СЕПТЕМВРИ`09-тема 42

• 47 084
  • 351
  •   1
Отговори
# 105
Моите вече са облечени за лятото. Последно пазарувах от НМ. Много ми харесва че отивам, харесвам и купувам. Днес получих и маратонки за баткото от спортса. 36 лв Адидас, ми как да си купя от мола, просто няма как да стане.
Явор е 100см 17 кг , Тея е финна 12 кг 85 см на 2,4 г.

# 106
  • Испания и Стара Загора
Аз и от Асда съм си харесала много неща,но не доставят до Испания и не знам как да поръчам. newsm78

# 107
  • София
Да се отчета и аз.
След двуседмично ходене на градина Никола се разболя и тази седмица си е вкъщи. За един ден слезе надолу гадният вирус, та чак до инхалации с вентолин и пулмикорт се стигна. Вече не му свирят гърдите, но трябва да преборим сополите.

И Ники е облече и обут за лятото, че и за есента. Мъжът ми ходи до Германия и Австрия командировка за 2 седмици и беше изръшнал магазините с намаленията. Донесе страхотни дрехи и обувки на такива цени, че просто няма начин да купувам дрехи от България. Кожени маратонки Адидас за по 10 евро, дънки за 3 евро, блузи за 4-5 евро. Тук просто недоумявам откъде ги вадят тия цифри. Money

За морето още нищо не сме резервирали, тази година нещо не можем да се организираме. Друг път по това време вече всичко сме платили, а сега...

За мерките май бях писала - 110 см и 17.5 кг при последното мерене преди 3 седмици. Crazy

# 108
Соник ме утрепа с височината на младежа. Добре че работя с 3 годишни, че имам база за сравнение.  Все си мислех, че Боби е кльоща ама и с килата ме успокоихте - 15 килограма за 100 см, добре че е голямата глава та има вид, ръцете и краката са му като клечки. Харесвам си го много, че нашето семейство сме малки слончета и като го гледам се радвам поне един слаб да има около мен.
За дрехите съм пас - преди много поръчвах от Асда и Некст - но вече я карам на мол-ски марки - Уайкики и HM, Карнивал и май това. Обувки не придирям много, където ми харесат цени и качество, не робувам на марки.
И Боби нещо се разсополиви, но ще оцелее - давам му каквото имам под ръка и така. Нещо взе да не слуша в градината, че всяка вечер си имаме минутка за морал, надявам се да е временно явление и да мине бързо. Отговаря на персонала и се прави на шут, но ми прави впечатление че малките ( т.е. вторите деца) са масово така, като сравнявам с моите мъници. Не се успокоявам де от това определено.

# 109
  • София
Така, като говорихме за дрехи, преди малко се прибрахме от Sainsbury's и взех няколко неща за 50% от цената. 3 броя къси панталони, 2 тениски и един комплект туника+къси панталони за по малко от 10 паунда. Останаха само обувки, че роклички има доста все купувам като харесвам и май има около 7-8 бр.  newsm78 Но техните дрехи май не може да се поръчат онлайн, или само част ги има на сайта newsm78
Соник, доста ти е висок младежът  Heart Eyes

# 110
  • София
Eхаа Соник Никола направо ще е като по-големия брат на Ангел хахаха:)))))
За морето и ние още нищо не сме резервирали, ама ние го правим обиконвено в последия момент...Имам някакви мисли по въпроса...но ми е още рано...
Бебеш какво почна да работиш...че все забравям да те питам...
pocahontas80 - много добри попадения си направила...и аз обичам много така...
Кришка, Атракцион, агуто и Ники1 и който още не се е отчел за мъмрене пред строя  Laughing

# 111
От вчера съм заидвала да пиша  Sunglasses
Дрехи и обувки-от Теско, Джодж и Спортса поръчвам. Идея нямам какво имат за лятото. Свил има от брат си, ако нещо липсва,ще купувам в движение. За Бужи съм запоръчвала от преди нова година и мисля, че го уредих.
Дребния е 16 кила и 100 см. Добре си е.
Не спират да се бият, нищо ново не се случва във взаимоотношенията им.
В градината са най-добрички, но при взимане като тръгне Свил да обижда едни близнаци от групата си, докато майка им ги взима, бера голям срам. Тъпации, бебетаа... Колко му говоря, никакъв ефект. Те още от яслата много го хапеха и биеха и той е натрупал омраза. Майката смо прошушна "много е грозно така" ....Ще отмине и това.

# 112
Еми - Виваком, смених оператора за съжаление, но така се наложи.
Ние сме резервирали лятото на планина. Иска ми се и едно моренце да направим, ама сами не ми се ходи. Или някъде на гости ще е или с познати.

# 113
  • sofia
А, не ща мъмрене!
Ми нищо за споделяне нямам...
Пецата си е добре. Не съм го мерила и теглила, но е висок здравеняк. Това го преценявам по околните деца. Дрехите му са за 4-5 годишен. Ще се отчета с мерки по- късно, щот съм прибрала кантара, да не ме травмира.
Дрехи-основно купувам от " Мания", която ми е току зад блока. Е, понякога и от Мола, ако е нещо велико. 

# 114
Нас ни отнесоха дъждовете и нямахме нет. Добре ми се отрази, въпреки, че новините, които слушах по радиото, около Бостънския маратон ме обезпокоиха много. (Хормоните ми играят доста).
Не съм мерила С., но всички дрешки за 3г са й малки. Купувам смело обувки и бански обаче.
Девойката е станала много чувствителна напоследък и плаче за нищо и иска много гушкане. Да видим дали това не е заради растящия ми корем.

# 115
  • София
Дрехи-основно купувам от " Мания", която ми е току зад блока. 
И аз съм им фен, макар че точно боровската не съм я посещавала. Има едно магазинче за втора употреба до пазара на Красно село и обикновено там намирам добри попадения за Ники.

Той вече е значително по-добре и мисла да го засиля към детската градина следващата седмица.

# 116
  • sofia
Мерки-105см. и...20 кг.
За съжалени и аз се претеглих... Confused

# 117
  • София
Кришка уби ме...вярно си е здравеняк .... Heart Eyes Определено Ангел си е дребос, на фона на мерките, които тука чета.... Laughing но да е здрав, пък може да дръпне ....

# 118
 Hug Хелоу, хелоу Simple Smile Аз ви чета амаааааа нямам много време да пиша, а и няма нищо интересно. Нямаше как да не се включа за мерките Simple Smile Много ме радват как растат сладурковците Simple Smile а са тръгнали от някакви 50 см Simple Smile Ние както винаги сме последни на опашката - 96 см. 12 кг.
На мама гарджето ще става "джобно гадже".

# 119
Здравейте мами! Като гледам всички септемврийчета растат страхотно.  Аз не знам колко е Виктория, ще взема да си я премеря сама. На 26ти Декември се роди нашето бебе, казва се Уилиам Александър и е много добро бебче - спи, яде, смее се много.  За голямо нещастие се разболя два пъти от грип - на 4 седмици и на 8 седмици. Бяха два различни грипа. Но преодоляхме всичко и сега сме добре.  Първия път се разболя от мъжа ми, а втория от чакалнята в докторския офис като бяхме за ваксини.  Днес е на 4-месечен преглед и пак ще му бият ваксини и така, дано ги понесе леко.  Абе свръх зима да имаш бебе е малко кофти че толкова много вируси навсякъде, ужас!  Тук ту е много топло, ту захлажда, много странно време.  Майка го гледа в къщи сега до 2ри юни и после като си тръгне, Уилиам тръгва на градина.  Аз съм вече на работа от 25ти март.  Много е скапващо с две деца, но ще оцелеем. Каката много му се радва и го милва и целува и иска да помага. Декемврийската тема тук в бг-мама нещо не върви много в сравнение с това което бяхме ние и затова ми харесва да идвам да ви проверявам от време на време.
Поздрави на вас и приятен уикенд.

Общи условия

Активация на акаунт