146 Американски Терминаторки чакат рилийза на новата, дебъгната версия на вида!

• 33 677
  • 738
  •   1
Отговори
# 360
  • USA
Терми, да, дори вчера го уважих. Харесвам ги. За децата купувам от там, за мен не съм купувала. Харесва ми, че има момчешки неща в ярки цветове. Simple Smile

# 361
От nextdirect и аз съм пазарувала за децата. Малко от нещата са им 100% памук, но дънки/спортни панталони имат. Имат и някакви абсолютни боклуци. Последно връщах една тениска, купена за Алекс, която беше отвратително качество.
Аз съм фен на миниБоден (за детски дрехи предимно, но не само), ако някой не е разбрал още.  Joy На сейл се докарват прилични цени и качеството е безупречно.  Peace

Терми, ти ли ги приспиваш и двамата? Ако разделите приспиването с мъжа ти, няма ли да ти е по-леко?

# 362
Аз също само за Боби съм пазарувала, и двата пуловера, които има са много хубави, но съм разглеждала и дрехите за възрастни и изглеждат прилични, малко по-европейски, затова ги предложих.
Разделяхме ги за приспиването, обаче Боби е труден, отнема му повече от половин час, а през това време на дребното му се дояжда и започва да реве и...... две вечери подред заедно.

# 363
Честит син Терминаторски!
*
мишки-спокойно и плавно да е..
*
имам аз теория с нехаресването на дрехи като се дойде от БГ  Mr. Green Проблемът не е че няма читави,а че има ужасно много чипо не-читави; аз поне идвам от култура ,която ще не ще продължава да се лъже по "далавери"..та се минава  през етап на затрупване с боклуци,постепенно се намира колая. Към днешна дата купувам много много рядко, само фокусирано и с нужда,но не се скъпя. Децата карат предимно на 2ра-3та-13 ръка от познати.

# 364
  • Чикаго / София
мишки честито! Наслаждавай се на прекрасните моменти които те очакват. Много спокойствие и усмихнати дни ти пожелавам.  Hug

Джейн бързо адаптиране и от мен. Ще намериш нещата които ти харесват и тук. Има ги - и дрехи и всичко друго, но изисква време докато се ориентираш в обстановката.

# 365
Фея, в някакъв мол бяхме newsm78
Не твърдя, че сме успяли да разгледаме всичко, но точно както споменахте или ми се струват тинейджърски или за бабички. Аз не съм много по пазаруването, ходенето по магазините по - скоро ме натоварва, затова винаги влизам в едни и същи, които си харесвам и познавам. В София на 80% пазарувах от Зара, а тук няма Зара. Вчера цял ден им разглеждам сайта, но ме е страх да си купя нещо, което не съм пробвала.

Стила не знам как да си определя  Confused Спортно елегантно сигурно...

# 366
Джейн, иди в аутлет.

На около 40 мин. от нас има един чудесен аутлет (www.tangeroutlet.com), където има представени всички големи марки, а цените са понякога и под 1/3 от първоначалната. Тангър имат множество представителства, едно от тях в близост до Питсбърг.

Ще трябва обаче да си отделиш поне един ден, защото магазините не са организирани като в ЦУМ, а като в шопинг център. Освен това изборът на стоки е голям, иска се мерене...

Tip: Много от фирмите имат и допълнителни купони за намаление, публикувани на сайта на Тангър.

# 367
. В София на 80% пазарувах от Зара, а тук няма Зара. Вчера цял ден им разглеждам сайта, но ме е страх да си купя нещо, което не съм пробвала.

Стила не знам как да си определя  Confused Спортно елегантно сигурно...

Зара имат безплатни доставка и returns. Ако нещо не ти харесва спокойно можеш да го върнеш.
В нашият магазин съм виждала с торби да връщат, без проблеми.

И добре дошла. Simple Smile

# 368

kaто споменахте Зара, вчера за 1 път чух термина " fast fashion", не е изненадващо нищо от това,което се обсъждаше,но беше любопитно за мен поне...

http://www.npr.org/2013/03/11/174013774/in-trendy-world-of-fast- … rent-made-to-last

# 369
  • WA, USA
Печеля приза за лоша маика от тази сутрин. Павел започна да вдига температура снощи, изкара цяла вечер с температура, гушкав, не много висока, към 38 някъде.
Сутринта станахме, той още топъл, нахрани се, а мама го облече и заведе на градина. Преди да излезем му дадох температуро понижаващо, като спецялно го избрах да е от това което трае 6 часа а не само 4, защото ще ми даде два часа повече на работа, съответно ще трябва да ползвам само 3 часа отпуска като ми се обадят да отида да си го взема след следобедния им сън.

За да затвърдя представата колко съм коравосърдечна - като го оставях той ме гушкаше и казваше че иска мами.

Пфуу, самобичувах се публично - дано ми олекне!

# 370
руми,това съм го правила уможено по 3,антипиретика в къп холдъра на колата ,за да го дам в последния момент да държи до 4пм,придружено с инструкции към големите да не раздуват много че са аха аха болни,за да не ги върнат от скул...който не е бил в тия обуща,само той може да критикува та дишай споко,важното е детето да е ок..

# 371
Джейн, фрии ритърн  Laughing Каквото не ти харесва - обратно, няма от какво да те е страх. Този сайт също има фрии ш&р, има и дрехи в стила на зара доста + клипчета които също помагат да си избереш:

http://us.asos.com/?hrd=1

Тук също може да погледнеш, въпреки че няма фрии ритърн:
http://usa.frenchconnection.com/
http://us.dorothyperkins.com/webapp/wcs/stores/servlet/TopCatego … p;catalogId=34072

Оркид,може и ти да погледнеш линковете, макар че не разбрах точно какво търсиш.

Бързо оздравяване на Павел!

# 372
Руми, бързо да оздравява момчето, 38 не е толкова вискока темп.
Не бих те критикувала, масово се практукува това, а и той най-вероятно така се е заразил от друго детенце. Не мога да спра да критикувам обаче системата, в която да имаш болнични, колкото пръстите на едната ти ръка е нормално, на всичкото отгоре да не можеш да си ги взимаш, защото изглежда зле, че отсъстваш, и да е социално неприемливо за мъжа ти да си вземе болнични за гледане на деца и да си постави в риск работата, ако го направи. Никой не може да ме убеди, че това е нормално.

За дрехи акъл не мога да давам, имам чувството, че след токова години тук все още се ориентирам. За качество обаче препоръчвам Eddiebauer, но там са по-скоро ежедневни блузки и тениски, по-скоро спортни, от време на време има нещо по-различно. Там ми харесва, че няма лимит до кога може да ги връщаш, връщала съм няколко години след закупуване неща, защото съм ги била забутала някъде и забравила.

Исках само да добавя, от мол до мол има голяма разлика, в зависимост в коя част на града се намира. Например, тук в Мейсис в центъра на единия по-заспал град има само бабешки неща, знаят си клиентелата и това зареждат. В друг Мейсис в по-хип част на града съответно има по-интерсни марки. Отделно, че определени вериги няма да ги има навсякъде.

# 373
Джейн, добре сте дошли!

Пазаруването на дрехи тук ми е по-омразно и от пазаруването в България.

Онлайн се прежалвам да купувам веднъж годишно и съжалявам всеки път - ето сега от дванайсет купени чифта обувки на марка, която нося от години и уж знам и стила, и номерацията, и пак връщам десет от тях. Еми безобразна разсипия е това.

Естетиката на облеклата (и обувките) тук е много по-различна от тази в България. Дори големите вериги като Зара и Бенетон предлагат съвършено различни колекции в зависимост от страната и района, че и квартала, както казва Атти. Аз първите три години си купувах дрехи при всяко връщане вкъщи, защото тук нищо не можех да си намеря. После вече надебелях и излязох от стандартните размери на българските магазини, а и престана да ми пука.

Руми, дано бързо да се оправи Павката!

# 374
Мишки, страхотна новина!!! Много се радвам за теб!  Hug Бъди спокойна и позитивна! Лека бременност и всички да сте здрави на финала!

Терми, дано скоро влезете в ритъм!  Hug

Джейн, лека адаптация!

Руми,  Hug Да се оправя Павел по-скоро!

Анет, ние имахме такъв казус в университета, точно за Зара и фаст фешън. Дрехите се определят като такива за 10 обличания. След това отиваш и купуваш нови. Опитвах се да го обяснявам в БГ, но никой не ми повярва.

Общи условия

Активация на акаунт