146 Американски Терминаторки чакат рилийза на новата, дебъгната версия на вида!

• 33 399
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
  • Boston, MA
Как да намеря лонг търм рентал в Чатам, МА?

Племенникът ми ще ходи на бригада, но не са им осигурили квартири. Като пусна търсачка, все ми излизат вейкейшън ренталс на люти цени, а това ще са студентчета, дето идват да спестят парички...

За утрепване са организаторите на тия бригади, лятото в Кейп Код всичко е безумно скъпо!

# 571
Благодаря ти много, Капико! Веднага ще му предам информацията   bouquet

Знам, Бубка. Много се ядосах и аз.

# 572
Чатам е красота неописуема и още по-неописуеми цени  Crazy Ех, този Кейп!
"Students, many of them from Eastern Europe, who take the jobs often share a rental in some of the less expensive neighborhoods of small summer homes that sprang up in the 1940’s and 1950’s. Seagull Beach in West Yarmouth is a favorite for the under-30 singles crowd who fuel the nightlife from Hyannis to Dennisport. "
Търси през CL наоколо...

При нас пак сняг и отврат, писна ми сериозно!

Almost spring (March 19th, 2013) by Agent Provocateur 007, on Flickr

Бейби, ще пиеш ли с мен кафе през Май?  Grinning

Някои обикалял Барселона и/или Южна Испания?

PS Хахаха, с Бубето сме се възмущавали по едно и също време!

# 573
Някои обикалял Барселона и/или Южна Испания?
Търсих в КЛ, Агентката... Много скъпо.

На мен Барселона ми е любимият европейски град. Разхождах се из него бременна в 5-ти месец и в страшни жеги.

След него по любимост ми е Дубровник.

# 574
  • The QC to be!!!
Агент  Hug само кажи кога точно и ще си чукнем среща! ... нали знаеш, че вече не съм в столицата.  Wink

Барса е разкшен град! Но освен Барса, в този район другаде не сме ходили. Питай ме за Баск региона бре! Хем по приличен с цени, хем по спокоен, хем хълмист. А гледки да снимаш бол.

# 575
Опитвам се да сътворя някакъв аутлайн за ваканция и се чудя дали 2-3 дни за Барселона са достатъчно, че да сложа още 2-3-4 за южните части, че съм слушала прекрасни отзиви за тези части!

Ама не търси в Чатам, а в по-малките... и ако човекът не кара колело да се научи веднага!

# 576
  • The QC to be!!!
2-3 дни стигат за Барса.  Peace Те за столицата на ЕС ти стигнаха, та и за Барса ще ти стигнат.

# 577
Агент  Hug само кажи кога точно и ще си чукнем среща! ... нали знаеш, че вече не съм в столицата.  Wink

Барса е разкшен град! Но освен Барса, в този район другаде не сме ходили. Питай ме за Баск региона бре! Хем по приличен с цени, хем по спокоен, хем хълмист. А гледки да снимаш бол.

Ха, пропуснала съм (както винаги!) Къде се преместихте!?
Идеята е кола под наем и роуд трипс... или да кацнем в Южна и да караме към Барса... още скалъпвам...
Ще ти дам нотификейшън поне 6 седмици ин адванс, с ден, час и мястото от теб, щет си локал Simple Smile

# 578
  • The QC to be!!!
Супер идея! Писах ти на лични.  Peace

# 579
2-3 дни може и да стигнат за Барселона, но ако се изкушаваш от морски деликатеси си остави малко повече. Simple Smile
Не знам кой питаше - аз ще съм в София в началото на юли. Дайте да координираме нещо по имейл или ФБ?

# 580
Ще прегледам всички,благодаря много в Bensenville Gorge str.сме засега.

# 581
На нас 4 дни не ни стигнаха за Барселона, а си останахме и с едното ходене... за сега. Но не сме прекалявали, аз също бях бременна тогава Simple Smile

В БГ ще сме си август, но не знам кога и за колко в София. Планът е да отпрашваме направо за морето.

Агент, прекрасни снимки. Но ви пожелавам пролет възможно най - скоро.

# 582
На нас 4 дни не ни стигнаха за Барселона...
и ние така
Аз съм ходила само в Барселона, но свекърва ми, която е обиколила повечко от южна Испания, казва, че в Барса най-много и харесва. Доколкото си спомням имаха три линии на туристическите автобуси и горе-долу една линия си отнема ден дори и да не слизате за всяка забележителност.

# 583
Имам питанка към Бостънките.  Смятам да пътувам за Бостън скоро.  Някоя от вас знае ли къде ще мога да ходя на платен прием ако се наложи за следенето на бременността?  Моята застраховка е локална само за TN и околията и не искам да я местя само за месец, най-много два.  Искам да си проуча възможностите преди да реша кога да пътувам.  Благодаря предварително!

# 584
  • Boston, MA
Всяка болница/аг офис ще те вземе на платен прием. Ако искаш, предварително можеш да си избереш някой, който ще ти е наблизо до където ще отседнеш.

Общи условия

Активация на акаунт