До кога ще чакаме да обявят грипна ваканция?

• 1 081
  • 11
  •   1
Отговори
Здравейте мами! Не знам как е при вас,но при нас са останали по 3-4 деца в клас при бройка около 29-30. Защо не пуснат децата във ваканция,а чакат всички до крак да се разболеят? Що за малоумие? Нищо няма да загубят,и без това нови уроци не се преподават заради големия брой отсъстващи. Все пак здравето е по-важно от всичко друго.

# 1
Здравейте мами! Не знам как е при вас,но при нас са останали по 3-4 деца в клас при бройка около 29-30. Защо не пуснат децата във ваканция,а чакат всички до крак да се разболеят? Що за малоумие? Нищо няма да загубят,и без това нови уроци не се преподават заради големия брой отсъстващи. Все пак здравето е по-важно от всичко друго.

И къде е това училище с 80-90% заболеваемост?

# 2
София! Квартално училище.

# 3
По градове следва да се прецени. При нас болни в класа почти няма.

# 4
и при нас е така, макар че синковецът си я беше включил в план-графика още преди месец, като нещо полагаемо се, и сега едва ли не е възмутен, че може да му се размине Mr. Green

# 5
В нашия клас няма болни деца, дори  утре голяма част от тях отиват на бяло училище.

# 6
  • с/у ОколоМръсТното
София! Квартално училище.

по други соф. ширини пък попремина, така, че не мисля, че ще има грипна ваканция.

# 7
  • София
При нас има 10 болни деца от 28, но в другите паралелки са само по 3-4. Мисля, че тази година ще се разминат с грипната ваканция (п.п.  училище в София) Laughing

# 8
  • Русе
при нас 90% са болни и са на училище, така че ще го караме грипа на крак. вече дори ни повтори.

# 9
при нас 90% са болни и са на училище, така че ще го караме грипа на крак. вече дори ни повтори.
Никога не бих причинила подобно нещо на детето. Какъв е смисълът? Да не говорим, че така се излагат на риска да се заразят останалите здрави деца.

# 10
  • Русе
именно. беше в къщи 1 седмица - отиде и на третия ден пак беше в къщи. днес като я вземах целия клас бухаше, сополи, кихавици и т.н. бясна съм. утре имаме РС и ще ги питам, не си ли виждат децата.

# 11
  • София
Много се надявам да няма грипна ваканция, защото няма кой да гледа малчо.
В неговия клас, като че ли премина грипа, защото преди 10 - ина дни бяха болни 2/3 от деца, вкл. и той. Сега вече са пълен състав.

Общи условия

Активация на акаунт