146 Американски Терминаторки чакат рилийза на новата, дебъгната версия на вида!

• 33 677
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
  • WA, USA

Put some Windex on it  Mr. Green

Тука му е мястото на любимия ми цитат евър!
"When a thing is funny, search it carefully for a hidden truth" - Bernard Bernard  Shaw

На работа са обърнали Уиндекс в брестмилк и ми е станало трейд марк. Laughing

# 256
  • The QC to be!!!
Агент...  Joy  Joy Joy

# 257
Агентката, много ти е сладък майстора Simple Smile

USPS са направили Gobal Forever Stamps. И са кръгли Simple Smile Аз пиша много писма и страшно се изкефих на нестандартната форма на новите марки. А и на факта, че няма вече да ми се налага да докупувам марки от по $0.02

# 258
Честита Баба Марта на всички! Да сте/сме румени, засмени и здрави!

Ъпдейт, отегчените да не четат, докато не се науча да правя скрит текст: синузит ме събори много сериозно и ме върна назад до степен пак да не мога да ставам. 10 дни по-късно мога, но адреналиновите пристъпи се върнаха. АНС пак се разбъзика. Сега ще тествам нов бета блокер и разни други лекарства. За капак нашите си отиват, аз ставам на 30 след 5 дни и съм много сдухана. Добра новина - преди няколко дни се изкъпах права за пръв път от 6 месеца! Невероятно чувство!

Поздрави за всички пропуснати рожденици и пр. Терминаторката рилийзна ли?

# 259
Евич  Hug Евалата, че въпреки всичко запазваш позитивизъм!

# 260
  • The QC to be!!!
Ева  Hug
Скрит текст:
Това за къпането права и усещането след дълго време... познато ми е... много добре, личен опит, друго заболяване

# 261
Честита Баба Марта на всички! Много да сте здрави и щастливи!

Ева, много добре изглеждате с мартениците, големи сладури сте!

Аз претърпях тотален провал в слагането на мартеницата на Мишо. Веднага я издърпа и я скъса, аз я завързах отново и я сложих на якето му, той пък се разсополиви и няма да излизаме днес  Sad Поне изби първия предкътник, ама с такива мъки в последния месец, че не знам дали искам да му излизат другите 11 зъба. Ще пасирам до живот, ако трябва!

Терминаторката и мъжът и нещо ги няма на ФБ от няколко дни. Сигурно имаме рилийз, ама няма официална информация за сега. Чакаме...

# 262
Честита Баба Марта!

Ева, много гадно с тези сетбекс. Обаче браво за къпането права. Като си счупих крака 2009-та, се къпах само седнала с помощта на мъжа ми. При това го будех през нощта да ме води в банята, защото само от водата ми минаваха болките. А през 2007-ма пък се налагаше напълно да ме обслужва, с подлога и прочие. Познато ми е чувството да си зависим.

За 30 - стига се превзема. Аз станах на 30, че и отгоре и трябва да ти кажа, че от тази страна е по-хубаво.

# 263
Агент, цвилих тука с мъжо заедно на този линк Simple Smile)))
ЕвичкаHug 30 са си страхотна възраст душка...И аз ги прехвърлих.  Joy
ЧБМ на всички!
Моето диване малкото, вече трета мартеница изгуби от сутринта до сега. След малко ще му направя още една след което утре ги закачам нейде и се свършва с тази мъка  Mr. Green

# 264
  • usa
честита баба марта, дами! бели и червени, весели и засмени!
ева, 10-15 години от живота си бих дала да мога да ставам на 30, ама никой не ще да ги вземе... честит рожден ден след пет дни! радвай му се и хич не ги брой!
за рекърда - в къщи не лекуваме нищо с уиндекс, за ваканции рядко ходим в родината, децата не получават двойни подаръци за двойните празници и не ходят на неделно училище, но иначе останалите 22 са общо-взето верни у нас Simple Smile.
агент, време е за чейн соу...
хепи фрайдей на всички!

# 265
Доживях да ме обвинят, че раздавам религиозни символи.  Laughing Днес бях в училището на сина и разказахме за мартеничките и дадохме по една на всяко дете. После учителката пуснала имейл с информация за празника взета от уикипедия. Как е решил някой родител, че му покварявам детето с чужда религия не ми е ясно, но е факт, че учителката трябваше в общ имейл да се обяснява и да се извинява.  ooooh!

# 266
Честита Баба Марта, момичета! Здраве и късмет в семействата ви!

Ева, звучиш позитивна  Hug. Дано новият бетаблокер да помага. 30 ли каза  Laughing ехееее и аз искам, ама прескочих тройката отдавна  Wink

Агент, посмях се от сърце, а Крис е голямо слънце  Heart Eyes

Миз, и у нас така  Grinning

Моята дъщеря взе книжка и аз бях до тук с откарай ме- докарай ме пфиииууу. Сега ще се пазарува кола и ще се трепери  Crazy

Оле, Атти  ooooh!
Хубав уикенд ви желая. Тук се затопли и е пролетно и чудно  Heart Eyes

# 267
Леле, леле, ама те мартениците са точно езически символи, с религия пък нямат нищо общо май!

Ох и аз ставам на 30 тази година, започна малко да ме гложди напоследък, ама после си викам, че така или иначе си изглеждам на 35, така, че няма какво да го изживявам! Пък и казват били хубави години, ще видим.

Моето повторно включване за днес е, за да ви помоля, ако някой знае някакви капки или лек за хремата на дребния (без рецепта). Толкова секрети не съм виждала през живота си да изтекат за един ден, от един нос. Цяла сутрин буквално непрекъснато му бърсах носа, отделно дърпам с аспиратора на всеки 30 мин. Съответно пак ме чака безсънна нощ, а и съм сама.....
Ще съм благодарна за акъл. И следващия път ще си донеса от БГ една чанта капки за нос, че тука с тази солена вода си е бошлаф работа!

ПП Ванхорн, браво на твоето момиче!

Последна редакция: сб, 02 мар 2013, 09:51 от orchidblossom

# 268
  • Чикаго / София
Честита Баба Марта и от мен! Здрави и засмени да сте всички!  bouquet

Ох, този линк от агентката много смешен. Хилила съм се с глас, особено като почти всички съвпадат с нас.  Laughing За храната за училище и мусаката се скъсах от смях. Деница най-редовно си носи мусака за обяд и първия път точно така я бяха попитали какво е това! Joy Добре, че тя е непукист и не й пука - продължава да си носи вече трета година.

Ева да се похвалиш скоро с подобрение!

ванхорн браво на твоето пораснало момиче! Безаварийно и спокойно шофиране й пожелавам, а на теб здрави нерви!

Агент Крис е невероятен сладур, а и се старае да те поддържа във форма явно.

orchidblossom не мога да помогна със съвет за капките за нос. Аз такива и за децата и за себе си до сега не съм ползвала. Само със солена вода и духане сме минавали и тук и в Бг.

Атти това пък за пръв път го чувам като случка! Shocked Съвсем са изперкали тези хора. Ох, много ми е сложно понякога да комуникирам с тях. На всяка дума или жест се чудя как ще го приемат. Сега пък и за мартениците. Аман значи! Аз досега винаги съм пращала в училище и не съм имала този проблем, ама нищо чудно за в бъдеще да се случи. Тази година пропуснахме, защото днес и в понеделник не са на училище, а след това вече няма смисъл. Но пък ги представихме като крафт на училищния фестивал на културите. Харесаха се.

# 269
Дам, вчера рилийзнахме новата версия на вида Wink Та имаме си Гого-3690 грама и 51 см. Малко е ревлив, но се надявам скоро да му мине Wink https://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/544082_1015128036430 … 2_791491925_n.jpg

Общи условия

Активация на акаунт