СЕПТЕМВРИ`09-тема 42

• 47 095
  • 351
  •   1
Отговори
# 120
chocomoco, да ви е жив и здрав Уилиам Александър. Направо ме зарадва с това описание добро и спокойно.  Радвам се че има и такива бебета bouquet  bouquet
Направо ме върна към първите месеци на мистър Мрън.

Последна редакция: сб, 27 апр 2013, 16:52 от Nadina

# 121
  • София
chocomocoУилиам Александър  здрав и все такъв добър и спокоен да расте...
А като си на работа сигурно вече не се и кърмите? Все повече си мисля, че в Бг с това дълго майчинство си е по-добре...
Днеска сме на цирк - в чуденка съм дали Ангел ще успее да издържи толкова време на едно място...направо май таралеж в гащите си наврях...ама ще се пробваме  Laughing

# 122
Оооо и Боби рева оная вечер за цирк, миналата година ги водихме на Балкански и бяха много доволни. Издържа си без проблем, е имаше елементи на разходка, но като цяло спокойна си бях с двете деца.

# 123
  • sofia
chocomoco, да ви е здрав и все така добричък Уилям Александър!!!
EmiR, Ачо ще се изкефи, не се бой!!!
Оф, чудя се, какво да споделя, ма май няма нищо интересно...
На моменти Пепи малко див го раздава. LaughingХоди и плаши хората по улиците. Ръмжи и хватки...ръси страшни бисери, от сорта, че е Супергерой и първо бие, а после спасява хората! hahahaСкица е!

# 124
  • София
Мдааа това с ръмженето и Ангел го прави....бил тигър и плашел хората ...хахаха
Иначе и КАти я водих на 2,5 г на цирк и нямаше проблеми, нооо Ачо не знам...малко ми е по особен..Все още бързо му омръзва всичко, а и с това хубаво време направо не иска да се прибира....
Мдааа накрая му доскуча, че даже си и тръгна хахах..добре, че някакви мотори се появиха та седна пак:))))

Последна редакция: сб, 27 апр 2013, 21:25 от EmiR

# 125
Благодаря за пожеланията!! Да ви се връщат!
Ние се кърмихме много малко - около 8 седмици защото нямах достатъчно за моя гладник. Трябваше да дохранвам и тогава вече съвсем намаля. Здраве да е. Не го драматизирам толкова колкото с Виктория защото тогава пак имах проблеми и се чувствах много виновна.  Тук тези които кърмят на работата помпят. Има си стаичка за това. Има начин макар и да е неудобно.  Абе една година майчинство да има, щях да съм доволна. Разбира се че в България е много по добре.
Виктория ходи на цирк миналата година и изгуби интерес на половината.  В скоро време няма пак да я водя.  Преди няколко седмици обаче я водих на детски театър Мечо Пух и много и хареса и няколко дена след това ме кара да сме ходили пак.
Уилиам заспива много по лесно и може сам да се приспива в леглото. Виктория това изобщо не го правеше, все на ръце.  Все на ръце и то до 2 годишна, сега само с нас заспива и то много трудно. Та затова съм на седмото небе че Уилиам не държи да е на ръце. 

# 126
Здрав и усмихнат да е Уилиам  Simple Smile
На цирк не сме я водили, нито на театър. В събота имаха концерт (български танци) и установих, че скоро няма да ходим на по- големи събития. Ще пробваме със зоологическа градина.
Най- накрая малко се постопли тук и можем да излизаме на вън за по- дълго време. Купихме голямо колело (16'') и сега се учи да кара.

# 127
Чокомоко - жив и здрав да ви е!  Hug
Вие голямо писане сте му ударили! Аз направих инфекция след секциото.. 41градуса, лежах си пак в болницата, правиха ми абразио, антибиотици като за кон и тн.. на 5тия ден знаех вече горе долу къде се намирам  Crazy  бебето с майка ми, дара с баща си. да ми е жива и здрава лекарката, че без нея щеше да е някаква трагедия.
сега да чукам на дърво сме наред (освен дребните грипчета)

иначе мерки и теглилки- дара е към 110 и 17кг Simple Smile
и нея трябва да я хвана да я уча да кара колело на 2 гуми.. с ърли райдъра свикна да пази баланс, но не знаае да върти педали Simple Smile
и такива ти ми работи.. добре си живеем
вие как сте?

# 128
  • София
aguto  Hug гадост...важното, че всичко е минало и заминало...
Весело изкарване на празниците!

# 129
  • sofia
Добрютро! ТринКи от темата остаряВаме днес! Да почерпя!

# 130
  • София
Чокомоко - да ви е жив и здрав момчето и все така послушен Simple Smile
Агуто, много гадно това, дано от тук нататък да нямаш такива проблеми! Hug
Кришка, ЧРД, жива и здрава!
Ана Мария днес беше супер щастлива, че в градината ще е лекарка  Grinning Празнуват 1-ви май като всяко дете трябва да казва какво иска да стане като порасне и да е облечен подходящо за избраната професия Simple Smile Много трудно успяхме да я убедим, че майка не е професия  Joy щото тя това иска да стане като порасне  bowuu
Друго няма при нас, подготвяме се за празниците, в събота свекърва ми пристига. Ана Мария е много щастлива и само измисля какви подаръци иска от баба  Mr. Green

# 131
  • sofia
Хаха, той и петКо исКа да стане майКа!!! hahaha

# 132
  • София
Хаха, той и петКо исКа да стане майКа!!! hahaha
Joy Joy Joy

# 133
агуто, много кофти това с инфекцията, добре че вече е отминало!

Покахонтас, и Виктория пие едно шише мляко вечер преди лягане и не иска да го откаже.  Аз се отказах да я увещавам да го махне на този етап, но разкъса ли се окончателно биберона, повече съм решила да не копувам. Да видим.

Кришка, жива и здрава!

# 134
Честит рожден ден на тринките празнуващи днес. Да сте здрави Simple Smile
Агуто, звучи ужасно. Бързо възстановяване ти желая.
Завиждам за всички почивни дни е Бг. Искам отпуска ужасно много.
С. става по- рано от мен последната седмица (5.30-6).

Общи условия

Активация на акаунт