Лежащи бъдещи мами, заповядайте да не скучаем - 27 тема

• 29 121
  • 764
  •   1
Отговори
# 720
Shirina, радвам се, че всичко е наред.Ние с теб  май ще сме по едно и също време, аз съм на 25 на преглед и тогава ще определяме дата ако всичко е наред до тогава.

# 721
  • велико търново
ние сега в събота като ходихме да ни гледат и докторката спомена 4е на следващата консултация трябва да изберем дата да е 2 седмици преди термина и избрахме на момента 28 август а и тогава било голяма богородица Simple Smile ако не излезе по рано newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

# 722
Дано да не избързват и ние искаме на 27 август ама да видим Simple Smile

# 723
  • велико търново
по добре да не избързват ама колкото пове4е го 4акаме толкова пове4е нямаме търпение Simple Smile ти къде ще раждаш  bouquet

# 724
Да то и аз нямам търпение ама са малки още миналата седмица като ни гледаха бяхме по 1450 затова да си стоят още малко .Ми аз в Пловдив ще раждам.

# 725
  • велико търново
аха аз в плевен Simple Smile какво ще е бебето Simple Smile

# 726
Чакаме близнаци ,две момчета Simple Smile

# 727
Здравейте мамита  newsm51

Приемате ли нови попълнения Rolling Eyes
Направиха ми серклаж на горещо преди 10 дни и съм плътно на легло Confused а има още многоооооо време до декември Tired само 19 г.с.  сме още.

Четох че темичката е късметлийска и само здравички доносени бебчета се раждат Heart Eyes

Успех търпение и късмет на всички чакащи мами  bouquet

# 728
Papi питам теб, защото сме в близки седмици, а и останалите които са около 22 седмица, колко ви е сега шийката ?

# 729
Нели,добре дошла!Темата е наистина късметлийска.Пожелава ти много спокойствие,слушане на лекарите и един доносен пухкав финал. Hug

# 730
  • на земята
Как сте коремчетааа  preggo Наглеждам ви ей ,как сте,чета че сте добре,много се радвам  Hug НЕЛИ,добре дошла   bouquet Да темата е късметлийска,пожелавам ти всичко дае наред,лежи си,почивай си,спазвай заръките на доки и едно здраво бебче на темин.И аз имам едно сладко декемврийче,да ми е жива и здрава  Hug Времето бързо минава,не го мисли,мисли за бебче  PeaceХубав ден на всички,бъдете спокойни,не се напрягайте,не се нервирайте,наслаждавайте се на коремчетата и спете колкото можете,че после спане няма.  bouquet  bouquet  bouquet

# 731
Благодаря ви момичета Hug Hug Hug

Луз де луна моята не е критерий Crazy че бяхме на косъм но за инфо 2.40см э 19 г.с.

Хубав ден на всички  bouquet

# 732
моята е все още 4 см и много много се надявам да не поддаде още  поне 2 месеца

# 733
моята шийка в 17 гс беше изгладена с 4 см разкритие, последва серклаж на горешо/ в 17 гс/ , а  в 21+5 гс беше 4,67 см и затворена от конеца.

# 734
Виксито четох за твоя случай и това ми дава надежда Heart Eyes

аз бях с пролабирал мехур и изгладена шийка - не ми даваха много надежда Rolling Eyes но успяха да направят серклажа и сега се моля да устискаме без скъсяване до края. Praynig

а отпуснаха ли ти режима малко?

Последна редакция: ср, 17 юли 2013, 11:06 от Nelly*

Общи условия

Активация на акаунт