MAC & Sephora - 11 тема

• 47 362
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Може ли малко повече отзив за тази бронзираща най-светлата  Simple SmileНе почернявам , само за лек ефект, тя е единствената бронзираща която като съм пробвала на ръка ми е харесала като консистенция и не ми е била тъмна.Дали се намира по магазините или вече има по-новите модели?
 http://www.sephora.fr/Maquillage/Teint/Poudres-de-Soleil/Terraco … te-Legere/P770094

# 706
  • Отвъд алеята зад шкафа
Чудех се вчера дали да я поръчам тази пудра на сляпо, но ми изглежда като обикновена матираща пудра, малко по-тъмна, дори и в най-светлия нюанс. Не си представям да ми влезе в употреба ( като цяло пудра не ползвам) и се отказах, въпреки страхотния дизайн. Но ще ми е интересно да споделите впечатления, ако някой си я купи.

# 707
  • Бургас
Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder привлече и моето внимание, особено след като гледах това ревю: http://www.beautezine.com/chanel-les-beiges-healthy-glow-sheer-p … -photos-swatches/
И нямам търпение да я тествам, за каква кожа е подходяща и т.н.

# 708
Теракота колекцията на Герлен има ли я в магазините вече?

# 709
  • София
Chanel Les Beiges Healthy Glow Sheer Powder привлече и моето внимание, особено след като гледах това ревю: http://www.beautezine.com/chanel-les-beiges-healthy-glow-sheer-p … -photos-swatches/
И нямам търпение да я тествам, за каква кожа е подходяща и т.н.
Аз се съмнявам такова керемидено тъмно оранжево да е предназначено за нашият бледолик пазар? Close Wink
Това да не е за смугли красавици по-скоро? Thinking
Аз не бих си сложила невър-евър кафяво на лицето? Close
За какво-да ми изпъкнат по-добре кафевите петна ли?! Naughty

# 710
Копче, аз използвам точно такъв керемиден цвят руж, защото ако сложа на моите кафяви петна розов руж, няма да смея да се покажа на улицата  hahaha ; ескпериментирах с разни цветове, когато Жаки писа, че кафявото състарява, но по-добре състарена отколкото нелепа  Laughing
другият нюанс руж ми е морав /нещо като червено-кафяв/ и тайно завиждам на всички, които носят прасковен например  Joy
една консултантка в магазин твърдеше, че рускините носели лилав руж, защото били много светли

# 711
  • София
Toва, че кафявото състарява, а жълтото дава болен вид на лицето съм наясно.
Но този продукт е предназначен за цялото лице все пак. Та мисълта ми беше... ooooh!

# 712
  • Пловдив
И на мен тези цветове , които са суочнъти ми изглеждат тъмни, но в статията пише "У нас налична в 5 цвята" , а предполагам ще има и още цветове, може би по-светли  Thinking .
Другото, което се чудя- нявсякъде виждам, че се слага четката в самата пудра, но има ли някакъв предпазител , никъде не видях да е сниман  Crazy , в мен живее един малък МОНК
Гледам суочовете и ако всички цветове са такива се разколебавам, чета статията от Грация и се размечтавам http://www.prikachi.com/images.php?images/651/6086651i.jpg
Скрит текст:

# 713
Toва, че кафявото състарява, а жълтото дава болен вид на лицето съм наясно.
Но този продукт е предназначен за цялото лице все пак. Та мисълта ми беше... ooooh!

пропуснала съм, че е за цялото лице  Joy
за тези със солариумен тен, а те хич не са малко  Joy

пп ако е цялото лице би трябвало да покрива петна, а не да ги подчертава  Thinking

# 714
  • Пловдив
aH~,би трябвало пудрата да е в калъф,в който да има джобче за четката.Не съм 100% сигурна,но съдя по  пролетна пудра която имам на Шанел Peace

Редактирам се,не е в калъф- ето къде е Peace

# 715
  • Vienna
Има 5 цвята от пудрата, номер 10 е светъл. Следващият - номер 30 - е за светли момичета с тен или за такива с по-тъмни кожи. Другите 3 вече са доста по-тъмни, особено от гледната точка на много бял човек като мен  Mr. Green
Хубава е пудрата, ще я пробвам отново, изкушава ме. Голяма красота е  Heart Eyes

# 716
  • Пловдив
Ако двете пудри са матиращи ,тогава каква е разликата между нея и свободната пудра на Шанел? Thinking

# 717
  • Пловдив
 armira , всъщност видях , че там стои и се чудя дали е в директен допир със самата пудра или има предпазител между пудрата и четката , защото иначе би било нехигиенично и всеки път щом човек хване четката за дръжката , тя ще е напудрена. Но все пак това е Шанел вярвам, че са го измислили.   Blush

Последна редакция: чт, 04 апр 2013, 15:11 от aH~

# 718
  • Пловдив
armira , всъщност видях , че там стои се чудя дали стои с директен допир със самата пудра или има предпазител между пудрата и четката , защото иначе би било нехигиенично и всеки път щом човек хване четката за дръжката , тя ще е напудрена. Но все пак това е Шанел вярвам, че са го измислили.   Blush
Сега те разбрах Blush Има да ,предпазител в черно Peace

# 719
  • Пловдив
 Hug Благодаря ти!:) Ако ходиш до ПШ или Леро и я пробваш ще очаквам да кажеш отзив. Аз съм много светла и се надявам номер 10 да е наличен тук и да пробвам него.
NoBaby , щом си я пробвала можеш ли нещо повече да кажеш   bouquet , аз също съм много светла.

Общи условия

Активация на акаунт