Дамска проза или любимия познат или не толкова - Чиклит!

• 66 078
  • 381
  •   1
Отговори
# 345
Аз прочетох "Агенция за запознанства" на Крис Манби.Много повече ми хареса от "Горещи нощи в Бодрум"/също нейна книга/.Сега предъвквам "Опашка от съпрузи" на Суон Адамсън.Ми не ми върви нещо тая книга,а съм още в началото.Май няма да я дочета.Онзи ден в книжарница Orange в Мол Варна видях "Мафията на майките" ,намалена от 11,90 на 5,90.

# 346
Прочетох "Кутийка от Тифани", сигурно вече е обсъждана, но да си кажа - не е особено завладяваща, мудно вървят събитията, чак към края започнаха да се случват нещата. Сега съм взела да чета "Без гордост и предразсъдъци" на Александра Потър.

# 347
Дами, здравейте,

ето какво натоварих в количката от един сайт...обаче, доста ми е като сумичка, поне 3-4 книжки трябва да отпаднат. Не искам, но няма как. Моля за мнения - какво да махна?

1.      Дяволът носи Прада-Лорън Уайзбъргър
2.      Във вихъра на двайсетте-Софи Кинсела
3.      Императрицата на сладоледа-Антъни Капела
4.      Да започнем отначало-Александра Потър
5.      Необвързани момичета-Джейн Костело
6.      Аз обичам Холивуд-Линдзи Келк
7.      Мафията н@ майките-Керстин Гир
8.      Това се случи в Париж-Моли Хопкинс

Последна редакция: сб, 25 окт 2014, 22:00 от ЕваНиколова

# 348
Според мен спокойно можеш да се лишиш от номера 3,4 и 6. Номера 1 и 7 са класика в жанра и трябва да се прочетат задължително.

# 349
Според мен спокойно можеш да се лишиш от номера 3,4 и 6. Номера 1 и 7 са класика в жанра и трябва да се прочетат задължително.

Благодаря за мнението...махам 3, 4 и 6.....ще им дойде времето през зимната ваканция  Simple Smile

# 350
1,2 и 8 са ми от любимите книги.Чела съм и 4 и 6,наистина можеш да ги оставиш за по-натам."Мафията на майките" момичетата тук много я препоръчват.И аз се каня да я прочета скоро.

# 351
Да, № 8 "Това се случи в Париж" на Моли Хопкинс и на мен ми хареса, много забавна и свежа. Помня няколко сцени, на които съм се смяла със сълзи.

За "Мафията на майките" съм писала тук неведнъж, страхотна е. Такова хубаво чувство за хумор носи, няма начин да не оправи лошо настроение и да не те накара да се смееш със сълзи на очи. Написана е и се чете с изключителна лекота, умение, за което повечето автори само могат да завиждат на Керстин Гир.
Нали знаете, че "Мафията на майките" е част от трилогия. Втората книга е "Кръстницата" и я има на българския пазар от декември 2013 г., но третата книга "Противоположностите се събличат" още не е излязла, не знам защо толкова я забавиха от издателство "Ибис". Дано я пуснат за Коледа.  

# 352
Страхотно, нямам търпение. Сега подхващам Нюйоркски светски хроники на Уайзбъргър, докато дойде новата партида  smile3508

# 353
Препоръчвам "Дневникът на една нова рускиня" от Елена Колина.
Намерена случайно в Читанката, прочетена бързо и с удоволствие  Simple Smile

# 354
Здравейте!

Търся "Мафията на майките". Ако някой я има в електронен вариант, ще съм благодарна да я споделите:)
Тъкмо за това влязох в темата .
Много ще се радвам ако някой я сподели и с мен ,отдавна я търся =)

# 355
но третата книга "Противоположностите се събличат" още не е излязла, не знам защо толкова я забавиха от издателство "Ибис". Дано я пуснат за Коледа.  

Току-що я видях.

# 356
но третата книга "Противоположностите се събличат" още не е излязла, не знам защо толкова я забавиха от издателство "Ибис". Дано я пуснат за Коледа.  

Току-що я видях.
Онлайн или в книжарница?

# 357
В книжарница - Хеликон.

# 358
Ха честито!
Явно току-що е излязла от печат. В онлайн книжарницата на Хеликон пише "наличност - предстояща", "доставка - предстояща". Ето и анотацията: http://www.helikon.bg/books/303/-%D0%9F%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B8% … 09.html#book_info

# 359
Аз вече чета "Противополложностите се събличат"!С удоволствие ще я предоставя за прочит като я свърша!

Общи условия

Активация на акаунт