146 Американски Терминаторки чакат рилийза на новата, дебъгната версия на вида!

• 33 369
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
  • The QC to be!!!
Козунака си го купихме, яйца не ни се боядисваха. Тук има страхотни козунаци и у нас на седмица 1 се изяжда  Blush... На който празнува, честит празник.  easter

# 676

So what, какви бои ползваш?
и аз дески бои, свикнах им на розовите яица. При нас не съм намирала бои с истински цветове. Любими са ми Бъгс, заради 2д буболечките вътре. Давам на детето пастели да шари по яйцата докато са още топли и после в боя каквото се получи.
 Козунаци тук изобщо не съм виждала.

Лени, егг хънт 21 век.

# 677
  • WA, USA
Ние днес само ег хънт и ще ходим на гости. На бг великден ще оцветяваме яйцата и правим козунаци.
весело празнуване на всички!
Аз отивам да го играя заек докато не са се събудили малките.

# 678
  • USA
И аз като Руми. Сега само ег хънт с банички на зелена поляна, след месец - пълна програма. Весело празнуване на всички!

# 679

Козунаци тук изобщо не съм виждала.

Има на Фъниша, днес купих

# 680
Ни яйца, ни козунак, ни агнешко ще правя тая година. Процедирам като с Коледата: религиозен празник не празнуваме, щом не сме вярващи.

За сметка на това бяхме в Отава при моя приятелка от детинство. Агентката, пробвах го това Либерте, дето толкова ти харесва. Пак се убеждавам, че всичко е въпрос на вкус. На мен ми се видя някак прозрачно и размазано. Няма плътността на моето, но пък има сочността и киселкото. Вероятно, ако не заквасвах, щях да се радвам на Либертето.

# 681
Козунака си го купихме, яйца не ни се боядисваха. Тук има страхотни козунаци и у нас на седмица 1 се изяжда  Blush... На който празнува, честит празник.  easter

От къде взимаш козунаците?

Аз в Whole Foods гледах някакво подобие, но имаше яйца върху тях. Днес ще ходя до едно малко ливанско магазинче с БГ и руски неща и ще видя дали има там.

Преди няколко дни обсъждахте кисело мляко, намерих това за Liberte:
http://chowhound.chow.com/topics/863347

Последна редакция: нд, 31 мар 2013, 22:41 от Тумбалинка

# 682
  • The QC to be!!!
Тумбалинка аз не съм в щатите. Но преди сме взимали от Руски магазини там, а ако не се лъжа и в Алди може да се намери.

# 683
Аз гледах Либерте вчера в магазина, но имаше само безмаслено и плодово, а аз такива не ям.

# 684
Колежка ме покани на сватбата на дъщеря си. Налага ми се да откажа, този уикенд няма да сме в града. До сега като са ме канили винаги съм ходила, за пръв път отказвам. Каква е етикецията в този случай - трябва ли да подаря подарък, въпреки че няма да присъствам на сватбата?

# 685
Фики, зависи каква ти е връзката с тези хора. Ако сте близки и поддържате редовни контакти, изпращаш подарък (гифт кард е най-лесно). Ако не - само картичка.

# 686
Фейо и аз минах на тази система...
Тая година ни яйца ни козунак  Laughing

Взех си обаче кефирени зърна. Забелязах че сгъстяват млякото само по повърхността си за 24 часа, а останалото мляко  си остава течно и прясно. Моля някой по-запознат да ме светне така ли трябва да е, или правя нещо не както трябва  newsm78
Тенкс  Heart Eyes

# 687
...Няма плътността на моето, но пък има сочността и киселкото. Вероятно, ако не заквасвах, щях да се радвам на Либертето.

newsm78 че не е гъсто тип гръцко, не е! Но прозрачни и размазано пак не е (да не е било нещо обезмаслено)  newsm78

Преди няколко дни обсъждахте кисело мляко, намерих това за Liberte:
http://chowhound.chow.com/topics/863347

По дяволите!
(последните месеци не съм купувала, защото го намирам само в италианското дели в стария квартал, та не съм и забелязала разликата в качеството)

Празници празнувам всякакви - и религиозни и светски и като виден атеист не дискриминирам по религия Wink Все пак са част от културното наследство... но не се втелясвам...

# 688
Взех си обаче кефирени зърна. Забелязах че сгъстяват млякото само по повърхността си за 24 часа, а останалото мляко  си остава течно и прясно. Моля някой по-запознат да ме светне така ли трябва да е, или правя нещо не както трябва  newsm78
Дръж зърната в млякото 48, вместо 24 часа. Това са живи организми и често имат нужда да свикнат с новите условия.

Агентката, може заради новия собственик да е разликата в качеството. Кажи, като пробваш скорошна партида.

# 689
Празници празнувам всякакви - и религиозни и светски и като виден атеист не дискриминирам по религия Wink Все пак са част от културното наследство... но не се втелясвам...

и тук така  Peace

ох, един колега донесе bird's milk cake и както четох до малките часове...мога да я погълна цялата, ама няма. Чудя се кога/дали ще сваля кг от второто раждане  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт