Бременни майки в чужбина - тема 46

• 24 355
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Привет и от мен! Казвам се Ива и от почти 5 години живеем в Монреал, Канада. Имаме чудесно момченце на 3 годинки и сега очакваме нашата малка принцеса. Бременна съм в 27г.с.
Не съм от най-редовно пишещите, но чета всичко с голямо удоволствие!
Да са честити и най-вече живи, здрави и много послушни малките съкровища на всички мами, които вече са имали щастието да ги гушнат, а на останалите бременелки - безпроблемна бременност, леко раждане и красиво, здраво бебче на финала!

# 721
Хахаха Диемди ,исками сеееее ,моят малък мъж все още си стои и си кротува,като гледам на преносване ми мирише Sad,и все пак още имам няколко дни и не губя  надежда.Родителите ми дойдоха в събота ,и обикалям с тях по цял ден ,затова не съм писала известно време,обаче ми е доста трудно вече с ходенето ,тежи ,боли ,но стига съм се оплаквала.Вече сме на финалната права Naughty..Ако ме изпревариш ти пожелавам ,много бързо и безболезнено раждане Hug Hug

На всички нови бременелки,Добре Дошли и леко бременеене Hug

# 722
  • E-CLM & CH-VD
Момичета, да се похваля и тук, че в неделя рано-рано сутринта се роди моето миличко мишленце Белослава- 3600 гр., 51см. и  утре се прибираме у дома  Simple Smile

Потребителката Анум вече не е част от тази група поради злоупотреба с чужди данни.Информирали сме Модератор за целта.Не е част и от фейсбук групата ни.Моля, който има желание да се заеме със създаването на новата тема, когато се наложи.

във фейсгрупата се дискутира много за Анум.Аня искаше да каже,че това е жена/мъж,която се представи с чужда самоличност и чужди снимки и ни е лъгала през цялото време.За сега е блокирана.

# 723
  • Монреал
Добре дошли на новите мами и леко бременеене!

Ива, в коя болница си следиш бременността? Къде смяташ да раждаш? Най-после още една Монреалска мама да се включи!

Момичета, на мен ми преместиха датата за 25ти, така че в четвъртък ми стискайте палци всичко да минава успешно!  Praynig

Това за Анум е отвратителна простотия, аз съм във фейсбук групата на майските мами, 9 месеца ни е правила на маймуни, няма такъв сеир просто.

# 724
Здравейте пак, кажете моля коя е групата във фейса да ви намеря там!

# 725
  • Монреал
Пише го на първата страница:

"Имаме си скрита група във FACEBOOK

Ако желаете да бъдете добавени към нея пратете линк към вашия facebook profile на   лично съобщение на MilaB"

# 726
Обаче сега вече пиши на лични на Лунна самодива Simple Smile.

Тарили,обезателно ще стискаме пръстчета,това е и моята дата!

Това за Анум доказано ли е или само някой си чеше езика?Еми не мога да разбера що за изрод ще се прави 9 месеца на нещо,което не е.Горките женички,които са писали в нейната тема,наистина е страшно неприятно,особено за тези,с които е злоупотребил(а).

# 727
  • Switzerland
За Фейсбук , ако искате да бъдете добавени пишете на мен !!! Лунна самодива  все още не е администратор на групата там и не може да добавя членове . Инфото на първа страница е точно Peace

# 728
  • E-CLM & CH-VD
Аз отговарям само за темата във форума  Peace

Това за Анум доказано ли е или само някой си чеше езика?Еми не мога да разбера що за изрод ще се прави 9 месеца на нещо,което не е.Горките женички,които са писали в нейната тема,наистина е страшно неприятно,особено за тези,с които е злоупотребил(а).

Доказано е, да. А и това не е първия случай на такава измама. Преди 3-4 год пак в отчетни имаше случай с една, ако не се лъжа, мама Нана, която чакаше близначета, пък те починаха след раждането при катастрофа, някакви много трагични детайли, целия форум разбра за таиз трагедия, докато не се оказа, че бебета въобще няма.  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil И всичко е измислено от болния мозък на потребителката. Мамите, които са от повече време във форума, сигурно ще помнят този случай.

# 729
  • Edinburgh-UK
боже господи как може такова нещо сега го прочетох това за Анум.аз от началото на бременността четих майската тема но бе съм се разписвала там тъй като бг практиката с тука е съвсем различна и предпочетих да не се затормозявам излишно не че тук съм много актувна но така е когато човек е зает покрай детето си .после спрях да чета темата тъй като ми изместиха термина за април и нямах време .сещам се как въпросният човек разправяше как е загубила първото си дете и живее в Москва сега и е под наблюдение от лекарите и т н .всичко звучеше много истински а сега излиза пълна лъжа .що за човек е това каква му е ползата да лъже?извинявай че питам но как разбрахте че е лъжа?
ивелеко раждане и от мене .та да видим коя от трити ни ще е първа Simple Smile

# 730
Аз,аз аз съм първа,още утре ще бягам към болницата Joy!(Обаче май и Тарили може да е)

Извинете тогава за фалшивото инфо,така ми е останало в главата,понеже наскоро гледах първата страничка  и мернах че на нея трябвало да се пише.

И аз останах безмълвна какви са тея мръсници,незнам каква информация има за мамите в темата и,само това им трябва на жените сега.И аз си спомням как ми каза още отначало за пола,така било застанало то,затова били видели че е момиче толкова рано.Че и с темата им се занимава мизерника!Много съм потресена,хубаво че не пишеше тука толкова,ама то нали щото в болницата била каза  Grinning.

# 731
Eй най-после Американка Simple Smile Добре дошла ДаниК в кой щат си?

Kalalily,във Виржиния сме.
Днес бях на преглед,бебка е добре,около 24 см е,чух тоновете,не обърнах внимание колко каза док,но иначе е нормално всичко.
На мамите,които им предстои раждане-нормално и леко,на останалите-спокойна и прекрасна бременност Hug.

# 732
  • USA
Айде тези дето искате по-скоро да родите вижте това клипче взех го от фейсбук групата една мама го пусна много е забавно  Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=nS_zkvTMdUM
За тази мама или там каквато е нямам думи просто.Чудя се какъв изрод трябва да си за да го направиш Close
Дани радвам се че сте добре с мъничето за съжаление сте доста далече от нас.

# 733
Пожелания за лека и безпроблемна поява на мъничетата, бързо възстановяване на мамите и мноооого стиснати палчета и от мен!
TariliMom, ходя на консултаций в кабинета на моята лекарка, която следеше и първата ми бременност и работи в "Роял Виктория". Малко е далеч от нас, но съм много доволна от обслужването и грижите там, както за бебоците, така и за мамите. Ти къде ще бъдеш?

# 734
  • Монреал
И аз съм в Роял Вик и си ходех пак там на консултациите  Grinning Идва ми далече болницата, но както и ти си писала обслужването е много добро. Само стаите им за след раждането не ме впечатляват особено. Ако искаш се присъедини и към канадската тема в чужбинския  форум  Grinning

Уф момичета, добре се шегувате вие кой ще е първи, ама мен каквито контракции са ме почнали тая вечер може и да не си дочакам секциото  ooooh! Само се моля още две вечери да издържа  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт