СЕПТЕМВРИ`09-тема 42

• 47 119
  • 351
  •   1
Отговори
# 195
  • Испания и Стара Загора
Аз пък не искам да чувам повече за бебета.Сега ми е много добре.Двамата си играят сами,много рядко ме търсят.Не искам и да си помисля отново за биберони,памперси ,ставане през нощта,а за кърмене дума и да не става. ShockedЕдна приятелка роди преди 2 месеца и като дойде на парка и бебето започне да плаче,нервите ми се опъват до краен предел и само се успокоявам,че не е мое. Rolling Eyes

# 196
  • София
Вие сега се опитате да ми вдъхвате кураж ли?  Mr. Green Laughing

# 197
  • София
Аз си имам солидно оправдание, че вече съм на възраст, имам и две секцио и няма как да искам трето  Laughing В смисъл това е здравия разум, по принцип винаги съм искала 3 деца, но късно почнах да раждам, та сега се радвам на чужди бебешори...Най-вероятно ще е интересно, ако се появи бебе, но мисля, че няма да имам физическата възможност да се справя с три деца...
Обаче пък като си представя сега кефа, да ги "нариташ" и двете деца в другата стая и само какво спокойствие настъпва (дори и за кратко) и как се обслужват сами
Мдааа мнооогооо добре си го описала...направо последнага година си е кеф..Дори сегана почивката, спокойно мога да кажа, че си починах...там всичко обезопасено, каката отговаряше за него хахаха, аз гледах от далеч...Е от време на време имаше и изпълнения, но друго си с попораснали деца...Та ще държа аз на здравия си разум, пък ако е писано няма да го върна хахаха

# 198
Покахонтас, проблемът не е бебето, а каката в момента при нас. Едва сега започнаха да си напасват нещата. С. вече не се буди, когато бебето плаче. Не, че се случва често, но легълцето на малката й е до главата. Още обаче не иска бебето, когато е полусънена вечер и е нервна от нещо. Ако ходи на градина, направо си е почивка само с едното.
И аз винаги съм искала 3. Само, че въпросът не е само в това да ги нахраниш и облечеш. Иска си физическо присъствие и занимавки постоянно от момента на раждането.

# 199
Цитат
Вие сега се опитате да ми вдъхвате кураж ли?
, чакай, чакай, ни говорим за трето все пак....
Емир, изобщо не ти е оправдание секциото, моя лекар каза че по арабските страни са правили и по 8-10 на  жена....

# 200
  • София
Абеее не говори така, организма си остарява...мен първо от това ме е страх ..да не стане нещо... С Ангел заради възраста рискът от Даун ми беше 1/238, добре, че другите показатели бяха оки и не ми правиха амниоцентеза.  Но както съм писала, ако стане случайно/в което се съмнявам щото и двете са планирани, но божа работа/ няма да го върнем...

# 201
  • София
Днес видях една бивша съученичка, с хлапе на около годинка, направо из злорадствах как има да се мъчи още поне 2 години, докато стане на човешка възраст хлапето.
Joy 
Явно проявите на г-н Мрън навремето още ти държат влага. Mr. Green Ама не отричам, че сега е много по-лесно де. Оправя се сам човекът, бабите са по-навити да го гледат, въобще друго си е.

Никола ми се тръшна болен следрожденно и се видях принудена да си взема болничен за два дни, че много буха и ми е съвестно да го пусна на градина. Не че учителката в ДГ не кашляше доволно на родителската среща в петък... От сега съм в ужас как ще бъде зимата. Лятото кажи-речи всеки месец имаше включване със сополи и кашлица /от тези неговите - свирещите/, а зимата като започнат да вилнеят вирусите съвсем ще е приказно.

# 202
  • Испания и Стара Загора
Соник,честита линийка и на теб !!!  bouquet

# 203
  • София
Соник, честита линийка!
Аз две деца искам само,  трето със сигурност няма в моите планове Mr. Green

# 204
  • София
Благодаря ви Hug

Аз винаги съм искала 3 деца, но да видим дали като станат две все още ще съм ентусиаст Mr. Green

# 205
Много се радвам за теб Соник! Лека да е Simple Smile

# 206
Соник, лека и от мен! Спокойна и красив и здрав край  Hug

# 207
  • sofia
Соник, и от мен  Hug!!!!!
Аз лично, май ни едно не съм искала...Не съжалявам, че си имам Пепи, нооо, ми е предостатъчен. Е, понякога, като видя момиченце в сладка рокличка и сее умилявам...
Сега си имаме и малък котарак и къщата ни е по-пълна някак. Има суматоха и веселба. Стигат ми!!!

# 208
Аз съм лесна  - имам 14 момиченца, е и още 17 момченца. Ама много им се радвам, дет се вика държи ми влага относно панделките и прическите.
Анитка как е работата. Сигурно не се свиква лесно след толкова престой в дома и все около децата?

# 209
  • Испания и Стара Загора

Анитка как е работата. Сигурно не се свиква лесно след толкова престой в дома и все около децата?

Тази седмица не съм ходила.Сега имат малко работа и за това не ме викат.Но от другия месец заведението ще работи и вечер и тогава ще очаквам включване. Peace

Общи условия

Активация на акаунт