АВГУСТовско бебе гордо е с едно - не е рано захранено то!

• 21 393
  • 744
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Привет и от мен  Hug
Фрийдъм добре дошла пак  Hug
От Гласът на Бг и аз харесвам само Миро и Данчо,тия двете са толкова надменни  Crossing Arms
ММ и той само ми се смее,че пиша във форума.Като обсъжда с някой нещо,че търсят в гугъл и всеки път им ставало смешно и тъпо че винаги излиза БГ мамма  Blush Вика,че ако имаш въпроси за каквото и да било да пишеш във форума и веднага ще ти отговорят  Joy

# 616
Фрийдъмче,  Hug Hug Hug
Хриси, много сладък Ицо си имаш!  Heart Eyes
Маги, благодарско, че ме светна  Embarassed, ама тя така или иначе не ни е изписала никакви лекарства за това ... ще го видим другият месец!  Peace И за кашлицата каза, че не иска да ни почва веднага с АБ ... Бе, на добро педи сме попаднали!  Peace
Бютка,  hahaha
Белверде, не се тревожи, всичко ще се оправи, сигурно просто му трябва малко повече време на коремчето да работи с новата храна. Според мен не пречи сега да въведеш крушата, ама по-опитните ще кажат!  Hug А, Блонди е казала почти същото!  Hug
Аз винаги съм знаела, че ще имам момче - не, че имам претенции, просто съм си го знаела. И на приятелките ми винаги съм познавала какви ще са бебетата (с едно изключение) ...  Rolling Eyes

# 617
Привет от мен.

Захариева - и аз рано сутринта се просълзих на разказа ти. А малката ти е голям бонбон
Миля че е рано да се шашкате че децата ви ще са злояди. Все пак им трябва време да свикнат. Аз нали почнах на 4м и 15 дни и в началото беше по трудно, но сега вече си свикна и си папка сладко.

Ето и вие казвате, че щом има 2-3л. АМ не се води изместено хранене. Дали ще яде твърда храна и после ще изпие 60мл АМ или АМ-а ще е в твърдата храна мисля че е все тая.

За столчетата - според мен щом са на пазара са безопасни и няма проблем да се ползват.

Честити рожденици на патерички на децата на Калка и Анита.

За пола - аз не усещах какво ще е, но ММ беше сигурен, че ще е момоче. А аз това си исках. Аз също искам 3 деца ама ще видим. За време имам достатъчно все пак съм на 20. Стига да имаме възможност и най - важното късмет да стане.

Белверде - дано днес се отчете юнака.

Това се сещам за сега лек ден

# 618
Привет момичетааааа,

какво мислите за плазмон? Добри ли са?

нямам много време днес, ще пиша по-късно пак! Simple Smile

# 619
  • Враца
Леле, Захариева, аз съм пропуснала явно разказа за първото ти раждане, но това, което сега разказваш ... направо ме побиха тръпки.  Hug
Гунди, кака, как беше при вас днес? При нас беше отчайващо. Даже и за наздраве не докара количество.  Mr. Green Накрая с рев.  Confused И сега се чудя какво да го правя. Ти к'во мислиш, дали да го оставя няколко дни на кърма и после да пробвам друго, че може картофа да не му е харесал. Знам ли? И  после картофа като въведен ли да го броя с тия 3 дни по 2 лъжички?  newsm78
Бореборе, честито Ачино зъбче, да е бяло и здраво.  Hug
Блонди, ами това от снимката е точно същото орехче, трябва да се обели ципата отвътре, защото горчи. Simple Smile А за Екзовите орехчета още ли не си разбрала, да ти поясня. (4 млади орехчета на Анди и Гоги и 2 как бяха увяхващи ли? на мъжа й).  Joy А, Лино, ето и за теб обяснението.  
Hug
Мен пък ме дразни Преслава, че все нещо не и е достигнали, за да се обърне.  Grinning Не знам как ще си събере отбор. А Вики, не ме дразни много, но е факт, че нито една нейна песен не знам, ааа май само нещо за кафеви очи имаше. Ама много се кефя, че Данчо Караджов е там.  Wink
Хриси, Ицето е много хубав. Heart Eyes А това с пандата, хахаха, милата как се стресна.  hahaha
Белверде, дай 2 лъжички само, ако не се изходи до следобяд.  Hug
Фрийдъм, радвам се, че си тук.  Hug

# 620
  • София

Диди, съжалявам, ама наистина не съм те запомнила  Hug основно Гунди ми се е запечатала и малко Бютката  Simple Smile Ма тва е щото не съм като Белверде  Heart Eyes

Е как да не си, аз не запомних, че е Би-би, но ти си Hug
Значи Би-би, има био авокадо в Карфур Hug
Офф благодаря ви, момичета за подкрепата, още нищо няма де Crossing Arms
Фрийдъмче, много се радвам, че сте о.к, Hug Пиши по-често Flutter Сега остава и Бранка да се включи Crazy
Май наистина ще дам круша ooooh!
Иглуб, щях да те питам, защо чак след толкова дни си видяла малкия, но ако не ти се разправя - недей Confused  Hug
На мен пък Вики много ми харесва, поне на външен вид, иначе наистина май е малко надута. Преслава хич не ме кефи, прилича ми на някаква пропаднала, съсипана от нощен живот лелка, и доста посредствена при това, и как кухо се кефи, а аргументите са и  ooooh! Едва си ги изсмуква от пръстите Laughing
Моя мъж пък също понякога се сърди за форума, че го пренебрегвам и другите си неща, но много се дразня като не съм прочела или пък като изоставам. Според мен ревнува, защото като съм в интернет, но не в форума - няма проблем, като види че съм тук и веднага "Ти пак ли си в този форум ooooh!" Laughing Но само нещо да се притесня за малкия и веднага ми вика: “Бързо, напиши в форума и питай" и после само пита какво са ми отговорили Laughing А викам, виждаш ли сега, форума Naughty И знае за доста от вас, и по имена - Блонди, Тайра, Бюти, Тринити, Би-би, Елвирка, Захариева и др., но най-много си е харесал ника на Кашпичка и редовно пита за нея Crazy Като картинки е запомнил и мечетата на Тефи и Дафи. Гледа с мен и снимки и клипчета, а доста често като не съм затворила и страницата, той като седне след мен и чете и разглежда и ме пита нещо Simple Smile
Да ви се похваля, имам абонамент за "Моето дете", та преди малко пощальона ми го донесе и има игра с томбола, като изстриеш със стотинка и ми се падна най-голямата - една раница и някакъв пакет с животни Crazy

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 14:42 от belverde

# 621
  • София

какво мислите за плазмон? Добри ли са?

Може да са качествени, но ми направи впечатление, че бухат вътре мнооого неща - царевично нишесте, оризово брашно, сол, захар и т.н. Иначе имат интересни пюрета, млечни, десерти, бисквити, но не са за нашите месеци, а за по-големи.

# 622
  • София
Белверде и ММ така,оплюва форума,но като й има нещо на малката и веднага вика ''Питай ги дали е нормално,питай ги за това,питай ги за онова''  hahaha Joy И той иначе гледа снимки и клипчета и като гледа как някое прави нещо и се чуди защо нашата не иска.После иди му обясни,че всяко бебе си е индивидуално Simple Smile

# 623
  • Добрич
Ехаа, супер Белверде!  Party Много обичам такива авантички. Simple Smile
На мен онзи ден ми звънят от Крио Сейв и като видях си викам "ооо тия нещо или са забравили, или са объркали  ooooh!", а то една любезна служителка ми обясни, че понеже съм препоръчала на моя приятелка тяхната банка, ми пращали по нея карта заредена със 100 лв. да си я похарчим в определени магазини и ресторанти. Много хубаво ми стана и пак добре, че е споменала приятелката ми, че можеше да каже, че знае за тях от интернет например.  Party

# 624
Тарантулке, ето  Hug

Белверде, супер, честито  Hug

ВГ, за чий пък са ти Плазмон?  newsm78

# 625
  • София
Браво Марли, вие сте по на далавера Laughing Тази раница е леко грозничка, има снимка, но човек наистина се радва, като спечели нещо Laughing
Тайра, същата работа, гледа на Захариева Ели в проходилката и веднага: "Добре нашия защо не може така и защо нямаме проходилка, трябва и ние да му вземем" Joy
Боре, честито ви зъбче Hug

Последна редакция: пт, 22 фев 2013, 14:42 от belverde

# 626
Белверде, честита ти аванта  Grinning Hug
Аз май ще се простя с тениската на Памперс  Cry
Блонди, мерси, ще го разгледам  Hug
Малката от 11 ч, след тиквата 2 пъти се подриска  newsm78 не е много, кашаво, миризливо  Sick
Ееее, Марли, супер  Flutter

# 627
  • София
Фрийдъм, добре завърнала се  Hug

Мойто днес си изяде цялото пюре, почти 100 мл /20 от които кърма/ и лигавника си остана чист, направо ме изуми как отваряше устата и не оставяше нищо да падне от там  Laughing

Сега се сетих защо не купувам авокадо, бях забравила колко е гадно на вкус Тедито и тя хич не му се зарадва. И ся имам едно авокадо дето се чудя какво да го правя  Thinking

Белверде, аз така я въведох крушата без време заради пустия запек. Не мисля, че е проблем  Peace Два-три дни давах по две лъжички чиста круша с Биогая /това по рецепта на Орхидейката, която беше споделила във Фейсбук/, това сутрин, а на обяд си давах, каквото съм въвела. След това нещата се нормализираха и не се е налагало да помагам.

# 628
Захариева,голям сладкиш е Елица Heart Eyes
belverde,грозна ама подарък.Ще я дадеш на Валерко да си слага играчките вътре.
Харесах килим за детската,беба да не лази по ламината
http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=49&pid=71090,като размер и цвят иделно подхожда за стаята,но си мисля,че този тип килими събират много прах и трудно се почистват newsm78

# 629
Момичета, здравейте след дълго отсъствие

Влизам да ви почерпя, защото днес ми падна голям камък от плещите. Вече съм магистър инженер - не мога да не се похваля Simple Smile

Ще ви чета след понеделник, защото тия седмици незнам кога е ден, кога нощ. моята Сн отказва да спи, каката е болна от събота с висока температура, а аз пишех дипломна и защитавах - на прага на силите съм си. Даже сега ви пиша от едно кафе пред ТУ и понеже се успокоих и като ми тръгна кърмата да тече сега. Кошмар....ама здраве да е!

Общи условия

Активация на акаунт