СЕПТЕМВРИ`09-тема 42

• 47 089
  • 351
  •   1
Отговори
# 135
Честити да сте всички празнуващи   bouquet

Хаха, той и петКо исКа да стане майКа!!! hahaha
Уникален  Laughing

Агуто, съжалявам  Hug И без такива преживелици повече  Peace

Честит Уилям, chocomoco, здрав и късметлив   bouquet

Ники, ти как си?

Ние ще сме тук почивните дни - някой и друг пикник сме планирали, но нищо по-сериозно. От довечера почвам козунаците, в събота яйцата.

# 136
  • София
Кришка на патерица - жива и здрава, и Оля така ...късмет, лИбоФ и т.н.
Бяхме на вилата и там се оказа, че няма нет....но починах си...Simple Smile))Утре в нашите и така...тоя път и ние никъде...нещо не се организирахме...но пак беше оки на вилата..

# 137
  • София
Кришка е почерпила за общия рожден ден, така че минавам само да благодаря за пожеланията! Mr. Green

С мъжа ми ходихме до Барселона за част от почивните дни, а Ники оставихме на моите родители. Доколкото разбрах добре си е изкарал, а и на нас ни дойде добре почивката. Като се върнахме, подхванахме търчане по роднини за празниците и чак днес се прибрахме. Досега оправях багажи, вадих летните дрехи, прибирах зимни, направо бръмнах. Crazy

aguto, добре, че всичко при теб е приключило благополучно. Много се плаша аз от такива работи.

# 138
Атракция, добре съм, благодаря. В момента съм с килограмите, с които раждах С. Общо взето втората бременност ми се струва едно голямо приключение  Laughing Колко бързо минава е друг въпрос.

# 139
  • Испания и Стара Загора
Ехоо къде сте всички?Я бързо на отчет.Да не тръгнахте вече по морето? Wink
Тук нищо интересно.Времето  е много смотано и още не сме ходили да се къпем в морето,само си мокрим краката. CrazyОт другата седмица децата свършват училище и в къщи ще е весело по цял ден.

# 140
Чистя, нареждам и се подготвям. С. вчера ми поиска настоятелно "бялата блузка с пеперудка". Блузата е за 24 месеца, отдавна прибрана в мазето. Идеше ми да се гръмна. Искам да почивам вече, а няма.

# 141
  • София
Здрасти банда, преинсталирахме копма, ама то беше отдавна и не ми даваше да пиша в нашата тема....Сега ме пусна ....не знам как стана...И при нас нищо интересно. В ДГ са сборни групи и съм  ги спряла...времето е гадно, чудим се с какво да се занимаваме...Море - евнуално средата на юли, пък сепември anita29 - може да си уговорим среща...още не е твърдо решено де...Ангел само ми обяснява как му мирешело на море хахах...то и на мен така, ама с тоя дъжд...Днеска дори си облече една хавлийка с копода /октопод в превод/ и обяснава, че е на море...Има си няколко странни думички дето се скъсвам да се хиля, но напоследък като го бъзим не ги казва, намира някакви обяснения но не използва думите...Другата е коплука - боклука...и кравстваца - краставица...Непрекъснато сменява "л" с "р". А да научи се са кара колето без спомагателни колела и е много доволен...Предполагам, че стана така лесно и рано защото джиткаше с колелото без педали...На другото се качи и тръгна...Кати едва миналата година почна да кара колело без спомагателни...Та това е...накратко

# 142
Ооо, Ники, на финала си Simple Smile Успешно и хубаво раждане  Hug

Ние какво- Бужи завърши градината, записан в 1 клас. Водя го с мен на работа. Свил си е на градина.
Море-август чак.

# 143
Благодаря, Атракция Simple Smile

# 144
  • Испания и Стара Загора
пък сепември anita29 - може да си уговорим среща...още не е твърдо решено де..

Къде сте решили да ходите? Wink

# 145
  • София
Еми някъде около Барселона, ама още не сме решили къде точно....

# 146
  • Испания и Стара Загора
Еми някъде около Барселона, ама още не сме решили къде точно....

Ами не е лошо ,ама няма начин да се видим.Ние сме на 400км от Барселона.  Crazy

# 147
  • София
Хахаха аз защо съм запомнила, че сте някъде близо до Барселона  Thinking...явно няма да има начин...

# 148
  • София
А да научи се са кара колето без спомагателни колела и е много доволен...Предполагам, че стана така лесно и рано защото джиткаше с колелото без педали...
И Ники така. За 9-10 качвания, през които му придържах кормилото колкото да не се изсипе, се отпусна да кара сам. Много съм доволна, колелото без педалите определено си свърши работата.

Иначе свикна да ходи на градина, вече даже и сутрин не плаче и не преговаря. Все по-трудно ми е да го вдигам сутринт обаче, едвам отлепя. Което не важи за почивните дни естествено, тогава в 7.30 е пушка. Crazy

На море ще ходи в края на юли, началото на август. Дано вземе да се оправи времето дотогава, че ще ходим на северното Черноморие и ако водата продължава да е 14 градуса направо ще умра от яд.

# 149
Успех Niki1! Да дойдеш да се похвалиш.

При нас нищо ново, с море май ще се разминем тази година и много ме е яд. Колело кара, но с помощни гуми, но сме нямали много време да се тренираме.  Тук горещото лято най накрая започна което значи, че нашето кибичене в къщи започва.

Общи условия

Активация на акаунт