Пазаруване от френски сайтове - 6

• 51 463
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
  • София
разгледах го англ.сайт и цените там са същите, но в британски паунди. по-скъп е според мен. може би само от намаленията има смисъл. а доставка до англ.адрес на превозвач става ли? или направо до бг?
с превозвач  Peace

# 406
Да попитам, някой със Смарт получил ли пратки от Françoise Saget (тези които ние масово поръчвали от куреирски магазин)? Thinking

# 407
  • София
вчера направих поръчка в blancheporte.fr, като ползвах кода от първата им страница - 17/29, намали ми стойността на цялата поръчка и ми начисли само пощенски, да видим, дали ще я изпратят  Thinking

# 408
вчера направих поръчка в blancheporte.fr, като ползвах кода от първата им страница - 17/29, намали ми стойността на цялата поръчка и ми начисли само пощенски, да видим, дали ще я изпратят  Thinking

при мен на поръчка за 40 евро ми приложи 31/76.. и аз очаквам с нетърпение развръзката Simple Smile

# 409
Да попитам, някой със Смарт получил ли пратки от Françoise Saget (тези които ние масово поръчвали от куреирски магазин)? Thinking

аз получих но със франсето  Peace

# 410
  • София
Аз получих 2бр.  Peace

# 411

Аз получих 4 от поръчките си със СД, сред тях и плажната чанта с несесерчето... страхотни са, ако кода все още важи - поръчвайте смело  Grinning

Относно Бялата порта - на мен ми излиза:
Total des articles31,98 €
Remise globale- 31,00 €
Total commande0,98 €

Crazy

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 09:57 от begemotka

# 412
  • София
begemotka
 newsm78

на мен защо не ми намаля така...

какво имаш за 31,98Е ?

# 413
begemotka
 newsm78

на мен защо не ми намаля така...

какво имаш за 31,98Е ?

И на мен ми е интересно, на мен ми намаля стандартно както е кода... newsm78

# 414
  • София
хаха
приемам го вече като обида на лична основа ... хахха
 Joy Joy Joy Joy

# 415
  • на морето
Дзверче,дай да видим какво си поръчала,че и ние да се облажим Hug

# 416

Аз получих 4 от поръчките си със СД, сред тях и плажната чанта с несесерчето... страхотни са, ако кода все още важи - поръчвайте смело  Grinning

Относно Бялата порта - на мен ми излиза:
Total des articles31,98 €
Remise globale- 31,00 €
Total commande0,98 €

Crazy
Много сте лоши - аз само събудих се - и вече със 30 лева назад))))))))))

# 417
Момичета - номера е да сложите един артикул от намалените - с този знак и един от новите колекции
Например : http://www.blancheporte.fr/b/vetement-femme/tee-shirt-debardeur/ … 612232-26043.html + http://www.blancheporte.fr/b/vetement-femme/pantalon/calecon-lot … 627373-20601.html = Total des articles30,98 €
Remise globale- 30,98 €
Total commande0,00 €

Пробвайте!  Hug 

# 418
  • София
вчера направих поръчка в blancheporte.fr, като ползвах кода от първата им страница - 17/29, намали ми стойността на цялата поръчка и ми начисли само пощенски, да видим, дали ще я изпратят  Thinking
Дзверче,дай да видим какво си поръчала,че и ние да се облажим Hug
http://www.blancheporte.fr/b/vetement-femme/jupe-robe/robe-longu … sdefaut=01_501007
и
http://www.blancheporte.fr/b/linge-de-maison/table/torchon-eacut … 131868-17369.html - комплект от 3

обаче днес пуснах един бански за 29,99 Е и ми намали коректно  Peace

сега пробвах вчерашната комбинация - нулира я

# 419
  • София
хаха
ами пробваме ама не става...

smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511
дай паролата и мейла да поръчваме от твоя акаут... шегичка  hahaha hahaha hahaha

ааааа става става..
ама трябва да се насложат повече неща и после махаш едно по едно...
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: чт, 28 мар 2013, 11:37 от vanina_nina

Общи условия

Активация на акаунт