146 Американски Терминаторки чакат рилийза на новата, дебъгната версия на вида!

• 33 364
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • САЩ
Боже, това ли било!!! Още по зле.

Значи викате може да ми цъфнат социалните на вратата за това дето мойто пее дори в училище някакъв вариянт на "Ганга Стайл" (или както там се казва онази корейска песен) и по едно време вика "оооо, секси лейде"  Laughing

# 631
  • WA, USA
Хитруша, на такива глупости съм се нагледала, че нищо не може да ме очуди.

Бенс, хайде да ги съберем наште абюзнатите скоро, че да обменят опит Hug

# 632
За столчетата мисля, че е най-естествено да се коментира/зададе въпрос при първото виждане на случващото се, защото после става неловко... Изумявам се колко много хора се мислят за безсмъртни, още повече пък като става дума за децата им... Много хора си мислят, че лошите неща някак си се случват само на другите... А дори минимален импакт с ниска скорост може да има сериозни последствия.  

# 633
Не знам, аз тук се научих да се занимавам само със своите проблеми. И дали на някой детето е в седалка за кола, не ми влиза в работата. Имаме даже аналогичен случай с едно дете, което няма седалка, ама като видях, че и колата им е без номера ми стана смешно. Има си полиция за тази работа, като ги хванат да си ги глобяват. Аз ако им кажа има да ми правят физиономии, е зАщо? Laughing

П.С. Нашите са българи, а вашите?

Нас за кослийпинг в затвора трябва да ни вкарат. Joy

Последна редакция: пт, 22 мар 2013, 18:59 от Цонна

# 634

Atalanta,благодаря ти за отговора.

# 635
Бенс, много добре те разбрах.

Аз онзи ден бях в парка и две 10-11 годишни госпожици се качиха на плейграунда на купула. Сериозна височина. Отдолу железа, висилки, пързалки... по чорапи  Crazy. Едното момиче се подхлъзна три пъти... Останах без дъх, сви ми се стомаха, но стиснах зъби, за да се уверя, че са без родители. Всички мълчат наоколо и цъкат с език. Отидох и им казах да слязат на мига и те го направиха. Представях си как политат и... та в такава ситуация не мълча.

# 636
Бенс, хайде да ги съберем наште абюзнатите скоро, че да обменят опит Hug

Хайде. Hug
Ще ти се обадя.

Ван, и аз съм така по площадките, барабар с моето държа под око и другите около нас.

# 637
точно от твоя линк Агент - информация за карсийтс, инсталации, бустери и прочие...

Руми, аз не твърдя, че бустерите не са най-сигурното на пазара, а само че има и други фактори, които  редуцират риска, вкл. бейсик физика.
(дойде ми здравеца от Охайо - 7 вида, миниатюрнички ми ги пратиха; много им се радвам, само малко се чудя за този "фул/паршъл сън" който препоръчват)

Радвам ви се, че имате твърдо мнение какво бихте направили в дадена ситуация; аз колкото повече го мисля, толкова повече се убеждавам, че зависи и от ситуацията, и от човекът срещу мен... може би проблемът е в мен, но не мога да каже еднозначно как бих постъпила.

# 638
Радвам ви се, че имате твърдо мнение какво бихте направили в дадена ситуация; аз колкото повече го мисля, толкова повече се убеждавам, че зависи и от ситуацията, и от човекът срещу мен... може би проблемът е в мен, но не мога да каже еднозначно как бих постъпила.

Аз само споделих, за какво не бих замълчала. Конкретно за кар сийт ситуацията- не бих се намесила. Ако е приятел бих поговорила, но да се обаждам ми е крайно.

Аз след катастрофата съм сериозно наплашена и като знам, какво преживях (моята скорост беше 35, а на дядото 60-65)... предпочитам да не рискувам.

# 639
Агентката, какъв здравец от Охайо? Аз май съм пропуснала нещо. Пък нали вече втори мой опит за завъждане на здравец завършва с крах...

# 640
 Grinning ама и ние сме рядко луди като зациклим на нещо  Grinning

Ето го здравеца... имам си 2 вида от миналата година и пуста лакомия за повече (миниатюрнички са, ще им трябва време да се разрастнат, но пък са ми в спредшийта с растения, които дори аз не мога да уморя)... Фейо, обърни внимание, че типичният БГ здравец е по-скоро шарена сянка или сянка растение, а тези всичките са слънце/частично слънце...
http://www.dutchbulbs.com/product/Hardy-Geranium-Collection-/Spr … ng_Shipping_Items

ПС Намерих си и семена от калдаръмче, ако се сещаш кое е това чудо... portulaca / moss rose - това наистина се гледа само, нито суша го мори, нито пек и за капак се самозасява!

Последна редакция: нд, 24 мар 2013, 15:25 от Agent Provocateur

# 641
Благодаря, Агентката! Знам какво е калдаръмче. Имаше и в двора на баба, има и в саксиите на мама. Не го откривам в тоя уебсайт обаче...

# 642
# 643
 Grinning Рулз, индийд!

Благодарско, Агент!

# 644

Добро утро, цветарки. Много харесвам лавандула и розмарин,  много красиви, а и пазят комари други досадници. Аз като някое ОФ, по чуждите къщи/градини се меся Laughing

Трябва ми да преведа акт за раждане и брак от Бг. на англ. официален превод, намерих една фирма, ама с така ва цена ми излязоха на страничка, че реших да питам вас. Някой да има опит? Казаха, че може от консулство или посолство да е заверен превод. Някой има ли опит?

Общи условия

Активация на акаунт