Дамска проза или любимия познат или не толкова - Чиклит!

• 66 082
  • 381
  •   1
Отговори
# 330
Днес сутринта в метрото започнах "Филмът", но успях да прочета само няколко страници. Не е чак толкова зле нито хартията, нито шрифтът.
Може би отдавна не съм чела нещо на хартия Simple Smile
И аз тъкмо онзи ден я дочетох на плажа,но много трудно ми вървеше,не ми беше интересна изобщо  Peace. Краят - предвидим отвсякъде. Иначе нямам забележки към хартията и шрифта,нормални са за мен ( за тази цена ).

# 331
Здравейте!

Търся "Мафията на майките". Ако някой я има в електронен вариант, ще съм благодарна да я споделите:)

# 332
Привет на всички, търся книгата на Мариян Кийс "Нов мъж за казкош"
Ако някой я има нека ми я изпрати , формата  на книгата е без значение.

Предварително Благодаря!
galena_b@mail.bg

# 333
Здравейте!

Търся "Мафията на майките". Ако някой я има в електронен вариант, ще съм благодарна да я споделите:)

И аз, моля  bouquet

# 334
  • София
Прочетох "Можеш ли да пазиш тайна" - просто великолепна! Не исках да свършва. Една от най-забавните книги, които съм чела, всъщност до сега Софи Кинсела не ме е разочаровала. Simple Smile

# 335
Аз започнах "Луда по онова момче". Забавна е в типичния стил на Бриджит Джоунс.

# 336
  • София
Аз чета "Да си намериш майстора" на Адел Паркс. Интересна е.

# 337
Аз да препоръчам " Ало,водка?Обажда се Челси" на Челси Хендлър.Много забавна книга,с глас съм се смяла.Преди това четох "Това се случи в Париж".Много ми хареса.Ще търся и "Това се случи във Венеция".Тя продължение ли е,или с други герои?

Последна редакция: пт, 12 сеп 2014, 20:19 от teda mars

# 338
Вчера довърших Да омъжим мама. Много свежа и забавна,препоръчавам  Peace

# 339
Преди това четох "Това се случи в Париж".Много ми хареса.Ще търся и "Това се случи във Венеция".Тя продължение ли е,или с други герои?

Продължение със същите герои.

# 340
  • София
Аз да препоръчам " Ало,водка?Обажда се Челси" на Челси Хендлър.Много забавна книга,с глас съм се смяла.Преди това четох "Това се случи в Париж".Много ми хареса.Ще търся и "Това се случи във Венеция".Тя продължение ли е,или с други герои?
Има ли ги в електронен вариант ?

# 341
Не знам дали ги има в електронен вариант.Нека да споделят тези,които са ги чели онлайн.Аз си взимам книгите от библиотеката.

# 342
Аз пък чета "Аз обичам Париж." Simple Smile

# 343
От изброените съм чела само "Ти, който не си за мен".
Отделно "Един пръстен и е твой" на Софи Кинсела и "Без гордост и предразсъдъци" на Александра Потър. Зарибяващи са подобен тип книги, но напоследък нямам никакво време за четене. Засега съм набелязала "Пожелай ми слънчогледи" и поредицата за Беки Б.

# 344
Аз, като фен на Алис Клейтън, да кажа, че Бард издадоха на български въпросната нейна книга, за която говорех малко по-нагоре в тая тема под заглавието 'О като оргазъм' - малко бях скептична към избора на БГ заглавие, но, ако не друго, поне привлича вниманието към себе си Grinning Определено имам намерение да си я купя и да я пробутам на приятелките - вече си намерих цяла групичка заинтересовани. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт