МЪЖКИ ФАКТОР - спермограма, витамини, съвети - Тема 5

• 93 426
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
  • UK
Имам почти цяло пакетче пчелен прашец за бърканицата с мед, ако някоя го иска ПОДАРЯВАМ ГО!
Иначе, трябва да го изхвърля Crazy

# 556
Момичета, на ММ му назначиха SDI и SMO изследвания. За SDI намерих инфо какво е, но бихте ли ми казали какво е SMO?

# 557
  • София
SMO е най-обикновенна спермограма.
поне в Надежда така я пишат.

# 558
SMO е най-обикновенна спермограма.
поне в Надежда така я пишат.

Много благодаря   bouquet

# 559
Здравейте!Знае ли някой дали операцията от варикоцеле минава по здравната каса?Предстои ни такава и затова се интересувам.

# 560
Добро утро момичета.
Нашета операция мина по здравна каса. Но ти трябва да питаш доктора.

# 561
Аз пък не помня, ама нашата май не мина или поне си спомням че си платихме 500 лв. и приключи въпроса Simple Smile а и много зависи май кой доктор ще я прави...ние бяхме при Кацаров!

# 562
  • София
При Кацаров е 500 лв. ако си здравно осигурен, ако не си - 700 лв.

# 563
  • UK
Имам почти цяло пакетче пчелен прашец за бърканицата с мед, ако някоя го иска ПОДАРЯВАМ ГО!
Иначе, трябва да го изхвърля Crazy

ПОДАРЕН Е!!!

# 564
Здравейте мили дами борещи се за своята рожба .  Hug Ние също сме с мъжки фактор с диагноза олигоастензооспермия  Sad Вече 4 години се борим с всички проблеми и то не се получава и не се получава Sad Ходим в Щерев , но за съжаление всичко е много скъпо и за сега се изчерпахме от към финанси и пак сме до под кривата круша  Cry Обаче докато си рових из Интернет попаднах на Сдружение зачатие които заедно с клиника Малинов са поели кампания по проект " Хиляда деца за България " .В този проект могат да се запишат желаещите да си имат детенце до края на годината които не са подали документи за фонда и жената да не е навършила 43 години.Записването става в клиника Малинов на тел 02 965 57 11 .Всичко е безплатно и на двамата партньори от първоначалния преглед до подаване на документи за фонда включително и ин витро процедурата.Моля мили момичета ако някоя вече е ходила да даде повече информация, ние вече имаме записан час за утре в 10 сутринта . Трябва цикъла да е между 1-3 ден и въздържание на мъжа 2-4 дни . Утре като се върна ще разкажа повече.Успех на всички.Стискам палци и се моля за всички скоро да видят така чакания и желан резултат. EFP и после  preggo Успех милички  Heart Eyes

# 565
Благодаря ви момичета. Wink

# 566
Здравейте, момичета! Нашият проблем също е олигоастенотератозоосперия. Първата спермограма беше с 0,5% по Крюгер (при др. Даскалова), а втората с 3% (в клиника Малинов)., което е малко странно понеже са направени през по-малко от месец, но не е в това въпроса. Както се вижда от диагнозата количеството и подвижността също са зле.

Откриха на ММ варикоцеле, доста голямо и предстои операция другата седмица.

Мисля след нея да приложа предложените тук комбинации от витамини (селен, вит.С, Е, Q10, неофолик, цинк, л-аргинин и л-карнитин), атиоксиданти (пикногенол) и билки (от билкаря в Симеоново и Спимен). Много благодаря на всички, които са споделили опита си, та поне малко от малко да спестим лутането   bouquet

Та въпросът ми е 3 месеца ли само трябва да се пият - за билките ясно, но важи ли и за витамините и антиоксидантите. И не стават ли много нещата, дали може едновременно да се пият билките от Симеоново и Спимен и другите витамини или да ги редуваме през 3 мес., че да не постигнем обратен ефект? Освен това веднага след опрацията ли може да започне да ги пие?

Нямам идея дали и др. Кацаров няма да изпише нещо след операцията....ако го направи ще споделя.

Ще се радвам да чуя мненията ви и благодаря още веднъж bouquet

# 567
Здравейте,
Вече съм се представяла в темата и не само в тази. И ние сме едни от многото борещи се за бебече и със здравословни проблеми и при двамата.
Но ще изкажа мнението си по отношение на д-р Кацаров, надявам се да не обидя никой!   bouquet  Hug (не сме ходили при него и се извинявам още веднъж).
По-точно имам въпрос!!
Доктор Кацаров да не е решил да постига световен рекорд или се бори за награда Гинес за оперирани мъже от варикокоцеле?
Ама до сега почти не съм чула някой да е отишъл при него и да не е легнал под ножа.  ooooh!  #Crazy
Много се надявам да е помогнал на всички оперирани и след неговите манипулации да са се подобрили резултатите на пациентите му.

п.п Очаквам да бъда оплюта, но............  Hug

# 568
Ами, teri_sun, права си да си задаваш тези въпроси, аз също го правя Simple Smile Обаче четох и за доста случаи, при които операцията е помогнала доста и тая надежда и при нас да се случи, затова и се решихме. В защита на доктора, не че държа да го защитавам, но той не ни натисна за операцията, като нещо задължително, каза да решим, може и с хапчета да опитаме, но шансът е по-малък, което мисля е истина. На ММ варикоцелето наистина е доста голямо, след като се вижда с просто око, а самият др. Кацаров каза, че досега не е виждал толкова голямо...и така, дано сме на прав път  Praynig

# 569
 Simple Smile desigual, пожелавам ви успех  Praynig .
 Съгласна съм когато се вижда, че има проблем да оперира, ама имам усещането, че само като види лоша спермограма и веднага им назначава операция. Ами да, той не насилва хората, ама като ги наплаши с думи и то ще не ще човек се оперира.
 В последно време забелязвам и при други лекари и хирурзи, че масово оперират хората. Когато попитах моя позната лекарка, тя ми каза, че така се източват пари от ЗК и всяка операция е в плюс в биографията на доктора.  Thinking  #Cussing out

Извинявам се за отклонението от темата.   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт