Пазаруване от френски сайтове - 6

• 51 970
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Пуснах от куриерския на ДЖ и получих някакъв персонален код,но не мога да вляза в суивито.Как става?Това ми е първа поръчка.Благодаря предварително на отзовалите се!

# 646
  • София
Пуснах от куриерския на ДЖ и получих някакъв персонален код,но не мога да вляза в суивито.Как става?Това ми е първа поръчка.Благодаря предварително на отзовалите се!
с кл. № и пощенски код.  Peace

# 647
Ева,да си жива и здрава  bouquet  bouquet  bouquet
Вкарах ги и двете и си влязох в суивито.

# 648
  • Пловдив
Някой взимал ли е от тук http://www.c-and-a.com/fr/fr/shop/product.html#!/Soldes/Homme/Collection/Shorts,%20bermudas мъжки бермуди.Чудя се дали са две номерации едната на дънки ми е ясна,но другата почва от 50 и отзад едно С/К което нищо не ми говори,дали тази номерация е на панталони или просто са огромни размери.В указателя на сайта ми излиза само от 26 до 48,което ме навява на мисълта че другото са номерация но на панталон  newsm78

# 649
  • София
отзад едно С/К което нищо не ми говори,дали тази номерация е на панталони или просто са огромни размери  newsm78

Сис, не са огромни размери, големите са в отделна категория и имат една 0 отпред - 058, 060, 062 и т.н. А това С/К отзад (според отговора им на такъв въпрос във ФБ) е номерация, при която дрехите са с по-къси ръкави или крачоли и е подходяща за мънички и ниски хора (като мен и теб Laughing) При дамските панталони също го гледах, но не знам с колко точно см е разликата от стандартните.

# 650
момичета, може ли малко помощ
Как става в TATI поканата на приятел. нещо не мога да схвана newsm78
случайно да знаете за някакви кодчета в момента защото има интересни неща, Бладаря ви!

Благодаря!  bouquet

Последна редакция: нд, 30 юни 2013, 22:15 от piipito

# 651
  • Велико Търново
Не казваш дали искаш ти да поканиш или теб да поканят, но и в двата случая точно до логото на сайта има следните линкове NEWSLETTER | PARRAINAGE | BOUTIQUE CADEAUX | BLOG : TATI M’A DIT. Като натиснеш PARRAINAGE  те препраща на страница, където да въведеш адреса на приятеля, когото каниш. Той получава отстъпка веднага, ти - когато поканеният направи покупка за 30Е.

# 652
  • софия
Моля за малко помощ относнo попъкването на някои от регистрационните полета в blancheporte.fr

Проблемни са ми следните няколко полета:
N° :              bis/ter/a/b/c
Type de voie :   
Nom de voie* :
Complément d'adresse :
Благодаря предварително за отговорите newsm20

# 653
Не казваш дали искаш ти да поканиш или теб да поканят, но и в двата случая точно до логото на сайта има следните линкове NEWSLETTER | PARRAINAGE | BOUTIQUE CADEAUX | BLOG : TATI M’A DIT. Като натиснеш PARRAINAGE  те препраща на страница, където да въведеш адреса на приятеля, когото каниш. Той получава отстъпка веднага, ти - когато поканеният направи покупка за 30Е.
някой ще ми прати ли покана на sj_marinov1976@abv.bg

# 654
Само означените със звездичка са задължителни за попълване. На № си пишеш номера на улицата, на Nom de voie- името на улицата. Ако нещо допълнително има към адреса, го пишеш в complement d'adresse.

# 655
  • Велико Търново

Изпратих  Peace  Hug

# 656
  • софия
Мерси за бързия отговор newsm51

# 657
  • Пловдив
отзад едно С/К което нищо не ми говори,дали тази номерация е на панталони или просто са огромни размери  newsm78

Сис, не са огромни размери, големите са в отделна категория и имат една 0 отпред - 058, 060, 062 и т.н. А това С/К отзад (според отговора им на такъв въпрос във ФБ) е номерация, при която дрехите са с по-къси ръкави или крачоли и е подходяща за мънички и ниски хора (като мен и теб Laughing) При дамските панталони също го гледах, но не знам с колко точно см е разликата от стандартните.
Мерси мила   bouquet  Значи това са си размери за панталон http://www.c-and-a.com/fr/fr/shop/product.html#!/Homme//Collection/Shorts,%20bermudas/99211/4 Не за дънки. Някой ,ако е поръчвал подобни,дали си отговарят, да облечем малко и мъжо  hahaha

# 658
.... Значи това са си размери за панталон ... Не за дънки....

според гид дес тайес дава панталон/дънки еднакви размери.За ларедутски дънки 48 кой от тези ще поръчате,примерно  newsm78

П.С.със sis7 по голите мъже ще ни познаете  Mr. Green

# 659
Не казваш дали искаш ти да поканиш или теб да поканят, но и в двата случая точно до логото на сайта има следните линкове NEWSLETTER | PARRAINAGE | BOUTIQUE CADEAUX | BLOG : TATI M’A DIT. Като натиснеш PARRAINAGE  те препраща на страница, където да въведеш адреса на приятеля, когото каниш. Той получава отстъпка веднага, ти - когато поканеният направи покупка за 30Е.
може ли ина мен Embarassed на galaba73@abv.bg

Последна редакция: пн, 01 юли 2013, 00:02 от piipito

Общи условия

Активация на акаунт