Бременни майки в чужбина - тема 46

• 24 360
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
kalalily благодаря много за инфото. Аз се рових из Ук сайтовете и тука предпочитат Бекото затова реших да попитам теб защото изглежда разбираш от тези неща Simple Smile . Нищо де имам още време да мисля и избирам  Laughing   Радвам се че ти се чувстваш по добре вече дано така е и за напред.   bouquet

# 706
Момичета,да ви попитам,какво мислите за пътуването с кола в  7-мия месец?Мислим да отидем с милото на екскурзия за ВеликДен на около 300 км от нашият град и се чудя дали е добра идея?Благодаря ви предварително  bouquet

# 707
  • E-CLM & CH-VD
Момичета,да ви попитам,какво мислите за пътуването с кола в  7-мия месец?Мислим да отидем с милото на екскурзия за ВеликДен на около 300 км от нашият град и се чудя дали е добра идея?Благодаря ви предварително  bouquet

Бибанка, зависи от пътя. Ние бяхме на екскурзия преди седмица и за уикенда пропътувахме към 500 км, но по магистрала и пътуването беше леко и приятно. По второкласен път с дупки не бих тръгнала и на 10 км пътуване.  Peace

# 708
Нямам представа как е пътя,но не вярвам да има дупки,незнам много съм объркана newsm78 newsm78 newsm78

# 709
  • Edinburgh-UK
Първо честито на новите мами!Да са им живи и здрави малките сладурчета и много да ги радват

по въпрос за кенгуру не мисля че е най-подходящ вариянт за новородени до 3-4 месеца слинга е по-добър вариянт.аз още не съм купила такъв но 100 процента ще взема че така ще ми е по-удобно за разходките.На мене шала ми беше много пипкав за увиване затова искам нещо по-лесно и практично
marinamчестити ви розави новини.дано всичко е наред и бебо да си седи в мама на топличко
katalilyминаха ли неразположенията?четох че и вируса те е лепнал дано вече си по-добре.аз продължавам да си кашлям по малко явно така ще го откарам
diemdiкак си?все наминавам да видя набързо дали има новини ама....аз май пак ще си приносвам .в крайна сметка каквото такова.пожелавам ти леко и безпроблемнно

# 710
Маринам,честито за новините,дано всичко е наред и нямаш повече проблеми!

Светле, и аз вече съм така,влизам набързичко да видя няма ли новини,даже като видях че си писала си помислих че има бебенце Grinning.Недей да говориш така,няма пак да пренасяш,аз сега съм го отложила за сряда да знаете,всеки ден това му говоря,че вече живея в страхова невроза Simple Smile.То няма спиране,все едно Кубрат Пулев и Лео Меси са заедно в корема ми Grinning!От сега люлеем корема,представям си после как ще е.И стълби качвах,и ананаси ядох,и чайове пия,имам контракцийки,ама те много лекички ми се струват и не са всеки ден,иначе и за тапа се оглеждам,ама и нея я няма.Ох незнам,аз мислех че бебетата в деветия не са толкова активни,ама това моето взе много да ме притеснява,вчера си ревнах вече малко,ми незнам не се издържа вече,боли ме,две не виждам!А като добавим,че съм станала като кюфтенце....и с тея козуначета,чак от банята ме е страх да изляза,че да не се хлъзна Wink.Момичета стискайте ни палци да не пренасяме,че аз още повече ще откача ако е така!

Светле,исках да те питам за пелените като са наакани трябва да се тръкнат предварително със сапун нали,ама какъв да е тоя сапун,че не искам с някаква химия да ги развалям,четох ти аз поста че с растителен ги тръкваш,но къде да го намеря незнам,в Холанд и Барет гледах,ама само шампоани там видях.Тая тема за многократните вече незнам колко пъти я прочетох и не можах да разбера пак това ако как излиза,защото ако трябва да чакам тука слънчеви дни,по добре от умрял писмо да чакам.

Аз исках да питам също.понеже повечето сте с дечица,има ли някоя мама,която се е справила с коликите без да дава от тия капки,само с масажи или по някакъв друг начин?Не ми се дават тея химии от сега,аз ще си внимавам с храненето,ама пак не е гаранция,че няма да има.И другото питане беше,само по гръб ли да го слагам да спи,уж така се препоръчвало,а тогава защо на някой деца им слагат каски,понеже им се деформирали главичките?

Калалили,как мина партито,нищо не казваш?

# 711
  Diemdi да кажа за позицията при спане на бебчето,че преди време аз се включих като разказах този случай с каската на бебето на моя близка.Друга мама пък каза,че не си е въртяла децата като пумпали и нямали проблем.Така че зависи от теб Simple Smile Лично мен педиатърката ме посъветва да сменям позициите и така докато бебчето укрепне и може да държи главичката изправена.Ето това ще си купя защото предния път подпирах от към гръбчето с възглавничка: http://www.baby-walz.ch/Baby-Liegehilfe-Panda-pad-Set-184883.htm … 6d19608eb21d87b3e
  За коликите ми помагаше,масаж по коремчето и затоплена хавлиена кърпа наложена пак по коремчето.Масажа го правех като с цялата ми длан леко притисках и задължително въртях по часовниковата стрелка,така се изкарва въздуха,действа и при запек Peace.Ако е топло при вас това с кърпата не те съветвам да го правиш Wink

# 712
  • Paris, France
bibanka, ние си направихме преди 3 седмици екскурзия до Испания с колата и навъртяхме 2500 км в рамките на 4 дни - нищо не ми стана, така че спокойно. Един съвет от мен - вземи си възглавница да си подпираш корема, аз си носех тази, с която спях, понеже някой път от многото друсане, почвах да си усещам корема по-тежък и бебето много се разбунтуваше. Ааа, и задължително всички документи да са с теб, ако недай си боже се случи нещо, да сте подготвени. Хубаво е да имате и GPS, за да реагирате бързо и да намерите болница, дано не се стига чак дотам, но човек никога не знае.

# 713
  • USA
Диемди хубаво е да спи детето по гръб,но не всяко дете спи спокойно така.Моето спеше така
Скрит текст:
Ами не спеше това дете по гръб и това е.Вечно ми беше пред очите да го гледам диша ли.За колики нищо не давах,защото коликите ги успокоявахме с бял шум и носене.Никога не се е превивал от коремче,но доста плачеше ако не го гушкахме.Въобще развенчаха ми се представите ,че бебето спи по цял ден.
За нааканите дрешки,аз ги третирах с един много силен препарат против петна и после в пералнята с бебешкия препарат за пране иначе това жълтото е много упорито.
И за предизвикване на бебето съм чувала,че помага яденето на люто и мазно(рициново масло),но не съм пробвала.
Дано  не пренасяте нито ти нито Светлето и Иви хайде чакаме бебета Praynig
Аз съм добре и на партито си изкарахме чудесно ,а за мое голямо учудване къщата си беше там CrazyМъжете се бяха изкъпали и вечеряли без да ми продънят телефона.
Светле добре съм и от няколко дни не съм повръщала вече.Малко ми се гади ,но и това се надявам да отмине скоро.А ти дано успееш да се отървеш от кашлицата Praynig
За пътуването в седмия ние пътувахме 5 часа в едната посока с кола,но по магистралата де.Спирахме често да се разтъпча и до 00.Седях от време на време на задната седалка ,че да си вдигам краката да не ми отичат и всичко беше на ред. Peace

# 714
  • USA
Не знам защо не се отваря снимката ето тук пак ще пробвам

# 715
Здравейте бременелки.Приемате ли новобранци Wink?Да ви се представя:живеем в Щатите,бременна съм с първо детенце и съм вече 23-та седмица с девойка.Ще се радвам да обменям информация с вас.

# 716
  • USA
Eй най-после Американка Simple Smile Добре дошла ДаниК в кой щат си?

# 717
Здравейте пак, радвам се че има нови мами при нас, леко бременеене. bibanka зависи как се чувстваш ти самата. На мен лично с първата бременност ми бяха забранили да пътувам още от шести месец. Сега вече съм в 7-ми и шофирам по 150 км. на ден, така че всичко е много относително. Вече съм с 10 кг. отгоре, но все още се събирам в колата:) Успокоявам се че ще ми се налага да пътувам още няколко седмици, после само градско. И на мен ми се ходи някъде на почивка, но уви няма как да ми се случи:( Приятен и усмихнат ден на всички!!!

# 718
Много благодаря за отговорите момичета, и аз бях чувала за белия шум,ама едно е да си чел,друго е вече някой да ти каже че действа!

Macinka,ти как си с болките,пооправи ли се вече?

Дани,добре дошла,хайде да успокоиш малко Калалили,че тя горкичката самотна представителка на Щатите беше.

Аз пак сега да питам задължително ли е тапата да има някакви кафеви или чевреникави нишки,че днес имах нещо странно,ама няма нишки newsm78?

Аз мисля,че Ивето вече си прегръща малкия мъж,вече 3-4 дена не е писала!Няма ли някакви новини във фейса?

Аз ставам да готвя,че ако поседя още малко така,малкия разбойник ще ми разпори корема.

# 719
  • Edinburgh-UK
Аз още съм тук четвъртък съм при доки 2 дена преди термин не мисля да и давам да ми прави sweep ще си поизчакам още
diemdiи аз имам от време на време контракции ама не са постоянни и всеки ден .За тапата моята беше със червеникаво слъзести нишки .тя моята почна да пада след като ми направиха sweep .дано този път се размина с тази процедура и дано тези дни тръгнем да раждаме.ох като те чета имам чувството че ще е скоро при тебе щом вече не издържаш.Аз с първата бременност какво ли не ядох кво ли не правих извървявах всеки ден по 5 км и пак не тръгна раждането без sweep сега го давам по -леката За пелените ползвам този този сапун
http://www.twinkleontheweb.co.uk/acatalog/vegetable-based-laundr … -soap-2-09ls.html
добре дошла на новата мама

Общи условия

Активация на акаунт