146 Американски Терминаторки чакат рилийза на новата, дебъгната версия на вида!

• 33 372
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
  • Boston, MA
A аз не бих. Моите деца вече се возят без седалки, закопчани са с коланите само. Ако някой реши да ме обади, може да разчита, че няма да имаме отношения повече.

# 601
И на мен мобилните услуги в Бг ми се струват по-добри от тука. Тука като си извън обхват, като е заето, все те препраща към гласова поща, пък аз като нямам. ПЪк може и така да е по-добре де, а аз да не съм свикнала, не знам.

За возене без столче в колата направо звъня на полицията. Това ми се струва извънредно опасно. И не виждам логично оправдание да се рискува живота на децата по този начин. Разбирам да е някакъв спешен случай, да трябва да се транспортира дете в чужда кола до някое спешно, ама така системно да си се возят, не приемам.  Naughty

# 602
  • Boston, MA
За бебешките родители ще уточня, че има голяма разлика от дете на 1 година и дете на 5 години. И децата биват различни размери.

# 603
Бубка, минава ли им правилно колана и на двамата? Много ми е странно и ще се радвам да обясниш защо си решила, че е по-безопасно така.

Аз бих им казала какви са последиците, мисля че действа  отрезвяващо.

# 604
Аз не бих се занимавала!

# 605
  • У дома
Момиче,здравейте.От време на време ви преглеждам тема и много полезни неща съм научила от вас.За първи път пиша тук.Искам да ви попитам за добър хомеопат в Чикаго.Надявам се и сега да се включите с отговори по моя въпрос.Благодаря ви.

http://www.findhealthpros.com/index.php?cmd=show&id=446  Не знам дали е добра, но само за нея знам.

# 606
Малко съм изпуснала темата, но ако момичето, което питаше за дейта чете още: продуктите на епъл имат дата единствено през предплатените планове на уолмарт. В момента аз имам същия проблем, компанията епъл налага някакви ограничения за дата от предплатени планове не техните устройства.

Ако случаят със столчетата е инцидентен, бих си замъчала, няма да лъжа, на мен също ми се е случвало. но за такова системно нарушение - не. По принцип се дразня на хора, които си мислят, че за тях правилата не важат. Но не бих говорила с родителите, просто защото не обичам да влизам в излишни конфронтации. А те явно са взели вече решение да не ползват столче и моята забележка надали ще им накриви шапката. Също не обичам и аргументи от типа на "децата са си мои". Като са си твои, хвърли ги от някой мост, егати.

Обаче и на мен ми е интересно да чуя и Бубка, защото съм точно родител на бебе, може пък да не съм права...

# 607
  • usa
понякога е по-безопасно да се вози спокойно четиригодишно дете само с колан, дори той да не му пасва съвсем добре, отколкото крещящо такова в уж безопасно идеално по размер столче, но шофираща майка в нервна криза...

# 608
Аз съм чувала доста интересни аргументи, някои са в реда на мисли на миз - напр. бебешко столче на предната седалка с изключена възглавница, за да може майката да вижда бебето без да се обръща. Знам, че има и хора, които не вярват, че столчетата допринасят за безопасността.

Аз не бих се конфронтирала, но някои хора наистина не са наясно със законите. Например на мен са ми предлагали да ме закарат с големия син някъде, и като им кажа, че законът е до 8г за бустер и каква е глобата и доста бързо се съгласяват с мен. В други щати може да е по-малко или просто да не знаят каква е възрастта.

# 609
  • usa
atti, аз просто не съм сляп привърженик на `one size fitts all` . аз не бих се обаждала на 911 без да знам конкретната ситуация. на мен лично ми се е налагало да возя мои деца под официално разрешената възраст без столчета в колата и съм се чувствала по-сигурна в ситуацията от колкото да се боря с тях да ги наседя в столчетата им и да ги слушам да крещят 30-40-50 минути докато се опитвам да карам... за рекърда, децата ми общо-взето винаги са били разбрани, но си имат моментите, като всички деца. придържам се към вземане на решения в зависимост от ситуацията и до сега това решение е работило успешно за мен.

# 610
ОХ, честно казано като ви слушам и се благодаря, че не разчитам само на кола и имам алтернативи за придвижване. Аз и без това не държа на рев, а какво остава и да трябва да шофирам, със сигурност ще се блъсна някъде.

# 611
Това, което Бубето не спомена е, че ги вози в танк, а не в малолитражка...

# 612
Това, което Бубето не спомена е, че ги вози в танк, а не в малолитражка...

Имаш предвид, че законът е различен според вида на колата? Интересно, може и да е така, не знам как е при вас.

На мен честно казано ми е странно, че в училищните автобуси са без колани, но казват, че така било безопасно, може би и за големите коли важи.

# 613
Не, нямах предвид че има разлики в закона. Имах предвид разлики в crash tests results.

PS
http://www.iihs.org/ratings/default.aspx
http://www.safercar.gov/Safety+Ratings

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 15:22 от Agent Provocateur

# 614
  • WA, USA
В нашите училищни автобуси са с колани. Аз без колани и седалки не возя никой. Не ме интересува колко им е удобно. По ми е спокойно да знам че няма да се обвинявам после ако нещо се случи с нас. Законът също ми е важен, макар че обърнах Павел напред на 14-15 месеца заради ръст.
Не бих се обадила на полиция обаче. Може би щях да говоря с познатата си, факти блабла, и после си е нейно решението какво да прави.

Общи условия

Активация на акаунт