Пазаруване от френски сайтове - 6

• 51 325
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, някой от вас получи ли си поръчките от М&S? Моите ги няма нито този, нито в предния курс на СД...  ooooh! Поръчката ми е от 16 март и имах съобщение, че нещата са изпратени още на следващия ден...  Tired

# 511
Момичета, някой от вас получи ли си поръчките от М&S? Моите ги няма нито този, нито в предния курс на СД...  ooooh! Поръчката ми е от 16 март и имах съобщение, че нещата са изпратени още на следващия ден...  Tired

И аз така, доста пари дадох тогава....А видях, че момичетата с Фрасето си ги получиха...
Мисля, че разгадах проблема и той е ча пратките ни са били големи, ако няма никой на адреса пише, че оставят писмо и носят пратката в най-близкия пощенски клон...Във Франция едва ли някой ще си направи труда да отиде да вземе пратка такава...Такаче, една студена вода и напъни да си искаме парите от сайта ...

Последна редакция: вт, 09 апр 2013, 15:58 от terzieva76

# 512
 Здравейте, случайно някой да е получил пратка от Pier Ricaud, която да не е за него...Губи ми се една от 08.03.2013г.. от същата дата имам две поръчки едната я получих - другата не..превозвача е Франсето..

# 513
Код с подарък за JOURS HEUREUX:

# 514
  • на брега
Прибрах от Еконт два пакета от Бялата порта (по далаверското откритие на Дзвер) от 28 март.
Роклята е страхотна, с подплата, р-р 40 индигово синьо:
http://www.blancheporte.fr/b/vetement-femme/jupe-robe/robe-longu … coloris=02_501007
Чаршафи и калъфки за възглавници, зелени http://www.blancheporte.fr/b/linge-de-maison/linge-de-lit/linge- … oloris=02_100377# - одобрявам ги!
и комплекта кърпи: http://www.blancheporte.fr/b/maison/accessoires-cuisine/torchon- … sdefaut=01_131868 - чудесни.
Супер доволна от полученото!!!
Благодаря на всички, споделящи в темата!
И за Дзвер   bouquet  (за линка на роклята)

# 515
  • София

благодаря, много ли е дълга, че аз едва в събота ще смогна да отида до Еконт, а съм кинта и петдесет и се притеснявам

# 516
  • на брега
Дълга е, аз съм 164 см., с 8 см. ток стига до глезена. Просто я наложих на себе си, довечера ще я пробвам. Не изключвам при пране да окъсее малко, памукът е много фин....суперска  Heart Eyes

# 517

благодаря, много ли е дълга, че аз едва в събота ще смогна да отида до Еконт, а съм кинта и петдесет и се притеснявам
И аз, и аз - също върнах се с пратки от Еконт.
Благодаря за "чудо-код" и на мама която споделила рокля (сорри, ама не помня кой бил)  bouquet
 Аз съм 165 - не е дълга, ще я нося по летни чехли и няма да бърша пода с нея определено.
Аз я обличала вече - стои добре, отговаря на размер, единственото, което не ми Аресва, че "плетка" на бедра малко стяга, не мене, а самата рокля (уф, че и аз пояснявам)
Определено ще си взема и бяла, ако я намалят прилично Laughing

Имам и дънки с ластик долу - също ми харесват много.

Има и едни бермуди за мъж ми, ама той още не ги пробвал, после ще пиша отзиви Wink

# 518
Момичета, някой от вас получи ли си поръчките от М&S? Моите ги няма нито този, нито в предния курс на СД...  ooooh! Поръчката ми е от 16 март и имах съобщение, че нещата са изпратени още на следващия ден...  Tired

И аз така, доста пари дадох тогава....А видях, че момичетата с Фрасето си ги получиха...
Мисля, че разгадах проблема и той е ча пратките ни са били големи, ако няма никой на адреса пише, че оставят писмо и носят пратката в най-близкия пощенски клон...Във Франция едва ли някой ще си направи труда да отиде да вземе пратка такава...Такаче, една студена вода и напъни да си искаме парите от сайта ...

Моята е пристигна.

# 519
Марк и Спенсър -Франция безплатна доставка-само днес....
Поръчката ми се оказа изпратена на друг адрес newsm78, писаха ми че ще я доставят другата седмица на адреса на СД. Дано.... Praynig Praynig Praynig Praynig

# 520
Момичета, може ли някой, който е пазарувал от Private Outlet http://fr.privateoutlet.com/showroom да сподели с каква карта плаща... пробвах с пейпал - пише, че не приема бг-регистрации, пробвах с виза на sosiete generale, на ОББ, на Fibank... и все ми изписва transaction rejetée!  Crossing Arms

# 521
За карта не мога да съм полезна, но пък опита си с този сайт се чувствам длъжна да споделя.  #Cussing out

Два пъти съм поръчвала и колкото и да са им изгодни офертите, съм се зарекла трети път да няма. И двата пъти пусках диспут в Пейпал и май той ме спаси. Първия път нещата ми пристигнаха след два месеца на френски адрес, иначе бяха ОК. Втория път бях поръчала три чифта обувки и разни парцалки. Парцалките добре, но и трита чифта обувки бяха 37н., а аз бях поръчала 38-ми. Нито един не ми стана, естествено. Не искаха да ми връщат пощенските,които не бяха малко, въпреки снимките, които им изпратих. Накрая ми ги възстановиха частично с големи разправии, доколкото помня  Tired  Иначе има често примамливи неща, но нямам нерви да рискувам. Бях се ровила и за мнения из нета за тях и не срещнах много ласкави.

# 522
Благодаря ти, Фенси че сподели опита си   bouquet
аз точно към два чифта обувки се бях насочила... много рядко купувам обувки от онлайн магазини, а и изборът в диапазона 35/ 35.5 номер е доста органичен... в Private Outlet обаче открих 2 чифта, които ми харесват, има и моя номер... но по-добре да не рискувам!

# 523
Обувки само от javari  купувам, предимно от немското или от английския amazon, когато имат намаления. От малките и големите номера се намират доста намалени. Във френските сайтове са относително по-скъпи обувките. Е, има и изключения, разбира се.

Сори за оф-а.  Blush

# 524
Два дена получавам мейлове от Ив Руше на един безплатен продукт.Ох как ми се иска пак любимия парфюм който чаках 3 месеца.

Общи условия

Активация на акаунт