146 Американски Терминаторки чакат рилийза на новата, дебъгната версия на вида!

• 33 383
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
 Grinning Смея се, защото уж нормални въпроси понякога ме хвърлят в музиката... и твоят и наскоро "коя предплатена сим карта със дейта е най-изгодна в Щатите"  Grinning

The Wife Song
http://www.youtube.com/watch?v=XpFD-kgQxnI

# 586
Бубка, благодаря.  Не съм и предполагала, че е толкова лесно...   Blush

# 587
Grinning Смея се, защото уж нормални въпроси понякога ме хвърлят в музиката... и твоят и наскоро "коя предплатена сим карта със дейта е най-изгодна в ЩатитеGrinning

The Wife Song
http://www.youtube.com/watch?v=XpFD-kgQxnI

Извинявайте, ама тъкмо щех да ви задам същия въпрос.  Embarassed. Ако вече сте го обсъждали, насочете ме къде да търся инфо. Припомням, че ви питам във връзка с предстояща ваканция през август из Калифорния / Невада / Юта / Аризона.  Задължително ми трябва поне за един Айпад или Айфон, че всичко ми е там, навигатора, резервации, маршрути..... То в хотелите има навсякъде безжичен, ама ако ми потрябва по средата на Дед Валей например, какво ще правя? Та помагайте, моля!

# 588
Шегувате се! Всички! Mr. Green

# 589
dessita
По средата на Дед Вали, така или иначе имаше покритие само до един хотел и то с такава дейта, че даже и и местоположението си във ФБ не можах да шерна  Joy Бях там миналия уикенд.
И понеже живея точно в този район, ще споделя, че в нито един нешънъл парк, и през по-голямата част към пътя по него,  Т мобайл покритие нямат  Mr. Green
Крикет евентуално може да имат нещо, защото нямат собствена мрежа и ползват каквито други има.
През Уолмарт знам, че тук предлагат договор към Т мобайл пак, който можеш да прекратиш по всяко време, което е някаква алтернатива на предплатената карта.
Има и някакви предплатени, но никога не съм проверявала какви са, ако тези дни се чуя с хората които ползваха, ще шерна инфо.
Мисълта ми е, че Америка е твърде голяма за да поддържа мрежа навсякъде, особено пък дейта...
Та свиквай с мисълта, за да си подготвиш локални карти и други неща с които да не зависиш дотолкова от интернет връзка  Peace

# 590
Ами няма проблем, ще свикна със всякаква мисъл, стига да ми я обясни някой  Joy. В смисъл, наистина нищо не знам за системата в Америка на мобилните телефони, и имам малко време да търся из нета. Понеже сте много добрички тук   bouquet, моля ви, сдъвчете ми инфо и ми дайте съвет, какво ще ми е изгодно да ползвам, като телефон и интернет (дейта де, това за мен е нова думичка Laughing). Тук, в добрата стара Европа, сме малко назад  Joy.
А с карти ще се подготвя, ще поразпечатам малко, но все пак много разчитам на Айпада.

# 591
Бубка, благодаря.  Не съм и предполагала, че е толкова лесно...   Blush
И аз  Simple Smile

...Понеже сте много добрички тук   bouquet, моля ви, сдъвчете ми инфо и ми дайте съвет, какво ще ми е изгодно да ползвам, като телефон и интернет (дейта де, това за мен е нова думичка Laughing). Тук, в добрата стара Европа, сме малко назад  Joy.

За добрички не знам  Mr. Green
В добрата стара Европа сте малко по-напред в мат'ряла, поради простата причина, че малка територия лесно и евтино се покрива с клетки, както и се надгражда до следващо поколение технология; Еди ти е казала за дупките в покритието, та си вземи и стандартен джипиес; ще ти се наложи и малко да поровиш туристическите форуми за конкретните места, които сте планирали...ето и линк за отскок (от 2011 е, та гледай и конкретните сайтове на операторите):

http://www.prepaidphonenews.com/2011/02/best-prepaid-data-carriers-and-plans.html
.... "If you use mostly data and SMS, with minimum voice usage, the best data deals are the T-Mobile $30/month Monthly 4G Plan and Virgin Mobile's $35/month Beyond Talk plan with an Android phone or BlackBerry Phone.

If you need unlimited voice combined with a sizable amount of data, good choices include Straight Talk's $45/month plan, Page Plus and Boost's $55 plans and Simple or PTel's $40 and $50 plans.

For Pay As You Go users, the best bets are PTel Real PayGo and the Air Voice $10 Plan..."

http://www.mysimplemobile.com/plans-40-unlimited.aspx

http://goredpocket.com/plans

http://www.tripadvisor.com/ShowTopic-g32655-i61-k5212639-o10-Pre … s_California.html
(стр. 2 и 3 са актуални!)

Последна редакция: чт, 21 мар 2013, 22:35 от Agent Provocateur

# 592
  • The QC to be!!!
Остър завой - някой правил ли е майлс донейшън и имате ли повече инфо как се изразходват?  newsm78

# 593
Baby, някой друг да използва твоите мили ли става на въпрос? Ако да, просто човек си купува билета и слага твоето инфо за майлс или ти купуваш билета с неговото име и използваш милите си. Ако не съм те разбрала, не ми обръщай внимание.

Един въпрос ме мъчи от известно време и реших да се посъветвам с вас. Simple Smile
Какво бихте направили, ако видите родител да слага детето си без карсийт?
Първоначално реших, че не е моя работа, но все пак става на въпрос за деца, а и при нас карат като малоумни.

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 17:02 от benson10

# 594
Момиче,здравейте.От време на време ви преглеждам тема и много полезни неща съм научила от вас.За първи път пиша тук.Искам да ви попитам за добър хомеопат в Чикаго.Надявам се и сега да се включите с отговори по моя въпрос.Благодаря ви.

# 595
Agent, благодаря много за линковете, поориентирах се.   bouquet

# 596
  • The QC to be!!!
Бенс, не за приятели или познати. Пращат ми оферти, че ако дариш до 25 хил мили, те ще ги мачват, но не казват как ще се "изразходват", та това се чудех, как точно, какво ги правят и дали има начин да се провери дали е "кошер" използването им.  Thinking

# 597
Бенс, пред мен американка се обади на 911 и каза номера на колата. Посъветва ме да направя същото ако забележа дете без столче за кола. Имала е късмет, че някой друг до сега не го е направил и най- вече, че не я е ударил.

# 598
Аз бих говорила първо с родителите и бих им казала, че следващия път като видя детето без седалка, ще се обадя в полицията.   Thinking

# 599
Бенс, пред мен американка се обади на 911 и каза номера на колата.
Точно това щях да посъветвам и аз.

Общи условия

Активация на акаунт