убийствена жега. Постоянно предупреждават да се пазят хората. Добре, че има безплатни фонтани- пръскалки за децата, че да не са затворени постоянно в къщи. Дори и през нощта не захлажда.

Вчера ходих на работа с бебето. Добре се чувствахме, но си припомних набързо защо исках да си тръгна по- рано.

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 00:46 от Niki1

# 166
  • София
Ха добър ден мацки!
НИки1 честита ви рожба...да расте здрава и усмихната!
Ние се завърнахме от морето - екстра беше, нямаше и нет, е wж имаше, ама нещо всичко заключено....само по заведенията можеше, но въобще не ми беше до разцъкване...Екстра си изкарахме...времето супер, много гъч обаче в Приморско, но пък плажа е разкошен...Кати почти се научи да плува,  абе плува, но малки разстояния...Върнахме се здрави, пък да видим...другото детенце на втория ден беше болно, уж минаха 5 дни, в едно купе бяхме и във влака, дано сега нещо  не ме изненадат....Тоя път пътувахме със спални вагони...екстра, спиш си цяла нощ...Естествено бях прекалила с багажа май, уж и връщах, но пък донесохме поне 1 кг миди и камъни хахаха...Simple Smile))В Сф много жега бре, искам пак на брега на морето, макар че на децата им омръзна ходенето на плаж, както и на мен като се замисля...тоя път 14 дни май ми дойдоха много, но бяхме с една спретната програма сутрин и вечер на плаж хахаха да съберат слънце и сол....Ами накратко е това:))

# 167
  • София
И ние се върнахме вчера, ама хич не мога да кажа, че ми е било много. Една седмица ми е крайно недостатъчно време за отпуска. Докато стегнем багажа и се натоварим, то станало време да се прибираме. Crazy

Ники тази година хич не искаше да влиза във водата, какво беше това шубе не знам. Малкото пъти, в които го вкарахме, стоеше вкопчен в баща си като пиявица. Mr. Green Общо взето се разминахме без болести като изключим една еднодневна температура дето даже не разбрах от какво беше.

От днес е в нова ДГ, малко порева сутринта, но бързо се успокои. Надявам се да му хареса, много хубаво се занимават с децата и това ми беше основната причина да го преместя.

# 168
  • Испания и Стара Загора
ХАйде да почерпя за рождения ден на Андреа.

# 169
  • sofia
Много здрава, щастлива и късметлийка да расте Андреа!!!!!!!!!
И вие покрай нея! Wink

# 170
  • София
Честит рожден ден на Андреа и от нас! Да е жива и здрава и да се радва на едно щастливо детство!

# 171
  • Испания и Стара Загора
pocahontas80,честита ти нова линийка.   bouquet Hug

# 172
  • София
Мерси,  Анита!

# 173
  • София
Ха добър ден мацки!
Анита честит празник, за ви е живи е здрава Андреа!
pocahontas80  лека и безплоблемнна. Аз по снимките видях Grinning Но сега загледах и лентичката))))

# 174
Честит рожден ден на Андреа. Да е здрава   bouquet Анита, спомням си твоят пост за раждането на бебето - без упойка. Направо ми събра очите. Ей ги как минаха 4 години, чак ми стана сладко- горчиво Simple Smile

Покахонтас80, да е лека. Много е хубаво да си с бебче пак. (Само да не плаче без почивка  Laughing )

# 175
  • София
Благодаря ви,  момичета!  Този път много рано си ми личи Confused

# 176
  • sofia
Покахонтас, лека и успешна бременност и от мен!  Hug

# 177
Честито и от мен Покахонтас!

# 178
Честито да ти е , Покахонтас!
Още една седмица съм отпуска, Свилен тръгва на градина от 9.09. Така и не ми остана един свободен ден за мен, ей така- да блея в точка, без да усмирявам зверовете и да нося и давам по нещо Crazy

# 179
  • София
Благодаря ви,  момичета!
Ана Мария пък училище ще започва...сега търся информация къде да пускам молба да ходи само до обяд, а после трябва и да измисля как да я взема с мен преди Коледа и да не я пускам повече до септември догодина без да изгубим мястото в училището  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт