СЕПТЕМВРИ`09-тема 42

• 47 092
  • 351
  •   1
Отговори
# 150
Явор категорично отказва да се качи на колело с педали. Водихме го в какви ли не магазини да си избира - бяга с писъци. Заведох го в спорт депо, хвана вдно колело без педали, следващия размер след неговото, и каза че няма да слезе. И така сега сме пак с колело без педали.

Юли сме на планина на лагер с още 40 деца. Вече нямам търпение и искам да идва Simple Smile))

# 151
Бебешондел, С. започна със скутер. Отне й 1-2 дена, за да се ориентира и като свикна се отпусна и с по- голямо колело. Добре, че няма сърдене с каска или не, защото кара безумно смело и съответно пада.
И при нас жега. Не ми се излиза никъде. Още не съм излязла в отпуска. Дано не родя по- рано, за да си почина малко.

# 152
  • София
Стройй се, преброй се...Simple Smile))
Мацки...къде сте...я бързо по един отчет...
Ники - почиваш ли си или:)))
Надина, рожденничка, Атракцион някакви награди получава...а си трайкат ааамаа хааа...Simple Smile
Кришка ни звук, ни стон....гледам автомивката работа май а:)))Соник ...уж работеше до нас, пък още не сме се засичали:)))
Дайте малко морска тема...кой, къде ще ходи или е ходил...и т.н. Ние се гласим по женски с децата да ходим на Приморско пък да видим...)))

# 153
  • sofia
Емирка, ми нищичко нямам за споделяне, уви. Излъгах, имаме си котараче. Маккуин Светкавицата.
Автомивката работи, но без бате. Не се получиха нещата там...

# 154
Отчитам се, още малко пораснала вече.

Излязох в отпуска вече, цяло лято ще почивам. Живот и здраве чак на 9 септември съм на работа. Много планове имаме за ходене, но къде в крайна сметка ще отидем не знам. Засега сигурен план ни е Пампорово, само датите не сме измислили още - със сигурност ще е август обаче. Иска ни се и на нас на море да отидем - фенове сме на Обзор - обаче там едни цени са обадили, че просто не ни е по джоба или поне не за цялото семейство Crazy Иска ни се и в Турция нещо, но за там вече края на септември - октомври - не се знае кой колко отпуска ще има. Децата са при мен -мислих да пускам малкия поне още 15 дена на градина, но ми се струва, че ще ми се размине. Големи са им групите нещо и все сборни.
Като цяло съм много меланхолично настроена и доста романтично, все си представям едни малдивски снимки и едни самотни плажове, само за моето семейство, може би някой друг живот.

# 155
  • София
Соник ...уж работеше до нас, пък още не сме се засичали:)))
Не съм баш до вас, но ако имаш как да се придвижиш до Изток, може да направим един обяд някой ден Simple Smile

Ние на море ще ходим края на юли, началото на август за една седмица. Ама нещо много работа имам напоследък и не ми остава време да се настроя на морска вълна.

Вкъщи боледуваме от няколко дни насам - първо Ники се разсополяви, тамън го закрепихме и мен ме тръшна гнойна ангина Crazy Сега се лекувам, но май заразих и мъжа ми, та съвсем я цъфнахме и вързахме.

Това ми е отчетът накратко. Mr. Green

# 156
Надина, като гледам с какво удоволствие ходиш на работа, много ти се радвам.

Аз не мога да повярвам, че трябва да раждам всеки момент. Всичко е готово, но контракциите изчезнаха. Никакви признаци за сега.
Взех си парт тайм от работата до края на годината. Дано работи в моя полза.

# 157
  • София
Кришка - супер за котето..как се спогаждат с Марто...И моите ме врънкат за животно, ааамааа не ми се взима още...а и като тръгнем на някъде кой ще го гледа, като знам колко пъти сме се съобразявали с отпуските заради котките зето имахме при нашите...за да има кой да ги гледа...Едната умря миналата година, остнана друата, която пък сега има някакви проблеми и почнала да се изпуска...Май на тоя етап 2 деца + бате, като грижи ми стигат Laughing
Кофти за автомивката, ама както се казва всяко зло за добро...дано да е така и при вас...
Соник - евентуално септември, като тръгнат на ДГ..Simple Smile))
Надина - това с иска ни се на море ме развесели...не може ли всеки ден да си ходите където искате, аз пък искам да живея във Варна или Бургас и да си ходя всеки ден на море...не знам дали ще стане де...амааатака ми се иска, не да чакам лятото, за да отида...

# 158
Ами всеки ден си ходим на море, ама си е друго да не се прибираш и да мислиш за обяд и за вечеря и да не пътуваш 20 минути до плажа:). Искам да се събуждам и да слизам на плажа, да се прибирам за обедна почивка и после пак на плажа.

За животните и ние сме в процес на убеждаване, че не ни трябва такъв добитък в домашни условия. Засега печеля само с довода, че като ни няма -няма кой да храни животинката.

# 159
  • Испания и Стара Загора
Здравейте всички.
При нас все едно и също.Всеки ден на плаж,после малко почивка и вечер ги водя по парковете. От време на време пишем и домашни и така.Crazy
Сега подготвям РД на Алекс и се готвим за много гости това лято.Първо ще дойде свекървата ,после моите родители и накрая сестра ми.С нея пък не сме се виждали 4г. и се надявам наистина да дойде,а да на ме излъже като миналата година. Tired

# 160
Забравих да се похваля тук.
Имаме си бебе Вики след преносване (отново) със седмица. У дома сме и вече мога да си сядам на д-то. За мое щастие е изключително спокойна, поспалива и добре хранеща се.
Вчера ми направи големи паузи през нощта ( от 12 до 8 сутринта я събудих само веднъж) и успях да си наваксам съня.
Каката е голяма помощница и много мила. Не иска да си ляга с баща й иииииииии ми става супер нервно ако трябва да кърмя едното и гушкам другото, за да заспи.
Прохладно лято на всички. Тук е ад (жега, влага 24/7) от няколко дена и не можем да излезнем на разходка дори и рано сутринта.

# 161
  • Испания и Стара Загора
Niki1,Честито ви бебче.Да е живо и здраво  bouquet

# 162
Честита Виктория, Ники - здрава и щастлива да расте   bouquet

Ние се мотаме по цял ден - площадки, пързалки - все им е скучно и са недоволни. Трябваше да идем до Шипково, но ни дублирали резервацията за 2-та дни и решихме да я откажем, щото да се местя 2 тук, 2 там, не мисля. От 12.08 сме на море, до тогава програмата ни е една и съща.

и Божидар иска някакъв добитък, за момента само рибка отглеждаме. Няма място.

# 163
  • София
Ники, да ви е жива и здрава Вики!

Прохладно лято на всички.
Тук лятото вече е твърде прохладно за моя вкус. Crazy Направо ви завиждам за жегата.

Аз нямам с какво да се похваля, чакам другата събота да заминем за морето и стискам палци да случим на хубаво време.

# 164
Niki1 Да е жива и здрава Вики, да расте все така послушна.

Тази година няма да видя море/океан и ме е яд ама догодина няма да пропусна.  Мойте си ходят на градина, аз на работа.  Тук в Тексас е нормална жега, не се излиза нито сутрин нито вечер. Уикендите ходим по басейни, че иначе в къщи не се издържа. Чакам си Октомври, когато тук времето е най-хубаво.
Приятно море и почивки на всички ви!

Общи условия

Активация на акаунт